çok sevmedim belki ama o ara tutunduğum dal, sirtimi yasladigim insandi. erkeklerle her zaman aramda mesafe oldu, izin vermedim hic onlara. asil sorunda bu zaten. ben kendimi pis insanlardan, cikar ilişkilerinden korumuşken onunla bir şeyler yaşamam. birlikteliğimiz olmadi ama onun psikolojini bile yaşadım. o zaman ne kadar agir şeyler yasadiysam tek düşündüğüm onu kaybetmemek, bunun içinde herşeyi yapmakti. opmesine dokunmasina izin verdim. çok kez evine de cagirdi reddettim. salak misin kizim sen herşey bu kadar acik ve ortadayken nasil devam ettin diyenleriniz olacak. inanin aile ici sorunlardan is bunalimindan hayatin lanet akisindan kacip böyle birine bile siginabiliyorsunuz. her neyse.
artik birinin beni sevemeyecegine, bana yaklaşan her erkeğin onun gibi düşündüğüne inaniyorum. aksi, herşeyi tersten anlayan, sabirsiz ve itici bir kiz oldum. karsima doğru insan cikiyor olsa bile ona iyi bakamiyorum. bana iyi baktigina inanamiyorum.
hatırlamaya bile dayanamıyorum yasadigim o anlari. yüzlesemiyorum kendimle. simdi gördüğümde yüzüne bakamiyorum. igrenmek mi utanmak mi yoksa öfke duymak mi bilmiyorum ama bana hala eskisi gibi iğrenç gülüşüyle bakiyor
artik birinin beni sevemeyecegine, bana yaklaşan her erkeğin onun gibi düşündüğüne inaniyorum. aksi, herşeyi tersten anlayan, sabirsiz ve itici bir kiz oldum. karsima doğru insan cikiyor olsa bile ona iyi bakamiyorum. bana iyi baktigina inanamiyorum.
hatırlamaya bile dayanamıyorum yasadigim o anlari. yüzlesemiyorum kendimle. simdi gördüğümde yüzüne bakamiyorum. igrenmek mi utanmak mi yoksa öfke duymak mi bilmiyorum ama bana hala eskisi gibi iğrenç gülüşüyle bakiyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yuzlesmene gerek yok. gecmis zaten pesini birakmaz
evet ileri bir adim dahi atamiyorum. gerçekten bununla yaşamaya devam mi edeceğim? bu çok agir. bir çözümü olmalı bu utancin ve bilinçaltındaki kullanilmis duygusunu yok etmenin
sen hala tanimak istedigin sekilde taniyorsun cunku hala asiksin. eger gercegi gorursen kendinden degil ondan igrenmeye baskiycaksin guven bana
hayir ona asik değilim. yaklaşik 3 yil öncesi bir olay bu. teşekkür ederim, usenmeden okuyup yorum yaptigin için. hic tanimadigim bir insanin umrunda olmak güzel🙏
Ne demek canim her zaman
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!