Tecavüz sonucu hamile kalan biri psikolojik sebeplerden dolayı istem dışı bebeğini öldürmüş. Ne düşünüyorsunuz bunun hakkında? Benzer bir durumda olsaydınız, siz ne yapardınız? İstermiydiniz bebegi? Aldırırmıydınız?
Peki boyle bir sey olsu aldirdin o cocugun ne gunahi var ahirette bunun hesabini nasil vericeksin veremiyeceksin tabiki de o senin karsina dikilir ahirette benim canima niye kiydin diye o zaman da bana tecavuz ettiler seni istemedim mi diyeceksin bu lafi bu dunyada soyleyebilirsin ama ahirette asla soylemezsin gerci sen konusmuyacaksin ahirette elin kolun ayagin konusacak evet bu durum hic iyi degil ama o cocugun canina kiymak daha kotu Allah kimsenin basina vermesin bazilari zevktende olsa keske birileri bana tacavuz etse diyor boyle bir sey olsa sonrasini kaldiramazlar o zaman kafalarina dank eder iste
Ülkenin bir belediye başkanının "Annesi tecavüze uğruyorsa bebeğin ne suçu var, annesi ölsün." dediği bir ülkedeyiz. Hiç bir kadın o bebeği istemezdi. O bebek o amin kara bir lekesi, o anin sürekli hatirlacisi olurdu.
Sanmıyorum o yüzden biri o bebeği istesin.
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Allah korusun ya çok zor. Kızın psikolojisi bozulursa herşeyi yapar bence. Ama mantıken düşününce o çocuğun hiç bir suçu yok. Canına kıymak çok zor ve bence yapılmamalı..
Sevdiğim birinin başına gelse aldirmasini isterdim tecavüz sonucu bir bebeğe babalık edemezdim aldirmali bence de can gelmeden mümkünse hemen müdahale edilmeli
@freestyle11 tam anlamiyla çok kötüsün. Boyle bir durumda, boyle konusman saygisizlik ve terbiyesizlik. Sizin gibileri yuzunden bu dunya bu hale geldi.
En İyi Cevaplar