Ülkücülüğü bırak böyle ülkücümü olur. mu diyonuz olabilirmi diyonuz.
Normal
Anormal
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Atatürkü sevmiyorum diyosunuz ya 1 tane neden söyleyin bana O adamı sevmemek için? Alparslan türkeşin Atatürkü nekadar sevdiğinden de haberin yoktur senin Alparslan türkeş Askeri eğitim almak için yurtdışında bir okulda okurken Sınıfına giren bir öğretmen Atatürk tablosunu alıp indirdiği için o öğretmeni Camdan aşşa sınıf arkadaşlarıyla birlikte attığını biliyomuydun?
alparslan türkeşi seviyorum görüşlerine katılıyorum ama tüm görüşlerine katılcam diye bişey yok. atatürkü sevmeme nedenim zamanında dinime zarar veren davranışlarda bulunması ve şuanki kemalistlerin davranışlarından igrenmem
Ülkücü İnsan milliyetçi olur vatanını sever bayrağına sahip çıkar İster Tarih kitaplarını aç oku İster dünyayı gez İnsanlara sor Gelmiş geçmiş en büyük milliyetçilerden biridir Atatürk. Diyosunki Dinime zarar veren davranışlar yapmış 1 tane söyle bakalım Dinine zarar verici ne yapmış senin namaz kılmana mı engel olmuş? Kuran okumanı mı engellemiş oroç tutmanı zekat vermeni? Aksine din Adını neler neler yapmış senin o sevmediğin adam bilsen Dudağın uçuklar. Ben sana bir kaçını sayayım istersen?
Diyanet İşleri Bakanlığını kurdu.
Kuranı Türkçeleştirdi Okudğun kitabın sayesinde nedemek istediğini anlıyosan ona borçlusun.
Cumhuriyetin ilk kurulduğu yıllarda Okullara ayrı Devlet kurumlarına ayrı Askeriyeye ayrı ayrı Kuranı kerim Yollamıştır okuyun anlayın diye. Hurafelere inanıyodu İnsanlar hemde ne hurafelere Onları kaldırdı Buna sebep olan Din tüccarlarının Hakkından geldi daha neler neler
@GeceSenle 1 tane örnek ver namaz kılmana oruç tutmanamı engel olmuş diyorun. git o zamanları gören etrafında namaz kılanların oldugu birine sor camileri nasıl bastırdıklarını namazı yasakladıgını gizli saklı namaz kılındıgını anlatsın.
@jassons biz onların sömürgesi altında yaşamak istediğimizi kim söyledi batıdan nefret ediyorum. hep o olmasa ingilizdin fransıdın onların sömürgesiydin deyip durun bu ülkeyi kurtarmışmış bu ülkeye verdiği zararları napacaksın öncedende sömürgeden ne farkımız vardı. senin gibiler kullandıgımız silahların uçakların patentleri onlarda oldugu için onların istediği gibi kullandığımızı biliyormusun. teknolojisini istediği gibi kullanamayan yer altı kaynaklarını kullanamayan dış ülkelerin dediğini yapan bir ülke zaten sömürgedir.
koca bir ulkeyi kurmaya kudreti olan bir adam camileri kapatmak istese kapatamaz miydi saniyosun. ya da mufredattan din derslerini cikartmak istese karsisinda kim durabilirdi. bu bos beles iddalardan siyirin kendinizi. camideki bos beles ulema tayfasinin verdigi vaazlara degil tarih kitaplarina bakin bakalim ataturk din hakkinda ne dusunuyo ve neden seriate karsi. haa yok biz seriat istiorz diosaniz o ayri tabi
ayn şeriat istiyorum... evt türkiye suanda öyle ama yerli malımızı üretiyoruz o sıkıntı yeni çözülüyor.
siz hic anlamiorm adam bir avuc askerle avrupayo dize getiren ordunun komutanligini yapmis , sofordan bir ulke kurmus , lan okuma yazma bile ogretmis hala neyin kafasi bu. ataturk dinsizmis. birakin artik bunkafalari. bahsettiginiz adamin portleri avrupa da belediye otobuslerinin uzerinde yer aliyo. gerci siz ona da simdi ajan fakan dersiniz
avrupa neden bu kadar seviyor ajan olabilir haklısın.
islam dinine en uygun yönetim şeklinimi begenmiyon kurana göre yönetilmeyimi istemiyorsun müslümanmısın sen laiklikle kuranı karşılaştırmaya utanmıyormusun.
Sevmek zorunda değilsin. Saygı duy yeter.
herkesin fikirlerine saygım var ama alparslan türkeşin atatürkü sevmesi ve benim onun yolundan gitmem biraz anormal geliyor sıkıntı o
Türk Ocaklarını Atatürkün kurduğunu düşünürsek anormal değil mi? Gerçi Ülkü ocakları farklı diyeceksin belki. Eh haklısın ama ülkü ocakları ile hiç bağım olmadı
ülkü ocaklarında atatürkü çok seviyolar başbuğda çok severmiş ama ben sevmiyorum kendime ülkücü demeyi bırakıp sadece milliyetçimi desem.
Atatürkü sevmeme nedenin de önemli aslında. Yani bir nedeni olmalı dimi
atatürkü sevmeme nedenim zamanında dinime zarar veren davranışlarda bulunması ve şuanki kemalistlerin davranışlarından igrenmem
Yani bak Müslüman değilim ama bu Diyanet İşlerini falan kuran o biliyorsun dimi? Yani bence onun bütçesi eğitime aktarılsa harika olabilirdi ama yine de Atatürk böyle yaptı.
Bence sen kendine saadet falan de daha çok uyuyor gibi sana
Olabilir diyorum. Şu çakma Kemalistler sayesinde bende soğudum yeni yeni okuyorum bakıyorum araştırıyorum ya
Cevap
11Cevap
Mesele sevip sevmemek değil. Hiç kimsenin kimsenin sevgisine ihtiyacı yok. Hakaret etmeyin yeter. Ulkucucukle Atatürk alaka kuramadım
Niall tabi kimse kimseyi sevmek zorunda değil vatanı sevsen yeter
Şimdiki ülkücüler akp'nin yan tekerleği olduğu için gayet normal 👍 siz rabia işareti falan yapın knk bırakın Atatürk'ü.
Atatürk'ü nasil sevmezsiniz? Nasil bir zihniyet olm bu ya
sevmiyorum herkes sevmek zorundamı
chp atatürkün izinden gitseydi mhpyi kurmazdim ALPASLAN TÜRKEŞ
Bende sevmiyorum ve aşırı milliyetçiyim 🇹🇷 Normal
Atatürk ü sevmeyen nasıl ülkücü olacak anlamış değilim
ülkücülüğün amacı türk-islam birliği atatürkü sevmek değil.
sen yanlış biliyorsun kardeş neyse eyvallah
normal sevmek zorunda degilsin
Atatürku sevmeyen bizden değildir
sizin topluluk kim acaba kimse dogru sizden değilim.
Başbuğ'u reddet sonra ülkücüyüm de, böyle iş olmaz
Alparslan türkeşi reddettiğimi kim söyledi?
sana göre
Birini sevmek icin zorlamayin kendinizi..
Olabilir
yasadigin ulkeyi kuran atani nasil sevmezsin ya
sevmek zorundamıyım.
sevmiyorum gelinde zorlayın...
normal
anormal
beynini skm
İnan gülüyom
M*lsın.
düzgün konuş ya da yorum yapma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar