yahudilerin büyük kısmı neden zengin olurlar ? ben karşılaşdiğim tüm yahudiler zengin.
Belkide dini inanlari zengin yapiyor
Sadece teesaduf
Ne sacma soru
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu şıklardan hiç birisi... Benim ticaret yaptığım bir firmada David bey vardı yahudi kendisi, onunla sohbet etme şansımız çok olmuştu.. Anladım ki güçleri tamamen birbirlerine olan bağlılıklarından geliyor.. Kendisi bir çalışandı ama çok iyi bir yerde evi ve iyi bir arabası vardı.. Yahudi lobilerinde evi olmayanlara birleşerek ev alırlarmış, işi bozulan borç batağına girenleri aynı şekilde borçlarını öderlermiş... Yani tamamen birlik ve beraberlik.. Şıklarına eklemeliydin bence diyerek ek yapmış olayım..
Çünkü yahudiler müslümanlar gibi değiller. Güya müslümanlar dinin gereği açı doyuaracak fitre ve zekat verecek yardım edecek ama müslümanım diye bar bar bağıranlardan görmedim bunları yapanları. Aksine nerde hırsız varsa ben müslümanım diyenlerden çıkıyor. Yahudilere gelince onlar millet olarak birbirlerine sahip çıkarlar. Destek olur para verir iş kurmalarını sağlarlar.
pek fazla din hakkında bilgim yok sana oldugu kadarıyla dilim döndüğünce anlatmaya çalışayım hatam olursa af edin.
Allah sevdiği kuluna dert verirmiş sabırmı şükür mü edicekk yoksa isyanmı diye allahın sevdiği kullarnı sınıyo dert veriyo hatta bilirsin seytan bile uğraşmaz yahudiyle namaz kılan insanla bu zaten bişey yapıyo yolunda ilerliyo bundan bir cacık cıkmaz der anlatabildim mi : D
ve onlarda en düşük maas 2 bin bizde 500 600 tl
Fakir zamanları vardı.sovyetler birliğinden önce Azerbaycana gelmişlerdi.Tamirci gibi falan calışıyolardı,ama şimdi baş tacı etmişler.
Cevap
22Cevap
Din afyondur insanı uyutmak için dizginlemek için çok iyi uyarlanmış bı sistemdir... Allah fakiri sever diye Allah'ı insana pazarlayan şarlatan hocalar hep zengindir,,,, her bir rahatsızlığın bir duası vardır diyen şarlatan hocalar en ufak rahatsızlıkta duayı bırakır özel hastanelere koşarlar... dünya heva ve heveslerine kanmayın parayı o kadar umursamayın diye başlayan vaazın sonunda sevgili cemaat ufak büyük demeden yardımlarınızı eksik etmeyin diye ticaret hanesibe nakdi yardım ister... bu ve bunun gibi yüzlerce şey var yazabileceğim lakin bir çoğunu zaten azıcık düşünürsen sende bulursun bende fazla yazı yazmak zorunda kalmam
çok yakın 2 arkadaşım ispanyol asıllı ve hiç zengin olmadıkları gibi çok da mütevazi bir yaşam sürüyorlar. gelirleri de kendi çabalarıyla sahip oldukları mesleklerinden geliyor.
Yahudilerin Zengin olmadığının ispati kolaydır..Verdiklere vergilere bakın nekadar fakir olduklarını anlarsınız :)
onlar dünyalık istemiştir biz müslümanlar ise ahireti seçtigimiz için.
Kafaları ticarete fazla basıyor o yüzden. Zaten zengin oldukları için israil devletini kurabildiler
Benim bir ogretmenim vardi yahudi, hic zengine benzemiyordu. :(((((((((((())))
Tanıdığım bir tane yahudi var o da fakirlikten komşunun internetini çalıyor :/ düşün o kadar fakir :((
bizim buralarda zamanında altın gömüp gitmişler şimdilerde ise gömdükleri yeri satın almaya çalışıyorlar.
benim patron yahudı tutuyorlar birbirilerini , bir başkasındabn bir bardak su bılr almazlar
yahudiler altın sıçıyo zaten :D adamlar selçuğa boynunda 5 kg altınla geliyo :D
Anvers(Dünyanın elmas merkezi) 'de bu adamları her noktada görmek mümkündür.( Bu sadece ufak bir örnek )
Kurandada yazar ama zenginlikleri gun gelecek helak edecek onlari
Bu dünya onların cennetidir:D ahiret bizim!
Fakit var Adolf Hitler sağolsun küle dönmüş yahudi bile var ahah :D
Gördüm , hayatın sillesini yemiş :(((((
Atesitlerin %90ı fakir ama :)
hiç yahudi tanımıyorum.
fakir ne demek?
1 yahudi tanıyorum o da fakir
Onların en fakiri bizim en zenginimizdir
Görmüştüm, fakir olanlarıda var.
Çalışkan insanlar, :O
Aralarındaki dayanışma çok güçlü
Ne alaka sana oyleleri denk gelmis
bilimicim .