Diğer Antalya'da masöz tavsiyesi olan var mı? delirtmem Takip Et Xper 5 Yaş: 61 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Antalya'da güvenerek gidebileceğim, masöz tavsiyesi olan var mı? Güncellemeler+1 yıl cevabınızı bekliyorum, geç oldu yatacağım Güncellemeler+1 yıl nasılsınız, Antalya'da masöz tavsiyesi olan var mı? Cevapla Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Arslanzade Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 41% +1 yıl Arslanzade masaj salonu var beklerim 1 1 Yorumla delirtmem +1 yıl internet sayfası var mı? Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben varim 2 69 Yorumla delirtmem +1 yıl merhaba, sizinle nasıl görüşebiliriz. Yorumla delirtmem +1 yıl var mısın yok musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oncelikle merhaba, 5 yillik bir masaj egitimi aldim. Su an herhangi bir sirketle calismamaktayim. Yorumla delirtmem +1 yıl sizinle nasıl görüşebiliriz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Antalyada otelde mi kaliyorsunuz Yorumla delirtmem +1 yıl hayır, antalyalıyım zaten merkezdeyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladim, local mi istiyorsunuz nereye yapilmasini istiyorsunuz yani? Yorumla delirtmem +1 yıl siz nerdesiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende alanyadayim Yorumla delirtmem +1 yıl bele ve ayaklarıma Yorumla delirtmem +1 yıl hafif bir belfıtığı var galiba, belim ağrımıyor ama sağ ayağım hafif uyuşuyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 20 dakika suruyor totalde 40 dakika Yorumla delirtmem +1 yıl ücret ne kadar acaba Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladim bel fitigi varsa masaj iyi gelmez ama ayaktaki tutulmayi acar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 80 tl Yorumla delirtmem +1 yıl uygunmuş, nerde yapıyorsunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eve geliyorum Yorumla delirtmem +1 yıl bu olmadı işte, sizin kendi yeriniz yok mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir firmada calismiyorum su an Yorumla delirtmem +1 yıl masaj üzerine mi, yoksa başka bir iş mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ikiside calismiyorum Yorumla delirtmem +1 yıl alanyaya gelsem orada yapabileceğiniz bir yer yok mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olabilir, ayarlarim Yorumla delirtmem +1 yıl tamam o zaman bir aksilik çıkmazsa önümüzdeki hafta içinde geleyim, hangi saatler uygun olursunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oglen Yorumla delirtmem +1 yıl bu da tamam, geleceğim günden 1, 2 gün öncesinden burdan haberleşiriz, sadece akşamları mı giriyorsunuz Yorumla delirtmem +1 yıl cevabınızı bekliyorum, geç oldu yatacağım Yorumla delirtmem +1 yıl sitede misiniz Yorumla delirtmem +1 yıl iyisiniz değil mi Yorumla delirtmem +1 yıl selam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Selam Yorumla delirtmem +1 yıl gündüzleri giriyor musunuz bu siteye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nadir Yorumla delirtmem +1 yıl sizinle nasıl haberleşeceğiz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burdan Yorumla delirtmem +1 yıl size nasılsınız diyeceğime, soruyu güncelleme yarine yazmışım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorun degil, iyiyim siz Yorumla delirtmem +1 yıl teşekkür ederim ben de iyiyim, biraz uykusuzum yatacağım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Iyi geceler size Yorumla delirtmem +1 yıl size de iyi geceler Yorumla delirtmem +1 yıl merhaba, umarım rahatsız etmiyorumdur, masajı ne zaman yapabiliriz Yorumla delirtmem +1 yıl selam gece kuşu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Selam :) Yorumla delirtmem +1 yıl bugün nasılsınız, ordada poyraz esiyor mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Iyiyim bugunde. siz Yorumla delirtmem +1 yıl teşekkür ederim, ben de iyiyim Yorumla delirtmem +1 yıl masajı ne zaman yapacağız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne zamana istiyorsunuz Yorumla delirtmem +1 yıl galiba pazartesi müsait olacağım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Saat kacta Yorumla delirtmem +1 yıl 12 -13 gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zaten 40 dakika suruyor totalde masaj Yorumla delirtmem +1 yıl evet, profesyonelsiniz değil mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet 5 yillik egitimim var bu konuda Yorumla delirtmem +1 yıl bir sürü masaj çeşidi var (internetten araştırmama göre) bunlar uygulamada gerçekten farklı mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet siz hangi cesidi istiyorsunuz? Yorumla delirtmem +1 yıl bilmiyorum ki, siz hangisini tavsiye edersiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sirta isvec masaji daha iyi olur Yorumla delirtmem +1 yıl ayaklar da dahil değil mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla delirtmem +1 yıl nasıl buluşacağız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Siz alanyaya gelin, benim evim musait sorun olmaz masaj yaglari vs. bulunuyor zaten Yorumla delirtmem +1 yıl tamam da alanyaya gelince nasıl bağlantı kuracağız, alanya merkez mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet alanya merkeze gelin bana burdan mesaj atin Yorumla delirtmem +1 yıl öyle olmaz yaaa, önceden belirleyelim, birbirimize güvenmezsek nasıl olacak Yorumla delirtmem +1 yıl iyi akşamlar, siz mi bana güvenmediniz ben mi size Yorumla Calibo +1 yıl Masaj için size nasıl ulaşacağım? Yorumla delirtmem +1 yıl alanyaya selam, küstük mü? Yorumla Calibo +1 yıl cevap vermedin Yorumla
TearsFears3434 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl mutlu sonda var 1 3 Yorumla delirtmem +1 yıl bilgi verir misin? Yorumla TearsFears3434 +1 yıl seks yapim yazcam Yorumla delirtmem +1 yıl tamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Arslanzade masaj salonu var beklerim
internet sayfası var mı?
Ben varim
merhaba, sizinle nasıl görüşebiliriz.
var mısın yok musun
Oncelikle merhaba, 5 yillik bir masaj egitimi aldim. Su an herhangi bir sirketle calismamaktayim.
sizinle nasıl görüşebiliriz
Antalyada otelde mi kaliyorsunuz
hayır, antalyalıyım zaten merkezdeyim
Anladim, local mi istiyorsunuz nereye yapilmasini istiyorsunuz yani?
siz nerdesiniz
Bende alanyadayim
bele ve ayaklarıma
hafif bir belfıtığı var galiba, belim ağrımıyor ama sağ ayağım hafif uyuşuyor
20 dakika suruyor totalde 40 dakika
ücret ne kadar acaba
Anladim bel fitigi varsa masaj iyi gelmez ama ayaktaki tutulmayi acar
80 tl
uygunmuş, nerde yapıyorsunuz
Eve geliyorum
bu olmadı işte, sizin kendi yeriniz yok mu
Bir firmada calismiyorum su an
masaj üzerine mi, yoksa başka bir iş mi
Ikiside calismiyorum
alanyaya gelsem orada yapabileceğiniz bir yer yok mu
Olabilir, ayarlarim
tamam o zaman bir aksilik çıkmazsa önümüzdeki hafta içinde geleyim, hangi saatler uygun olursunuz
Oglen
bu da tamam, geleceğim günden 1, 2 gün öncesinden burdan haberleşiriz, sadece akşamları mı giriyorsunuz
cevabınızı bekliyorum, geç oldu yatacağım
sitede misiniz
iyisiniz değil mi
selam
Selam
gündüzleri giriyor musunuz bu siteye
Nadir
sizinle nasıl haberleşeceğiz
Burdan
size nasılsınız diyeceğime, soruyu güncelleme yarine yazmışım
Sorun degil, iyiyim siz
teşekkür ederim ben de iyiyim, biraz uykusuzum yatacağım
Iyi geceler size
size de iyi geceler
merhaba, umarım rahatsız etmiyorumdur, masajı ne zaman yapabiliriz
selam gece kuşu
Selam :)
bugün nasılsınız, ordada poyraz esiyor mu
Iyiyim bugunde. siz
teşekkür ederim, ben de iyiyim
masajı ne zaman yapacağız
Ne zamana istiyorsunuz
galiba pazartesi müsait olacağım
Saat kacta
12 -13 gibi
Zaten 40 dakika suruyor totalde masaj
evet, profesyonelsiniz değil mi
Evet 5 yillik egitimim var bu konuda
bir sürü masaj çeşidi var (internetten araştırmama göre) bunlar uygulamada gerçekten farklı mı
Evet siz hangi cesidi istiyorsunuz?
bilmiyorum ki, siz hangisini tavsiye edersiniz
Sirta isvec masaji daha iyi olur
ayaklar da dahil değil mi
Evet
nasıl buluşacağız
Siz alanyaya gelin, benim evim musait sorun olmaz masaj yaglari vs. bulunuyor zaten
tamam da alanyaya gelince nasıl bağlantı kuracağız, alanya merkez mi
Evet alanya merkeze gelin bana burdan mesaj atin
öyle olmaz yaaa, önceden belirleyelim, birbirimize güvenmezsek nasıl olacak
iyi akşamlar, siz mi bana güvenmediniz ben mi size
Masaj için size nasıl ulaşacağım?
alanyaya selam, küstük mü?
cevap vermedin
mutlu sonda var
bilgi verir misin?
seks yapim yazcam
tamam