Babalık sadece para kazanmak ve doyurmak mı?

Hic biseyimiz eksik olmadi ama gel gelelim ki ben bir kizim 19 yasindayim herkesin ortasinda kufur hakaret yerim annemde öyle zaten annem hasta babam yuzunden. Babam alkol bagimlisi oglenden baslar aksama kadar icer bir saat iyi olur bir saat sonra kufur hakaret anneme herkesin ortasinda bagirir edep adap yok misagirlikte heryerde disari cikar butun sesiyle konusur bizi hep doverdi bir ara kucuktum ne yaptigimi hatirlamiyorum 1 saat boyunca zevki gelince doverdi aglardim agladim diye doverdi sonra tovbe et derdi. Hic unutmam bunlari ama hic biseyimi eksik etmiyor bazen cok iyi bazen kotu ve hic bir zaman saygimi yitirmedim ama anneme uzuluyorum kendimi gectim hic acimiyor dusunmuyor babama demek istedigim cok sey var ama o kadar dayak yedikki agzimizi acamayiz. Ben ona muhtacim sonucta :( Hayatimizi mahvetti ve biz hala ona bisey olmamis gibi guluyoruz 😢 Hayatimda hic kufretmedim kimseye ama kucujlugumden beri kufur ve dayagin icinde buyudum babamdan nefret etmedim hic ama ben babama bu kadar deger verirken artik ondan nefret etmeye basladim ona muhtac olmaktan herseyden nefret ediyorum bazen oyle bir noktaya geliyorum ki gitsin istiyorum ben bu yasantidan biktim para pul istemiyorum jergun bu stresi yasamaktan biktim!!!😢😢😢
Babalık sadece para kazanmak ve doyurmak mı?