lütfen okuyun önce
Sorun şu ki uzak mesafe iliski oldugu icin seni uzmek istemiyorum falan diyip bahane etti uzakligi falan. 1 sene oldu konusmuyoruz ama numaram kayitli. Niye silmedi sence? Surekli bana yaptigi seyleri beğeniyo mesela bi söz begenmis orada diyo ki yoldur yürünür mesafedir aşılır sorundur cözülür. Şok oldum nasil begenuosun böyle yazilari sen yapmadigin seyleri nSil begenirsin? ya da şey begenmisdi umarim 3 adim attiktan sonra ilk kavsakta kaybolmuyan insanlara denk geliriz. Böyle sözleri begenince nasil aklina kendisi gelmiyo? Neden begeniyo anlamyrm. böyle seyleri begeniyosun sana yapilmasini istemiyon demek ama baskasina yaptigin aklina gelmiyo mu
BU NASIL ÇELİŞKI ASLANIM?
Sorun şu ki uzak mesafe iliski oldugu icin seni uzmek istemiyorum falan diyip bahane etti uzakligi falan. 1 sene oldu konusmuyoruz ama numaram kayitli. Niye silmedi sence? Surekli bana yaptigi seyleri beğeniyo mesela bi söz begenmis orada diyo ki yoldur yürünür mesafedir aşılır sorundur cözülür. Şok oldum nasil begenuosun böyle yazilari sen yapmadigin seyleri nSil begenirsin? ya da şey begenmisdi umarim 3 adim attiktan sonra ilk kavsakta kaybolmuyan insanlara denk geliriz. Böyle sözleri begenince nasil aklina kendisi gelmiyo? Neden begeniyo anlamyrm. böyle seyleri begeniyosun sana yapilmasini istemiyon demek ama baskasina yaptigin aklina gelmiyo mu
BU NASIL ÇELİŞKI ASLANIM?
Güncellemeler
+1 yıl
Yardim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Detayları okudum, ne kendisinin yaptığı bir muhabbetten uzak yaşıyor. Yani kendisi ile ilgili empati kuramıyor.
Nasil yani?
Cok tuhaf buluyorum ben hicmi bana yaptiklari aklina gelmuyo bunlari behenirken? Sanki masum olan o
Tam olarak ondan bahsediyorum. Empati kuramıyor kendisiyle ilgili bir problem bu.
Şoklardayim ben pisman olur hatasini anlar dedikce dahada batiyo
Ne gerek var ki? Hatalarından ders çıkaramayan bir kişi ile nereye kadar gidebilirsin?
Ya daha cok onun pisman oldugunu görüp bir yuzlesme istiyorum zaten bu saaten sonra olamayiz biz
Bunun için yüzleşmeye bile gerek yok. Kişi pişmanlığını her zaman saklar. Kendi kendini yorarsın değmez.
Haklisin nefret ediorum ondan
Peki niyr numarami silmedi senge
Seni bir obje olarak görüyor da ondan.
Sana mesaj attacam
Oyle gormuyo asla bana o konulari bile acnadi
Hayır birde insanlar olmadıkları sözleri savunup paylaşıyorlar ya komik.
Iste buna cok sasiriyorum sence hicmi o sozleri okurken bana yaptiklari aklina gelmiyo?
okumaya gerek yok ayrılınca çirkinleşilen klasik bir ilişki çeşidi
OKU ANLARSIN ÖNYARGILI
Şu sözü bırakıp gidiyom sen düşün
Ama uzak olmak daha az haram olur elini tutmuyosun gözlerine bakmiyosun
Elini tutmadığın gözlerine bakmadığın birini ne kadar sevebilirsin ki. Mesafeleri azaltmak iki insanın elinde. Eğer uzaktayken bile yanında gibiyse sıkıntı yok. Güven önemli. Bende mesafe ilişkisi yaşıyorum ama ayda bir buluşuyoruz görmediğim birini sevemem demiyorum ben onu görmeden de severim ama sarılmak onu görmek dokunmak öpmek istiyorum
Senin gibi takıntılı birisinden kurtulduğuna ben bile sevindim.
Bana yaptigi hos mu yani? Umut verdi gitti durduk yere anlamiyorjm neden tabiki unutamuyorum gunahimi aldi
Engelle gitsin. Sen engellemeyecek kadar kendini acındırıyorsun. Yazdıklarını okumadım. Duygusal ve yazı yazmayı bilmeyen birisin.
Gayette biliorum
Biliyorum olacak o
Ne fafkeder sen detayi oku
Çok fark eder. Git kitap oku. Onu engelle önüne bak.
Sanki cok kolay
Kolay hem de çok
Yasamiyan asla anlamau
Tuttuğu eli bırakana madam denir
Jdjeeue
Denmez
Okudunmu detay