Bilgisayarda günlerce hazırladığım ve yarına yetişecek sunumu tam bitirdiğim sırada gelsin ve kahve döksün. Sonra bilgisayar bozulsun. İş dosyalarımı kurtaramayım. Tatlı olabilir mi bu?
Ahahah valla onu dunyanin en tatlı bebegi yapsin kapinin önüne koyarım 😂 küçük sakarliklar ya, hani yürürken bir yere falan takilir, dereye dusecekken zor kurtarir kendini falan ahaha 😂😂😂
Yok ya hic alakasi yok. Biri vardir elinden her is geliyordur ama biraz akli havadadir yani bir anda biiiir suru sey dusunuyorsun ve o an yaptigin seye pek odaklanamiyorsun yani benim durum böyle ama donemsel iste. Bazi dönemler cok şey dusunurum bir seyleri cok takarim kafaya ve sakarlasirim
Ya birinde ayakkabimi almak icin egildim yanda da dere var neredeyse yan düşüyordum zor kurtardim birinde de sandalye yan duruyor ben de duzeltip oturiyim dedim megerse arkasi boslukmus neredeyse arkaya düşüyordum. Yolda yürürken falan bikegimi burkabiliyorum 😂😂😂 hayat bana zor ya
Hih o biraz zor bende. Cok hayalci bir insanimdir mesela bir suru sey kurarim kafamda ama bu gidisle fazls yasayamayacagim o yüzden calisirim teşekkür ederim 😊
Yok kimseye zarari yok iste 😂 hani akli havada derler ya 😂😂😂 ayakkabisini almak icin egiliyor ve cat 😂😂😂 ama sonra kendisi de kahkahalarla guluyor tabi 😂😂😂
O kadar da değil ya. Birde ben de donemsel nedense bazi zamanlar sakarligim ustumde oluyor işte ama genel olarak pek yok. Ama tam su aralar bir seyler var bende sicak mi vurdu me 🙄
En İyi Cevaplar