Takıldığım bazı yabancı sitelerde erkeklerde çekici durduğu, kızlara yakışmadığı söyleniyor. Erkeklerde size göre öyle mi?

Duruyor
İğrenç.
Hangi site bu?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ona bakarsan yabancilarda cogunlukla sisman severler war. Feeders olanlar ve bu ciddi bir hastalik. Kadini 200 kilo belki daha cok fazlasina cikartiyorlar ve elinden geleni herseyi yapiyorlar misal yemek yapip parmaklariyla yedirmek karnini sivazlamak. Zamaninda feederslar ile konusmuslugum oldu. Ciddi bir sorunsal.
Survivor daki berna degil misin sen :D
Sacmalama🙄😒o kim bakmioeum survivor
Çok benziyorsun diye şaka yaptım. Hem benzemen kötü olmaz yani almanyada 1. seçilmiş kız güzellikte.
Yokya okdrda degil saolasin
Bu arada goruste bahsettigin olaya doneyim haberlete cikti soyledigin. Kadinin biri rekor kirmak istiyordu kocası besliyordu bol bol. 250 kilo vardi galiba.
Oo cok war oyle sayisiz ruh hastasi adamlar. Bana cok tekliflerde bulundular
Ahahaha 😂 sana mi bulundular :D
Aynen baya baya 200 kilo olmami istediler😀
hayal ediyorum tum gun yatiyorsun. yarim saatte bir elinde tepsiyle geliyor sweety food is comiiing 😃
Hahaaaa indeed😂
Hafif gobis iyi olabilir yumusak olur basini falan koyarsinda hafifi zaten ben baklava sevmiyorum
Diyosun :D
Hee :) eig isterim
Rahat ol :D
Saol
Onemli degil sozumu tutarim ben.
Bence erkeğin göbeği düz olmalı ne kaslı ne göbekli
Yabancilar cekici buluyormus.
Bence dedim kanka yabancılar kendileri bilir. Bir erkeğin göbeği olmayınca giydikleride yakışıyor sen t-shirt giyiyorsun kocaman bir göbek pekte çekici durmaz
Onlar rahatlar iste boyle o yakisir bu yakismaz dertleri yok. Benim gibiler :D
Ben kendi vucüd yapımı seviyorum herşey tam oturuyor geçen giydiğim hırkayı birinde gördüm göbekli emanet gibi duruyor çıkmış ordan yakışmıyor pek
Cevap
0Cevap
Bazılarına yakışıyor bence
Bana mesela dimi asdasf
iğrenç ve siteyi merak ettim 😂
Buranın yabancı versiyonu :D
İğrenç.
valla ya goz zevki yok bu yabancilarin
Aynen öyle çok itici
Beni bile cok begenenler var. Cok degisik zevkleri var onda hemfikiriz :D
hayal ediyorum tum gun yatiyorsun. yarim saatte bir elinde tepsiyle geliyor sweety food is comiiing :D
yanlis yere yazdim kb :)
Hangi site o ya?
girls ask guys
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar