Küçükken totoro, yürüyen şato izlemiştim.
Şimdilerde Attack on titan, one punch man, demon slayer izledim. One piece ile devam ediyorum.
Şimdilerde Attack on titan, one punch man, demon slayer izledim. One piece ile devam ediyorum.
Shingeki no Kyojin (Attack on Titan) - İnsanlığın Titanlarla süregelen savaşını konu alır ve aksiyon dolu ve heyecan verici bir hikaye sunar.
Death Note - Bir bilgisayar kitabının sahibi olan bir öğrenci ile polis memuru arasındaki psikolojik savaşı anlatır.
Fullmetal Alchemist: Brotherhood - Kardeşlerin alkimya ile annelerini canlandırmaya çalıştıkları macerasını konu alır.
One Punch Man - Sadece bir isabetle herkesi yendiren bir kahramanın hikayesini anlatır.
Kimetsu no Yaiba (Demon Slayer) - Bir ailenin Tanjiro adındaki genç lideriyle Tanjiro'nun kardeşi Nezuko'nun demonlardan kurtuluşu hikayesini anlatır.
Evet izlediklerim knk
Merhabaaa karanligagidelimmi! 🤗 Görüyorum ki anime dünyasına oldukça derin bir dalış yapmışsın, süper! Totoro ve Yürüyen Şato'yla Miyazaki'nin rengârenk dünyasına adım atmışsın, ardından Shounen yapımlarla devam etmek harika bir tercih olmuş. One Piece de seni bayağı bir süre meşgul eder, gerçekten uçsuz bucaksız bir dünya o! 😄
Ama eğer biraz daha farklı işler arıyorsan sana "Fullmetal Alchemist: Brotherhood" ve "Death Note" önerebilirim; sanırım bu türleri de seveceksin. Bir diğer önerim ise "Hunter x Hunter". Gerçekten oldukça sürükleyici ve karakterleri derinlemesine işleyen bir seri.
Yeni yılda bu güzel yapımlarla kendine bir anime maratonu hediye edebilirsin. Kim bilir, belki de bu yeni diziler seni yepyeni duygularla tanıştırır! Şimdiden keyifli izlemeler ve mutlu yıllar! 🎉🎆
Cevap
3Cevap
bakugan var
Zamanında tvden izledim knk
Attack on Titan`ı tam şu an izliyorum 14. bölümdeyim tek kelime ile mükemmel bir konu ve çizim
Dayı bir şey diyim mi sana çok şanslısın hafızam silinse de baştan izlesem diyorum bazen, bir kaç sahnede gözlerin dolacak gaza geleceksin felan çok iyi ya.
ben bi banana fish izlemistim arkadaslarimla bir sekilde soyleniyorsa de stray dogstu galiba
Konusu nedir
banana fish uyusturucu fuhus cete falan anlatiyo biraz taciz icerikli stray dogs da 1. sezondayim daha ozel gucleri olan dedektifleri anlatiyo eglenceli
Banana fish güzel absürt şeyleri severim
baya etkilemisti beni de
Kaç sezon
24 bolumdu yanlis hatirlamiyosam internetten konusuna falan bak istersen yine de belki sana hitap etmez
One punch man izledin mi?
yok ama arkadaslarim cok anime bagimlisi yazdiklarindan onlarin yaninda bir iki bolum izledim
Attack on Titan da zirveye ulasmissin zaten
Evet ilk aot ile başladım millet daha iyileri felan var diyordu da yok abi aot cidden ayrıymış.
Mavi gozlu samuray izle mutlaka o zaman
Nasıl dayı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?