Sonra erkekler niye aldatıyomuş. sevicek erkek yokmuş bilmem neymiş yan yatmış çamura batmış. biz buna metreslik diyoruz fazlasını derdimde
#scorpion026
#scorpion026
orsbuluk kadina ozgu degildir erkeginde olur ama soyle birsey var erkegn orsbusu ac gozludur kadininki ise gercekten ac sevgiye ilgiye anlasilmaya dinlenilemeye herseye ve her insan eksik olani once olmasi gerektigi gibi tamamlamaya calisir daha sonra sadece tamamlamaya calisir mesele esi
parayi katmiyorum cogu kadin ocon para 2nci planda kaliyor
Aslında basit, evli bir erkek kime nasıl ulaşacağı konusunda bekarlara göre daha tecrübeli. Kadınları anlama konusunda, isteklerine cevap verme konusunda bekarlara oranla daha başarılı. O yüzden de kandırma işini iyi yapıyorlar. Bir de para varsa, iş basit bir hal alıyor, hediyeler, pahalı mekanlar, pahalı geziler, vs.
Hadi o erkekler neyse kizlar bu kadar igrenclestimi
Bir kız ve ya kadın her neyse işte. İlk olarak anlaşılmak ister. Bizim ilişki olarak tonlarca tecrübemiz olsa da onları anlama konusunda yol katetmemiz için, aynı eve girmeniz gerekiyor. Onlar bu konuda bize oranla daha tecrübeli oluyor, anlıyor, dinliyor, çözüm üretiyor. Bu tür durumlara bak kızlar genelde sonradan öğreniyor bunu öğrendiklerin de ise vazgeçmek kolay olmuyor. Sonuçta istedikleri herşey bulunmuş oluyor. Bilerek bu işe girişenler de genelde şunu çok iyi biliyor evli bir erkek bazı konularda kolayca elde edilebilir. Çünkü gözü dışarıdaysa içeride bazı şeyler eksik demektir. Buna herşey dahil kimi zaman huzur, kimi zaman şehvet, kimi zaman aşk. Sen eksik olanı ona verirsen o da sana bazı şeyleri verecektir. Sonuçta iki tarafta istediğini almış oluyor. Yani biz ne kadar iğrençleşebiliyorsak onlar da o kadar iğrençleşebiliyor.
Onlar bekarla sevgili olsa zaten adam zamanla anlicak kasaarliga hicbisey bahane olamaz sonucta
Orada haklısın. Nasıl Şerefs*zliğin bahanesi yoksa onunda bahanesi yok. Yanlış anlaşılmasın ama bu işin başınıda genelde erkekler çekiyor. Adam evde huzur yok deyip huzuru onun bunun koynunda arıyor. Öteki de saf zavallım ay ne iyi erkek deyip peşine düşüyor. Tam tersi olup evli erkek ayartana söylenecek laf çok ama site kuralları, sen zaten biliyorsun onlara yakışan kelimeyi.
Eekeklee cekiyo tabi kizlarda aptallik yapiyo
Aynen öyle.
Neden herseyde kadin suclu bulunuyor evli olupta uckuruna sahip cikmayan erkekte degilmi suc kadin neden sorumlu kadin bekar erkek evli ya da tam tersi evli insan uckuruna sahip cikicak bekar degil evli olup gizleyip ona buna sulanan evli adamalrda suc herseyde kadini suclamaktan vazgecin nedir buya
Erkegin sucu zaten kesin evli oldugunu bildigi halde yuruyen kizlarda erkegin sucu zayifligidir. Ben erkek oldugum icin bunu sordum. sen kapiyi acik birakirsan eve hirsiz girer. Kadinda evlilere yurudukce serefsiz erkegi cogaltirlar
Kiz adamin evli oldugunu biliyosa niye ayrilmiyo? Erkek bozuk zaten ayrilalim demez de kizda bozuksa oda ayrilmaz
Tamamda velevki kiz ogrendi atiorm cok asik ya da hamile hemen hadi bye demek kolaymi hangi kadin bile bile evli adama yurur evli erkekler hep ayak yapio simdide evli kadinlar yapioo esimle mutsuzum die ulan mutsuzsan ayril ne bk birliktesin hala akli basinda olan biri evliye gitmez ama butun suc evli tarafta uçkuruna sahip olmali
Evli adama yuruyen kadin cok bile. Hamile olayi ayri evli adamdan hamile kaliyosa korunmuyosa onun rezilligi.
Asiksa ayrilip unutsun var mı yolu?
Evli kadin bana yuruyosa sevgilim olamaz. Bilmiyosam zaten bigun öğrenilir derhal birakirrim ama kizlar ogrenincede ayrilmiyo
rica ederim :))
Ruhu aşifte olanın gönlü ayran gibi olurmuş.
Alayı rahata yatma derdin de.
Kızın iffetsizliği kadar , bu ilişkiye zemin veren erkeğin nefsi de kıl kalınlığındadır.
Biseye imkan verilmemeli serefsizler kiz pesinde geziyor ama yuz veren olmazsa avcunu yalar
Cevap
5Cevap
biriyle bu konu hakkında konuşmuştum. kadın kendinden küçük ve evli biriyle beraberdi. amacım evlenmek değil takılalim yeter diyodu. madem öyle neden evli biriyle berabersin bekar yok mu dedim, evliler kadın ruhundan anlıyo dedi. bişey demedim...
ya zaten amacı orspuluk olana lafımız olmaz o yolun yolcusu o kadın-
aynen. onun için bişey demedim kendi bilir
Bazı kadınlara sevgilisi olan erkek daha çekici geliyor bir de evliyse sen düşün tabi iğrenç bir durum erkeğin de suçu yok değil evli olduğu halde elin karısıyla kızıyla ne işi var
Elin karisi kizi o serefsiz erkege yuz vermezse iyi olur
Bende oyle dedim ilk basta erkeginde sucu var dediniz
Para ve kıskançlık. Bir erkek karısını çok seviyorsa o erkek kadınlara çekici gelir onu değil beni sevsin şeklinde. Parayı da açıklamama gerek yok zaten
karısını sevse sevgili yapmaz
bazi kizlarda nedese sahipli erkekleri tavlama hastalığı var
Orspuluk bu
Bilmiyorul ben hic oyle gormedim olan varsa beyinsiz ergen got cebinde telefon tasiyan uzun sacli eyelinerle uyuyan kekolarla kanka olan kiz vardir
Bekar erkekler sanal alemden çıkamadıkları için gerçek hayat evlilere kalıyor
evli erkekler onları tercih ettiği için
Evliler pesinde geziyo diye kizlar sevgili olmak zorundami sanki?
bir taraf doğruyu görebiliyor olsa zaten durum bu hale gelmez
Islerine gelmedigindendir
senin de başına gelebilir
Evli kadinla sevgili olmam
bekar biriyle olabilirsin evliyken
Aldatcak kadar vicdansiz degilim vicdansiz olsam simdide kizlarla eglenirdin
*eglenirdim
burcun akrep mi senin ?
Hayir koc :)
peki
Peki
Evet ya keşke ölseler. asdf