Size iki adet fotoğraf paylaşacağım ilk olan kameranın arka kamerasıyla çekilmiş olan ve benim yamuk gördüğüm ikincisi ise aynada kendimi böyle görüyorum ve ön kamerayla çekince düz gözüküyo benim yüzüm yamuk mu arkadaşlar çok taktim bu konuya
anladım.. Rica ederim, ha bu arada bisi dicem sana, Bu yazıhanede bilet kesenler normal gunlerde yalvariyolar yolcuya bilet almasi icin ama bayramlarda gelen musterinin yuzunebile bakmiyolra sktr ceker gibi cevap veriyorlar, kardes sende onlar gibi olma bak, millet onlara ad lariyla anmiyo analariyla aniyo.. soylemek istedim..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yuzun guzel oldugu icin goze batmiyor benim yuzum de oyle hangisi ayna hangisi arka kamera soyler misin?
muavinmisin
burnunda azck bir yamulma var o da yuz guzelligin sayesinde goze batmiyo..:-)
Yok bilet kesiyorum. Çok teşekkür ederim :)
anladım.. Rica ederim, ha bu arada bisi dicem sana, Bu yazıhanede bilet kesenler normal gunlerde yalvariyolar yolcuya bilet almasi icin ama bayramlarda gelen musterinin yuzunebile bakmiyolra sktr ceker gibi cevap veriyorlar, kardes sende onlar gibi olma bak, millet onlara ad lariyla anmiyo analariyla aniyo.. soylemek istedim..
Gayet simetrik