Sevgilime doğum günü için süpriz hediye alacağım ayakkabıya ihityacı olduğunu duymuştum baya düşündüm ne alsam diye o yüzden ona ihityacı var diye ayakkabı almada karar kıldım ama numarasını bilmiyorum sormakta istemiyorum süpriz olması için nasıl öğrenebilirim sizce? resmi bu resimden anlayabilirmisiniz kaç numara olduğunu? (Not Arkadaki Ben Değilim Halası)
Sevgilimin ayakkabı numarasını nasıl öğrenebilirim? (hediye almak için)?
Alışveriş & Hediyeler konusunda 690 cevap paylaştı.
bayagi uzun iri sanirim.44-46 civaridir. Ona de gel toprakta yuruyelim ya da mahsus deniz kenarina gotur gel ayaklarimizi sokalim de. Ayakkabilarini ver bana kenara koyayim de caktirmadan bak.
1
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
evet uzun boylu yani kaç almalıyım sence ben 46 diye düşünüyorum belki 47 de olabilir ama çoğu kişi 43 demiş 43 mü alsam o yüzden
Kalıp farkı var ayakkabılarda. 43 olup büyük olan var, 44 olup 43 giyene dar gelen var. :D Yani sen 44 al bence.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
ama sonra yanlış olursa ne yapacağım değişim kartı alsam bile aldığım yerde ya numarası yoksa? ve eminmisin son kararınmı 44 müdür yani sence 44 e mi benziyor
fazla atanları ciddiye alma. 53 neymiş. 43 numara giyiyorum ben, öyle tahmin ediyorum, aynı gibi sanki. ama 44 de olabilir. o kadar farkı ayırt edemem.
tamam teşekkürler ben en iyisi çok fazla numara seçeneği olan biryerden alayım değişim karıtyla olmazsa bile değiştirebilir ya da konuşma arasıda öğrenmeye çalışayım
Küçük gelirse fişini atma değişim yaparlar bide önce denesin ayakkabının üzerinde marka kağıt gibi şeyler varsa atmayın yardimci olurlar bide sağlam bir mağazadan alın
tamam teşekkürler tüm spor ayakkabı mağzalarında 48 e kadar varmıdır? çünkü olmasa bile en fazla 48 giyiyordur bence olmassa değiştiririz ama 46 alınca daha büyük numarası yoksa hem değiştiremeyizde elimizde kalır ama zaten sen eminim diyorsun tecrübene güveniyorum sağol tekrar
48 değil Ayak numarasi 45 veya 46 yani senin sevgilin gelse ayakkabı istiyorum 45 çıkarır bir deneyin derim olmadı derse 46 veririm ha tamam bu tam oldu der biliyorum
43 gibimi duruyor sence? ama ya aldığım yerde numarası yoksa o zaman ne yapacağım ve eminmisin son kararınmı birisi daha 43 dedi ona göre öyle alacağım
En İyi Cevaplar