Anime önerin var mı?
Hangisine başlasam bilemiyorum. Aşk konulu güzel bir anime olsun lütfen 😁
Hangisine başlasam bilemiyorum. Aşk konulu güzel bir anime olsun lütfen 😁
One Piece bleach naruto fairy Tail
fullmetal alchemist brotherhood
Hunter x Hunter
one punch Man
shingeki no kyojin
boku no hero academia
fate stay night
nanatsu no taizai
owari no seraph
bunların çoğu seri halindedir ve biten animeler ha en çok tavsiye edebileceğim one Piece 700 den fazla bölümü ve filmleriyle beraber biraz abartmış olabilirim kusura bakma. :-D
Sayende anime kıtlığı çekmeyeceğim ! Teşekkürler. Bu arada romantik konulu mu bunlar? Yoksa her tür var mı yazında?
romantik denmez dram macera savaş doğa üstü bilim kurgu
Teşekkürler ...
rica ederim daha söylemediğim çok var sorabilirsin istersen :-D
Sağol. Aklıma gelirse soracağım. Şimdi senin söylediklerinden izleyeceğim. 😁
oo anime demek :) önereyim hemen izlemişsindir belkide
mirai nikki
steins gate
Hayır ikisini de izlemedim. Ama izleyeceğim. Mirai Nikkiyi izlemeye başlamıştım ama bir nedenden dolayı izleyemedim. Google'dan izleyeceğim. Her ikisi de romantik konulu değil mi? 😊
Youtube'da tam bölüm bulunmuyor. O yüzden. Google'dan izleyeceğim. Bu arada teşekkürler !
Lovely Complex var. Romantik konulu. Ben Türk anime işini çozemedim video açılmıyordu. O yüzden 😂
Hahah. Haklısın. Şu türk anime işini bir gün çozmeye çalışıcam. Bir kaç gün yokum evde. O yüzden :) Ama Lovely Complex'i izlemen lazım. Hoş bir anime. Mangası da var. Ona da bakabilirsin istersen :)
"Yuno gibi kadın bulamazsın" o şapşal 😂 ilk 2-3 bölüm izlemiştim. Şu TürkAnime sitesi probleminide çözeyim hepsini izleyeceğim. Güzel animeler önermişsin. Minnettarım ! 🖒
Hahah bende gurur duyulduğumu bildikçe kendimden gurur duydum 😊 Anime'den vazgeçeceğimi de sanmıyorum. 😀😁😃
Ahah fikrin çok hoş :) bence de. Ama bağzı kişilerde alay ediyorlar. "Hala Animemi izliyorsun?" Falan. Ama oysaki her yaş grubu için tasarlanmış. Kaç yaşına gelirsen gel sıkılmam 😀 Anime izleyen erkek görünce sebepsizce mutlu oluyorum :D Dediğin gibi türlerimizin tükenmediğini görmek çok hoş ^^
Cevap
3Cevap
Abonelerden hiç anlamam pucca vardı sayılıyor mu 😁
İzlemedim ama izleyeceğim. Sayılır herhalde 😂
death note
Konusu ne? Hep görüyorum. Ama emin değilim konusundan.
bir kitap buluyorsun ve o kitaba ismini yazdığın ölüyor dünyadaki kötüleri öldürmeye başlıyorsun fbı bunun farkına varıyor bütün suçlular kalp krizinden ölünce. işin içinde iş olduğunu anlıyorlar defteri kullananın peşine düşüyorlar halk çoktan ona ismini verdi bile KİRA oldu lakabı çok ünlü olmaya başladı kiranın o kadar zeki hamleleri varki aşık olursun sonra dünyanın en oyu ajanlarından en zeki ajanlarından biri göreve geliyor LAWYET defalarca kiranın açığını yakaladı tehdit ettı seni bulucam ve aynı şeyi sanada yaşatcam diye Kira lawyet zeka savaşları başlıyor artık insanların bir kaçı kiraya hak veriyor suçluların ölümünü istiyorlar lawyet ise cezalarının ölüm olmamasını istiyor 36 bölüm bisey efsane ama
ayriyeten kitabın sahibi ölum melegi ryukdur ı kiranın kitabı kullanmasını zevkle izler çünkü sonunda kirayı bekleyen bisey vardır ayriten ryuk elmaya bayılır
Vay be. Harikaymış ! Sağol bunu izleyeceğim. En azından kısa bir süre anime yokluğu çekmeyeceğim. Teşekkürler 😀😁
Sağol :)
bu arada lawyet çok tatlı kamburr zayıf şekeri seven biri aşırı zeki ama çok sempatik rica ederim
anime ne ki
Her yaş grubu için hazırlanmış film gibi bişey :D. Bağımlılık yapıyor. Denemelisin !
içeriği nedir
Bir sürü var. Değişik değişik. Korku, romantik, aksiyon... ne ararsan var. Mesela ben romantik konulu animeler izlemeyi tercih ediyorum. O kadar güzelki anime erkeklerine bile aşık olmuşluğum var. Çünkü romantik konulu animelerde genelde yakışıklı erkekler ve güzel kızlar oluyor. Korku da favorilerimden biridir. Ama bağzıları baya kanlı falan. Örneğin "Corpse Party" youtube'dan bunların türkçe altyazılılarını bulabilirsin. Bu arada animeleri japonlar yapıyor. Mesela romantik olarak "Snow white and red hair" vardı. İsmi oyle değildi birşey daha yazıyordu ama unuttum. Neyse sen yaz çıkar. :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar