Arkadaşlar antalyada bildiğiniz iyi bi falcı varmı acaba ? Bi kaç arkadaşım soruyor oraya götürmem gerek konuyla alakasız yazı yazmayınız lütfen .. Ben inanmam fala ama arkadaşların ısrarı var ..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
100 yıl civarında gemini astroloji keşfettim sahibi seda hanımmış. öğrendim ki sedanın fal dünyası diye bilinen kişinin ta kendisiymiş. ben aylar önce telefon edip bilgi almış ama başkasına gitmiştim. yanlış yapmışım. hiç olmazsa bir abla gibi yaklaştı aklı başında mantıklı bir fal yorumu aldım. tavsiye ediyorum herşeyi bildi.
94 Yorumla
Aslan+1 yıl@SümeyyeDoruk nerden ulaşırım kendisine ve gerçekten doğru bakiyormu anliyormu
En İyi Cevaplar
Kendisine burdaki yazılanlara güvenip baktirdim antalya gitmediğim tek falcı yoktur bunun kadar kötüsünü saçma bakanını görmedim 100 tl paramı da aldı fal mi baktı tutsu satmaya mi çalıştı kurşun dökümü için ikna etmeye mi çalıştı belli değil ayrıca hicbir şeyi bilemedi. Zaten birlikte yaşadığım biri varken onunla aynı eve çıkma falan dedi ben 1.5 senedir aynı evdeyim.. ne gecmisi ne de bugünü bildi ne de geleceğe dair birşey söyledi. Ilk defa bir yere yorum yazıyorum. KESINLIKLE GAMZEYE GITMEYIN !
94 Yorumla
Terazi+1 yıl@aysenmart íɾɑղ Ӏi hɑtíϲҽ ablaya baktırdım bugün facetime. çokda memnun kaldım. senin burdaki tavsiyeni görümüştüm.
İkizler+1 yılhatice abla gerçekten çok iyi ve çok tatlı falcı. insan halindende anlıyor. altıncı hisleri çok kuvvetli. bende memnun kaldım.
Terazi+1 yıl@AcarBerfin acaba bahsettiginiz kisiye nerden ulasabilirimm
Aslan+1 yıl@aysenmart nerden ulaşırım instagram var mı
Tüh! Keşke bildiğiniz iyi bir bar var mi diye sorsaydın yardımcı olurdum :)
12 Yorumla
Soran+1 yılYok bar ortamlarını sevmiyorum :)))
Yengeç+1 yılbende nefret ediyorum bar ortamlarından. ciddi ilişkim bu bar ortamlarından bitti. sonra azcık bunalıma girdim fal baktırayım dedim. instagramdn buludğum ayna falı arzu ablama fal baktırdım. o çocuk senden ayrılmak için bahane arıyormuş dedi. gerçektende benden ayrıldıkdan sonra başka bi akrabasıyla sözlenmiş. demekki benle öylesine gezmiş. arzu ablam nokta atışı bildi bunların hepsini. sonrada çok güzel öngörülerde bulundu. içimdeki tüm sıkıntı kaygım gitti. iyi bi falcıya bakım yaptırayım derseniz ayna falı arzu yazıp ulaşabilirsiniz.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
2Cevap
1 yılbende 1 ay önce online fal baktırdığım falcı kamil beyi tavsiye ederim valla arkadaşlar ben bu fal işlerine öyle çok inanmam ama insanda bazen bir iki laf duymak istiyor tanımadığı birinden insan bazen dertleniyo ya dertleşcek biini arıyo bide kimseye anlatamıyosun sevgilimdende ayrılmıştım canımda sıkkındı antalyada bir iki falcıya fal baktırdım beş on dakka falıma öyle üstden baktılar bide bizim koçşuya baktırdım pek içim rahat etmedi içimi ferahlatıcak öngörüler alamadım dedim bide online baktırayım instagramdan falcı kamil bey e denk geldim whatsapından mesaj attım oda fiyat listesini attı azcıkda araştırdım baktım olumsuz şeyler yok hakkında başkalarında soru süre kısıtlaması var diyordu bide onun fallarında süre soru sınırlaması yok diyordu fiyat listesinde aha dedim iyi bir yere denk geldik. fal seansım güzel geçti fal seansım bitince sorularıma geçtik işte içimdeki sıkınlarımı dertlerimi anlattım onun falımda söyledği öngörüleri hakkında konuştuk bide bi samimi geldi anlatamam ilk defa bide bi falcıda kendimi rahat hissettim resmen hani öbürleri soğuk değildi düzgün samimi insandı tahminlerininde çoğu tuttu diyebilirim sonra Ankara'da yeri yurdu da belli, yani içim rahat etti kısacası ben çok memnun kaldım sizede öneririm gerçekten iyi niyetli ve dürüst biri hem falıma baktı hemde derdimi dinleyip yol gösterdi bu devirdede işini düzgün yapan böyle insanlar kolay kolay bulunmuyor.
00 Yorumlaermeni kübra ablamın yorumlarına bakarak deneme amaçlı kahve tarot aşk ve genel falıma baktırmıştım online görüntülü. kübra ablamdan çok memnun kaldım innanıki kızlar, görüntülü olmasıda ayrı bi güzeldi falın. faldan sonra içim ferhladı inanın sizi anlayan biriyle konuşup dertleşmek çok iyi geliyor insanaKübra ablam benim mevcut durumumu o kadar güzel özetledi ki bana işyerinde için sıkılmış senin demişti. ama sabırlı olursan işyerindeki bütün sıkıntıların sonlanacak demişti. bizim müdürümüz biraz aksiydi. faldan 1 ay sonra müdür değişmezmi. yeni gelen bölge müdürümüz çok tatlı efendi bi abla geldi işyerinde rahat ve huzurlu çalışmaya başladım. aşk hayatımda ise ufak tefek sorunlarım vardı erkek arkadaşımla. gerçi işyerimdeki gerginliğimi erkek arkadaşına aktarıyorsun demişti kübra ablam. aynende dediği gibi oldu işyerindeki problemin düzelince hayatındaki her şey yoluna giricek demişti. ve şimdi iş hayatım ve aşk hayatım yolunda kübra ablamın dediği gibi sakin ve sabırlı davrandım. karşılığındada mükafatını aldım. Ben şu ana kadar söylediklerini yaşamış biri olarak denemeniz faydalı olur diyorum. Sesi tonu olsun görüntsü olsun ifadeleri olsun o kadar net ve güzeldi ki. herşeye çok can sıkmamak kalbimizi temiz tutup sakin ve sabırlı davranmak ne kadar önemliymiş. saolsun kübra ablam bana yeni bişey daha öğretti hayatımda. 👍❣️
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayatımda ciddi bir kararsızlık dönemi geçiriyordum. İlişkilerimde sürekli hayal kırıklığına uğruyor, kariyerimde de hiçbir ilerleme kaydedemiyordum. Bu dönemde, İnstegramda İpek fal bilim merkezi hakkında birkaç olumlu yorum gördüm ve merak ettim. İpek fal bilim merkezi ile tanıştığım andan itibaren, kendisine olan güvenim ve umudum artmaya başladı. Kendisi çok sıcakkanlı bir insandı ve beni çok rahatlattı. İlk falımı baktığımda, bana hayatımın dönüm noktalarını anlatan şaşırtıcı bir yorum yaptı. Bana, hayatımda birkaç büyük değişiklik yapmam gerektiğini ve yaptığım her değişiklikle kendimi daha mutlu hissedeceğimi söyledi. Fakat, hangi yönleri değiştireceğim konusunda net değildim. İpek fal bilim merkezi, hayatımın her alanında bir dönüm noktası olacak olayları öngördü ve bana onların üstesinden nasıl geleceğimi söyledi. Bana hayatımın en büyük aşkını bulacağımı ve iş hayatımda daha iyi bir pozisyona geçeceğimi söyledi. Başlangıçta, ona pek inanmadım ama her şey söylediği gibi gerçekleşti. Gerçekten de hayatımın en büyük aşkı ile tanıştım ve iş hayatımda terfi ettim. Tüm bu olumlu gelişmeler, İpek fal bilim merkezinın yardımları sayesinde oldu. Kendisi sadece bir falcı değil, aynı zamanda bir rehber ve destek kaynağıdır. İpek fal bilim merkezine fal baktırmak benim için gerçek bir hayat değiştirici oldu. Kendisi gerçekten de mucizeler yaratabilen bir falcı. Kendisiyle çalışmak, hayatınızın herhangi bir yönünde yaşadığınız zorluklarla başa çıkmak için mükemmel bir yoldur. Eğer siz de hayatınızda bir değişiklik yapmak istiyorsanız, İpek fal bilim merkezine başvurmanızı kesinlikle öneririm. Kendisi, hayatınızı tamamen değiştirecek gerçekleri söyleyecek ve sizi en iyi şekilde destekleyecektir. Kesinlikle tavsiye ederim.
00 Yorumla
+1 yılİpek Fal Bilim Merkezi'ne kahve su falı ve aşk falı baktırmak için instegramdan başvurdum ve bu deneyimim beni oldukça etkiledi. Online olarak WhtsApp üzerinden canlı ve görüntülü bir şekilde bağlantı kurduk ve falıma bakmaya başladık. İpek hanımın ses tonu ve tavrı oldukça rahatlatıcıydı ve kendimi hemen güvende hissettim. Kahve su falında oldukça detaylı ve açıklayıcı bir yorum yaptı. Tüm sembollerin anlamlarını bana anlattı ve sonrasında kendi yorumlarını ekledi. Bana hayatımda ne tür değişimler olabileceğini ve nelere dikkat etmem gerektiğini söyledi. Ardından aşk falına geçtik ve bu falda da oldukça doğru tespitler yaptı. Bana hayatımda şu anda kiminle olabileceğimi ve onunla ilgili neler hissettiğimi açıkladı. İpek hanımın yorumları gerçekten doğruydu ve beni oldukça etkiledi. Ayrıca, tüm süreç boyunca oldukça profesyonel ve samimi davrandı. İpek Fal Bilim Merkezi'ni herkese tavsiye ederim, gerçekten kaliteli bir hizmet sunuyorlar.
10 Yorumla
+1 yılGülay abla var sürekli antalyada değil ara ara geliyor Ankara gulaycafe den araştırın belki hala ordadır şansınız varsa asla pişman olmazsiniz benim tavsiyem ooo...
90 Yorumla
+1 yılHerkese merhabalar Instagram'da Medyum Semih'i gördüm aradım asistanı çıktı. Semih Bey'e bağladı Semih Bey, "Barış ceza evinde, 6 aylık kızın var ismi Hazal. Barış 2 haftaya çıkacak merak etme" dedi. Semih Bey Barış çıksın size 10 kişi yollarım ve bunu da her yerde paylaşırım demiştim gerçekten dün Barış çıktı ve kızım 6 buçuk aylık şu an ismi de Hazal kesinlikle deneyin.
10 YorumlaGülay ablaya hem yüz yüze hemde telefonla baktirdim kartların kraliçesi diyorlar dedikleri kadar varmış çingene kahve yaptırdım çok çok memnun kaldım denemiş biri olarak kesinlikle tavsiye ederim
36 Yorumla
Oğlak+1 yılBende batırdım hem yüz yüze hem telefonla muhtesem bir şey di mesela bir aile sırtımızın sonucunu içinden sormuştum bana detaylarıyla anlattı ya ben bembeyaz ruh gibi hala şoklardayım arkadaş bu alan harbi uzmanlık isteyen farklı bir alan tebrik ediyorum... Bende gülay abla diyorum on numara
Oğlak+1 yıl@Gilenyuzcirkin numarasi varsa alabilirmiyim lütfen
İkizler+1 yıl@Cananygz08 gelirse Antalya'da yoksa telefon yaptırabilirsiniz ben çok memnunum Gülay cafe Kızılay dan telefon numarası na ulaşabilirsiniz
Boğa+1 yıl@Cananygz08 kesinlikle Gulay hanım diyorum 05301814473 ünlüler dahi baktırıyor fiyatı uygun
Boğa+1 yıl@Cananygz08 Gulay cok cok basarılı 05301814473
Kova10 ayNasıl ulasirim
+1 yılGÜLŞAH VE GAMZE AYNI KİŞİDİR ARKADAŞLAR SAKIN GİTMEYİN ÇOK TUHAF BİRİ TEDAVİ OLMALI BİR DOKTORA GÖRÜNMELİ KENDİSİ NE DEDİĞİNİ BİLE BİLMİYOR 5 DK ÖNCE SALLADIĞI ŞEYİ UNUTUP TAM TERSİNİ SÖYLÜYOR ÇOK TUTARSIZ BOŞ LAFLARLA DOLU FAL BAKIMI!
70 YorumlaTesadüf eseri sosyal medyada dolaşırken medyum semih e rasladım yorumları övgüleri görünce hemen arayıp randevu aldım. Gerçekten dedikleri kadar varmş nutkum tutuldu seans esnasında nokta atışları olsun hayatıma dair söylediklerinin doğruluğu ve ileride birebir yaşıyor olmam gerçekten taktir ettim gerçekten bazı şeyler Allah vergisi herkese tavsiye ederim
00 Yorumla
+1 yılalanyada sibel abla var su falına bakıyor süper alanya su falı yaz cıkar hem telefonda hemde yüz yüze bakıyor
02 Yorumla
Oğlak+1 yılNasıl ulasabilirim numarasi var mı
İkizler+1 yıl@Cananygz08 ulaştınız mı?
Seda bence hiç iyi bakamadı. Alakasız şeyler söyledi. Sakın paranızı harcamayın.
90 YorumlaGulay hanım tarzıyla cok cok farklı zor begenen bir insan olarak menmuniyetımı belirtmek istedim aldıgım telefon danışmanlığı basarılı önerebilirim
40 Yorumla
+1 yılGülay ablayı öneririm zaman zaman görüşlerini alıyorum tutarlı kendinden emin başarılı biraz dominant çok çok başarılı
40 Yorumla
+1 yılgemini astroloji sedanın fal dünyası tavsiye ederim kanımca tarot kolleksiyonu var hangisini sorsam var dedi ben altın tarot baktırdım anlıyorum diye baktım çok başarılı devamı geldi astroloji falan birkaç hizmet daha aldım
00 Yorumlasedanın fal dünyası var bilirsiniz seda hanım çok güzel fal bakar aşk ilişki analizleri çok kuvvetli düşünceleri okuyabiliyor kendisi gemini astroloji diye bir mekan açtı mutlaka gidin bayanlara özel olması da çok daha harika
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGercekten aldıgım aldığım danışmanlıktan menmun kaldım söyledikleri çıktı reklam degil arkadaşlar Gulay abla bu işi biliyor muhakkak deneyın derım
43 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@nwmnd Gulay Tarot 5301814473
Aslan+1 yılYüzyüze bakıyormu acaba
çoğu kişiyi denemiş biri olarak en iyisi seda dır fal konusunda tavsiye vermek doğru gelmiyor bana çünkü enerji işi ama gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim
14 Yorumla
Koç+1 yılbende isteksiz ve beklentisi düşük gitmiştim ama abone oldum şaşırtıcı şekilde doğru bilgiler veriyor çok yardımsever ne sorsan cevap alabiliyorsun :)
Yengeç+1 yıl@bettykarla nerde bu seda arkadaşlae
Başak+1 yıl@bettykarla sorunuzu sorun bakalım antalya dayız lütfen tek soru bırakın
İkizler1 yıl@gizemevcısı merhaba benimdurugörüyle gören çok iyi bilen bir falcının iletişim bilgilerinie ihtiyacım var
+1 yılFazla lafı uzatıp kafanızı yormayacağım. Medyum Semih der üstüne başka falcı tanımam. Ben bu zamana kadar ilk kez vergi levhalı medyum gördüm 😊
00 Yorumlafalcı arayıyosanız halen önerebilcegim biri var cok guzel fal bakıyo ve her dedigi çıkıyo ve artı piskolojikmen cok yardım ediyo
04 Yorumla
Başak+1 yılsorunuzu sorun bakalım antalya dayız lütfen tek soru bırakın
Başak+1 yıl
burdaki yorumları görünce çok şaşırdım yani mutlu oldum seda çok detaylı ve net yorumlar yapar bende 2 3 ayda bir mutlaka ziyaret ederim :)
06 Yorumla
İkizler+1 yılCanım sana dedikle çıktımı
Yengeç+1 yıl@Berkberim bende çok memnun kaldım Gülay hanımdan ilk anda hoşuma gitmesede söyledikleri çıktı maalesef
Seda hanım güzel tarot bakıyor iyimser samimi birisi kandıran tiplerden değil
03 Yorumla
Başak+1 yıl@hacerxddd sorunuzu sorun bakalım antalya dayız lütfen tek soru bırakın
Dikkatimi çekti yazdiklariniz, fal üzerine su falı bakan biri var mı Antalyada?
06 Yorumla
İkizler+1 yıl@Trkyinci ne kadara bakıyor
Oğlak+1 yıl@Berkberim nuramasi var mı peki veriisiniz
Başak+1 yılsorunuzu sorun bakalım antalya dayız lütfen tek soru bırakın
Başak+1 yılburadan sorunuzu sorun bakalım antalya dayız lütfen tek soru bırakın
Başak+1 yıl@denizhanımm doğum yathinizi ay gün yıl olarak yazarak bir tek sorunuzu özelden gönderiniz
Başak+1 yıl@Cananygz08 doğum tarihinizi ay gün yıl olarak özelden bir tek sorunuzu yazınız
nilgünün yeni numarasını bilen yazabilirmi çooook acil
01 Yorumla
Başak+1 yılözelden hangi konuda bakım istiyorsunuz yazın ama sadece konuyu yazın örnek aşk gibi
Gizli Üye(45 üstü)1 yılGülay abla gayet güzel baktı çok beğendim kolay kolay yazmam ama hakkını yememek lazım işini iyi yapıyor
00 Yorumla
+1 yılYok fal kadar gereksiz bişey de yok
00 Yorumla
+1 yılSedanın fal dünyası tabi ki
01 Yorumla
Boğa+1 yılSeda hanıma baktırmadım ama çevremde çok duydum güzel bakıyormuş gideceklere ben de tavsiye ediyorum yakın arkadaşlarımdan çok memnun kalan var
+1 yılmal surusu bu kitle iste KK ya oy veriyor
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen bakıyorum
14 Yorumla
Yengeç+1 yılBanada bakarmisiniz
Başak+1 yıl@mösyömiro sorunuzu sorun bakalım antalya dayız lütfen tek soru bırakın
Başak+1 yıl@Gökçegokceeee sorunuzu sorun bakalım antalya dayız lütfen tek soru bırakın
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih