Kadınlar hem aldatılmamak isterken hem de niye başkalarının kocalarına bulaşırlar?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe para ne pul ne kaşarlık.. Asla genellenmemesi gereken bir konu bu. Benimde basımdan geçti bilirim neyin ne olduğunu. Hiç sevgilim dememişken hiç aşık olmamışken birine dengesiz alt üst ediliverir evli bir erkek Tarafından. Seviyorum seni ben der, mutlu olabiliriz neden engel koyuyorsun der, Başkalarını unut bir İkimiz kalalım öyle gör ben mutlu olmak istiyorum anla der. Elinizden tutar, sımsıkı sarılır hiç girmeyecekmiş sanırsınız. Ben eşin önemine inanırdım kimse elimi tutmasın kimseye sevgilim demeyeyim ilk eşim olsun ilk onu seveyim derdim ama olmadı. İki koca yıl geçti hala hayatımdadır ilişkimiz bitmiş olsa bile. Ben o kadar çok, o kadar da masum sevdim ki bu sevginin ağırlığını çok iyi bilirim. Bir yıl boyunca her gün ağlamak, ağlaya ağlaya eksilmek ne demek çok iyi bilirim. Ben hepinizin namus dediği bekaretimi bile bu aşk için kaybettim. Pişman mıyım asla değilim. Beni kandırdığını sonradan öğrendiğim bir adam için yapmışım bunca şeyi. Kader dedim. Aklın yok muydu diyeceksiniz vardı ama gözüm kördü aşık olan, Aşkı yaşayan bilir. Lütfen kınamayın ama. bende bir arkadaşımı aynı şeyi yaşadığı için kınamıştım sonunda hepsi bir bir Başıma geldi.
513 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Zevkle sevmek de mümkün değil zaten. Aşkın sevmekten başka olduğunu öğrenmişse insan ikincisi çok zor. Umarım sizinde acılarınız diner de mutlu olursunuz.
Cevap sahibi+1 yıl@Zevkle hayatınız aslında mahvoldu değil mi? Bir daha sevemeyeceğini bilmek en ağır şey aslında,
Cevap sahibi+1 yıl@Zevkle bir yerden başlamak gerek yinede. Zorlayın kendinizi ne olursa olsun. Belkide Bambaşka biridir seversiniz belli mi olur
- +1 yıl
ben başlayınca böyle hayatın gelmişine geçmişine başlar giderm..
Teşekür ederim düşünceleriniz gayet naif ve nezaket..
ama hayata karşı ben okadar naif ve nezaket içinde tavır sergileyemiyorum..
Çünkü çok aldı benden çok az vererek..
(. Umarım senin hayatın güzeldir ve çok daha güzel olur..
Cevap sahibi+1 yıl@Zevkle malesef benimki güzel değil güzelleşmesi de mümkün değil. Ne zaman mutlu olsam o Mutluluğu Başıma yıkmaya yaptıklarıyla hazır bir adam var hayatımda. Üstelik bir savastan ağır kayıplarla döndüm yalnız hayatıma. Önce o yaraları sarmam gerek ama daha beterlerini Açıyor malesef. Durduramıyorum. Zamana bıraktım bende. Hayırlısı herkes için
- +1 yıl
- +1 yıl
4 yıl geçti aşktan delirmedim ilk sevgilim gibi kardeşim @kahraman70 hayırlısı sevdirir rabbim illaki..
Cevap sahibi+1 yıl@kahraman70 Allah verdi bu sevgiyi kalbime ve onu da kaderime yazmış benim sınavım belki o ama o kadar kırgınım o kadar yorgunum ki daha gencim ama tükendim yani. Birini sevmeyi birakin erkek yüzü görmek istemez oldum. Yaşamadan anlaşılmıyor bu durum malesef. Bahsettiginiz şeyler bana çoook uzak ve yorucu geliyor okurken bile ama kismet derim hep
- +1 yıl
İlişkim bitmiş olsa bile hala görüşüyorum bu evli adamla diyo ya or*sbu
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı. evli erkegi 1 b* sanarlar
47 Yorumla- +1 yıl
aynen ya, aslında o kızların hiç bir suçu yok suç erkekte değil mi
- +1 yıl
en iyi cevap için çok kısır bir cevap bu bence
- +1 yıl
Bu cok kisitli bir cevap bence de eig icin katiliyorum @ womenareexacerbated e
Gizli Üye(36-45)+1 yılOkar yorumu okudum fikir anlamında birleyler ögrenirim diye ama yapılan yorumlar sorunun gerçek cevabını %10 lık kısmını anca oluşturmuş. Sorunun gerçek cevabını vereyim kısa öz : kadınlar çok basit yaratılmıştır. Erkeklere kıyasla. Fakat erkeklerinde buna karşı aşırı cinsel istekleri dezavantajları olmuştur. Evli erkek evlilikle beraber kaybetme riskini göze alması daha kolaydır. Cünkü elde hazır vardır. Ve evlilik sürecinde kadınların sandıgının aksine çok çok basit yaratıklar oldugunu. Bir kadının ne istedigini çok iyi algılar çünkü hergün biriyle yaşar. Ve süreç içinde bu tecrübesini dışarda kullanır. Cünkü kadının davranışlara, yaklaşıma, konuştugun kelimelere ve gösterilen ilgiye dikkat ettigini bilir. Ve evli erkek kadınlarla rahat iletişim kurar kadınlarda evli erkekle rahat iletişim kurar.. neyse cepten yazıyorum toparlamakta zorlandım. Özeti. Evli erkek kadın şeftalisinin diger erkeklerin sandıgının aksine çokta degerli olmadıgını anlamıştır
00 Yorumla
Birkaç nedeni var
Bence en önemli sebebi düzgün bir baba figürünün hayatında yer almaması. Benim en çok gördüğüm sebep bu. Aslında içten içe babasının yerine koyuyor karşısındakini.
Diğer rn önemli neden zafer kazanma arzusu. Bir kadın yani rakibi tarafından seçilmiş erkeği elinden kapmaya çalışmak cezbediyor 22 ve altındaki kızları
Üçüncü neden rahat görüşebilmek. Evli erkek zırt pırt arayamaz soramaz kapısına dayanamaz. Canı istediğinde görür istemediğinde görünmez.
Bir nedende cinsel performans bence. Evli ve olgun bir erkek yatakda gayri ihtiyari daha iyidir. Genç kızların bir kısmı bunun farkında10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
66Cevap
+1 yılÖncelikle genç ve bekar erkekler artık çok daha akıllı kızlara prim vermiyo ve para yedirmiyorlar evli erkeklere her istediği şeyi aldırma Gücüne daha iyi sahipler ve evliler Zamanlı zamansız arayamıyolar bu arada onlar her haltı yiyebilecek zamanada sahip oluyolar baskası yalan yani evli erkekler kendini yok biz daha olgunuz yok daha profosyeneliz Kadir Kıymet daha iyi biliyoruz diye kandırmasınlar direk biz her yönden daha yolunacak kazız deseler daha Anlamlı daha adamca bir laf olur. zira kendine güvenen karakterli bir kadının evli hiç bir erkekle işi asla olmaz. Karaktersiz bir kadınında parası olmayan evli bir erkekle asla işi olmaz
73 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Kimse bir birine suç atmasın.. Arz talep meselesi.. Kadınlar konuşuyorlar.. Birisi''Ya kocam bıktırdı artık her gece her gece üstüm de banyo da bile rahat bırakmıyor ne yapacağımı şaşırdım''diyor yana yakıla.. Diğer kadın içinden geçiriyor ''Benim ki de ayda yılda aklına gelir ise bir zahmet bir sefer yapıyor görev icabı'' diyerek.. Kadın istekli o erkeği görünce hemen olta atılıyor eee adam kaçırır mı? Veren olmaz ise alan bulunmaz... Komşunun tavuğu komşuya kaz görünür derler..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılEn iyi cevabı neye göre seçiyosun tartışılır cidden...
Cevabıma gelince
1 erkeğin her konudaki tecrübesi
2 evli oluşunun verdiği olgunluk
3 evli olmasından mütevellit yarın bigün kız ayrılmak isteyipte erkek karşı çıktığında karısıyla evliliğiyle tehdit ederek kolaylıkla ayrılabilme şansı
Bunlar dışında daha çok sebep var ama bu üçü en geçerli sebeplerdir32 Yorumla- +1 yıl
bu senin olgunluk kavramına alakalı birşey sana göre evli olan olgun olsa bu hareketleri yapmaz ama yapana gorede bu işi yapmak belli bir olgunluk ister
bakış açısıyla alakalı bir durum yani
kusura bakma ama kimseyi yargılama ya da yadırgama gibi bir lüks kimsede yoktur
herkesin düşünceside istekleride tercihleride kendisini bağlar
sevmeyebilirsin ama bu böyle...
+1 yılGenç kızlar evli erkekleri hayatlarında tanıştıkları ilk erkek gibi yani babaları gibi görürler ve bilinç altı bir cinsel çekim olduğundan evli erkeklerle birlikte olurlar. Bir başka sebebide evli erkek sağda solda ulu orta bu konuda konuşamaz konuşursa karısının kulağına gitme ihtimali artar kızlarda bunu bildikleri için evli erkekleri tercih ederler. "BEKARLARA SABIR EVLİLERE BİR KADIN DAHA" sözü buradan gelir
20 Yorumlaevli erkeği bırakması kolay olur. işini görür istediği zamanda ben gidiyorum dediğinde engelle karşılaşmaz. çünkü erkeğin arkasında onu bırakmyacak bir savaşçı kadın vardır zaten. ama bekar oldumu durum değişir. kolay kolay bırakamaz. erkek sülük gibi yapışır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılevli erkekler kızlar konusunda daha bilgilidir. Oturuşu kalkışı dahi farklı gelir bu yüzden diğer kızlara.. Kısaca herkes gibi farklılık peşinde koşar her insan evli bekar fark etmez. Bir başka sebepte mutlu bir yuva sahibi erkek arzulanır maksat o sahip olsun o yuvaya ve bilerek yapılır yuva dağıtma oyunu (karısının kız arkadaşları)
00 Yorumla
+1 yılKadın fıtreten içinde bir nevi çekememezlikle yaratılıyor sanırım.
Hani bir söz var kadın erkek için değil, bir başka kadın için süslenir aslında diye...
Sanırım bu da öyle bir zevk olmalı... Ama saçma bir zevk. Evli bir adamı ayartmak kadınlık zevkinin ve azizliğinden münezzeh bir davranış bence...00 Yorumla
+1 yılben belgeli masörüm ona buna bakmam yapar geçerim. yapar geçerim dediysem ruhsuz şeyleri sevmem ten uyumu olmayanı içki ya da sigaradan ağzı kokanları istesede yapmam. bakire ise bozulmadan sevişmek isterse saygı duyar bozmam mutlu ederim. insan insan olsun gerisi kolay. marketimizmir. tr. gg
00 YorumlaBaktım yorumlara , evli'likten bahsedılıyr , başından geçenler veya sallayanlar atlamış hemen yoruma; gayet normal benım basımdan geçti vs... ALLAH belanızı versin sizin o zman. Evlilik diyoruz l*n serbest sevgililikte aşık olmak / takılmkdan bahsedılmıyor... Siz evlendıgınızdede umarım kocanız aldattıgı zman gorursunuz o zman da anlayıs / modernlık - kalır mı? Rezil rüsvalar.
30 Yorumla
+1 yılBebce kazanma hırsından dolayı. Bekar kadın evli bir erkeği aldığında onu kazanmış oluyo. Kendi egosunu yükselterek karşıdaki kadından daha güzel daha çekici olduğunu sanıp kocasını elinden almayı başarı olarak sayıyor ondan dolayı böyle. Kadın evli erkeği kazanırsa kendi çekiciliğini güzelliğini kazanır yani
00 Yorumla
+1 yılSon yıllarda evli erkeklerle çıkan genç kızlarda çok fazla artış var. Bu soruyu aslında evli erkeklerle neden beraber olduğunu bunu yaşayan bayanlar burada paylaşsa daha bilgilendirici olur. Erkeklerin yazdığı cevaplar tahmin olur.
00 YorumlaEnbaşta maddi destek. Daimi ikamet desteyi. İstediyi gibi alışveriş. Sınırsız eylence ve gezme. Sınırsız yeme içme. Araba kullanma öğrenme. vs. Şimdi bir düşünsenize ! Bir kıza bunları genç bekar yaşatı bir erkek sağlayabilirmi. Sanırım sorunun cevabını aldınız. ..
10 Yorumla
+1 yılçünkü evli erkeklerin karizması diye bişey var onlara göre, heyecan yaşamayı seviyo ırıspılar, onlarında başına gelmesi dileğiylen
60 Yorumlakım ne derse desın kımse namuslu annesının ya da kardesının ustune alınmasın ama bu ulkede ne kadar yavş ak erkek varsa o kadar or o s pu kız vardır acık ve net
50 Yorumla
+1 yılkızları nasıl becereceğini iyi bilir muhetemelen arabası da vardır cebinde parası da üstelik evliliğin verdiği sıkıntıdan dolayı erkeğin sürekli bir arayış içinde olması da kızların işini kolaylaştırır
22 Yorumla- +1 yıl
evlilikte zamanla artık erkeğin kadına karşı olan cinsel isteği kayboluyor çeşitli sebeplerden dolayı ve başka kadınlara yöneliyor
Bu adamda ne varda evli merakindan bence hem sırf evli olan değil sevgilisi olan erkekler bile daha çok dikkat çekiyor örneğin bir erkeği tek başına gören kız dikkat etmez bile ona ama yanında bayan varsa tamamen Süzer.
22 Yorumla- +1 yıl
bravo iyi tespit
+1 yılyasak elma her zaman tatlı gelmiştir... Hava anamızdan ve Adem babamızdan bu yana... Günümüzde de yasak ilişkiler moda oldu kimin eli kimin cebinde artık olayı pozisyonu yakalayamaz olduk :=)
01 Yorumla- +1 yıl
:) şimdi eic mi seçildim..)
Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Evli bekar fark etmez eğer kadının Evlilikte duygular bitmişse kadın dışarda da arıyabilir ilgi gösteren birinede gidebilir
10 YorumlaBir kadının düşmanı yine bir kadındır evli erkek çünkü bir kadın onu tercih etmiştir digeri onu elinden alarak büyük bir haz duyar. En yakın arkadaslarinin ya da akrabalarinin sevgililerine göz koymak buna örnektir :)
00 Yorumlaevli erkeklerin duygusal ve ekonomik olarak daha stabil olmaları, zaten tercih edilmiş olmaları gibi nedenlerle olabilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılHaram. mal baldan tatlıdır.
Kızlarımızda çoğu para için böyle yapıyorlar.
Yazık ki yazık..22 Yorumla- +1 yıl
+1 yılçok saçma bence, bekarken evli erkekle hatta evliyken de başkasının eşiyle olmaz daha neler... sadece nişanmlı erkek arkadaş falan da bakmam ben...
ben bekarım o da öyle olmalı00 YorumlaBu sorunun cevabını bilmekle beraber şu anda da yaşayan biri olarak hakikatten bayanların vereceği cevabı merak ediyorum.
00 Yorumla
+1 yılsanki veren kadın evli erkege haklı gösteriyorsunuz o adam nikmese o kızı başkası nikecek kızda hiç suç yok mu vermese evli erkekte nikmez olay budur erkek eline geçen fırsatı degerlendirir
00 YorumlaOnların deneyimlerinden yararlanmak istiyorlar. Buda son derece yanlış bir olgu :) Sonuçta yaş ilerledikce, ereksiyonda sıkıntı olur, ve malüm buruşuk bir ten. Hayali bile kötü..
00 YorumlaYa bence bir kadın bunla evlendiyse vardır bir hikmeti diye düşünüyorlar ama sonuç yine hayal kırıklığı :D
00 YorumlaBaşkasına ait olanı istemek kadınların doğasında var.
10 YorumlaAşk imkansizi sever, imkansiz daha çok çeker insani. Ulasilmazi zor seyler daha cok degerli olur hep...
10 Yorumla
+1 yılkardiş bekarda olsam sırf bu yüzden yüzükle dolaşacam. yüzüğümüde gösterecek şekilde yürüyecem. az kaldı :)
00 Yorumla
+1 yılkafamdaki deli sorulardan 1 tanesi. sorulmuş ve en iyi cevap verilmiş.
gidiyorum.00 Yorumla
+1 yılTamamen vicdansızlık ve midesizlik. Evlendiği zaman da "sen beni biriyle mi aldatıyosun" diye utanmadan sorarlar.
10 Yorumla
+1 yıl"Başkasının elindekini bile alabilecek kadar güzelim" diye düşünürler.
Oysa ki "ikinci kadın" veya "yemek üstüne çerez" olacak kadar değersizdirler.01 Yorumla
+1 yılbunu dünde sormuşlardı anlattım şimdi tekrar anlatamam. çok merak edersen yaz. müsait bir zxamanda anlatırım.
00 Yorumlaallah onların evine ateşler salsın aynı şeyi tatsınlar diyorum seninde mi canın yandı bu durumdana apla
00 Yorumla
+1 yılbu egoyu tatmin etmektir başkasının elindekini dahi alabilirim egosu kendi başlarına gelince üzülür depresyona girer ve kendilerini mahvederler
00 Yorumlaewli erkek cinsellik konusunda olgundur o yüzden olabilir diye düşünüyorum
30 Yorumla
+1 yıldaha tecrübeli s. i. k. i. c. i lazım onlara da ondan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende evli kadınlardan hoşlanıyorum. bayılıyorum hatta.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende zamanında evli birine aşık oldum ama acılmadım içimde yasadım onu 2.5 senedir görmüyorum ama hala unutamadım
00 YorumlaDini yonundende dusunsenizde ikiside evli ise recm cezasi vavardir
20 Yorumla
+1 yılevliler daha iyi tecrübeli ve her şeyi olan ilk tercih leri olan dır sanırım mesela ben evliyim arada bir kızlar la kaçamak yapıyorum zevkli oluyor
00 Yorumla
+1 yılEvli erkekleri istedikleri gibi somurebildikleri için
10 Yorumlaevli erkeklerin tecrübeli olması kızları cezbediyor olabilir
10 YorumlaKadinlar erkekteki butun ilgiyi ister o yuzden aldatilmamak ister
00 Yorumla
+1 yılkızlar güven ister. güvenin adreside evli erkektir bekar değil. yeterki amaç cinsellik olsun.
00 Yorumla
+1 yılKaşar ruhlu oldukları için...
20 Yorumla
+1 yılSeks konusunda tecrübeli oldukları için :D
10 Yorumlagebertirimm öyle bişy olsa mk
00 Yorumla
+1 yılKarakterleri düşük ondan
32 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle. Birde şey derler benim yüzümden yuvasının yikılmasını istemem. Ama çok seviyorum. Tipik karaktersizlik örneği
- +1 yıl
Katılıyorum Sanaaa pislick şeyh :)
+1 yıley hırs sen nelere kadirsin
00 Yorumla
+1 yılAşk Değil Tecrübe ister..
00 Yorumla
+1 yılSizin mi? Başınıza Geldi..
00 Yorumla
+1 yıl;) çok güzel bir soru... belki intikam belki hırs
00 Yorumla
+1 yılevsiz mi olmalı yani? evli erkek iyidir bazen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. kıymet sahıbı ve işin ustası oldugundan
00 YorumlaYok ile bizi ya istisna
00 Yorumla
+1 yılSorunun zamanı neden yok :)
00 Yorumlabelki grup istiyorlardır.
00 YorumlaBana hic denk gelmedi bilemedim.. =P
00 Yorumla
+1 yılonu yapanların kanında orospuluk olduğu için.
01 Yorumla- Devamını Gör (22)
Devamını Gör(67)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem