Soru kesinlikle dalga amacli degildir!
Adimiz dinsize cikmis yok oyle bir sey
Adimiz dinsize cikmis yok oyle bir sey
hz Muhammede sormuslar hz yusuf mu yakiskli yoksa senmi
hz muhammed demiski yusuf aleyselam benden cok daha yakiskli ama benmde mertebem ondan yuksek demis
Allahu teala bir elmayi ortadan ayirmis yarisinn güzelliğini tum dunyaya dagitms yarısı ni da sadece hz Yusufa verms ki okdr guzel ve yakiskliymski herkex hayranms
Hayır En yakışıklı insan Hz Muhammed Sav dir ondan Sonra Hz Yusuf a. s
Hz. Yusuf'un çok yakışıklı oldğu söylenıyordu. Ama bilmiyorum... :(
Sen biraz evreni sorgula dini sorgula temeli arastir bunu ne yapacan 😂
Temelde eksikler var bilimsel olarak kesin yok diyemezsin henuz kesin varda diyemeyiz bence bu sorgu bitmez bu kadar kolay bunlar onemli degil asl olana odaklan 😊
ben seni ateist sanıyordum valla 😂😂😂
ama ne bileyim yorumların filan hep cok farklı oluyordu ha bide hep senin foton ama isimler değişiyor senin resmi kullanıp fake hesap açmiyordur kimse umarım
Cevap
19Cevap
Avrupalılar uzayda yeni yaşanabilir gezegen arıyorlar dünyaya benzer biryer buldular umarım ilerde oraya yerleşiriz de sizlerle aynı havayı solmayız oksijenin yapısı değiştikçe müslümanların kafa da iyice değişyo
Allah bilir. Peygamberlerin ortalama hepsi aynı soydan gelir demişler. Yani tipik ortadoğulu ikiside.
sanki yusuf gibi geliyor bana adı aşk filmlerinde fazla geçiyor hatta şarkıları falanda var
hey hey ben deli oldum deli narjno. ben deli oldum deli narino. ben gidiyorum buralardan narino.😃😂😅😆
hayrdir ölüyü diriyi s... gözü peygamberlere mi diktinnn...😠
Rabbim ikisinide güzel yaratmış keşke görme şerefine erisenlerden olaydim
keşke ikisini de görebilsem rabbim in işine karisilmaz ondan birşey diyemem
Bunu bilemeyiz ama ayetlerde hadislerde hep Hz Yusuf yakışıklı olarak gösterilmiştir
bence böyle bir şey söylenmedi doğru deği çünkü ikiside peygamber hz. yusuf yakışıklılıyla sınamış. peygamberimizde ümetiyle
Yusuf'un hikayesini oku belki bir şeyler çıkartırsın.
En saçma soru listesinde zirveye yerleştin
Ya ne gerek var böyle bir post açmaya?
Kiyaslanamaz diye dusnyrm
Carpilacaksin dikkat et
hz yusuf güzelliğiyle tanınıyor
gormedigimiz icin bir fikrim yok
Nereden gördün de öyle bir soru sordun ki
senin yerinde olsam o soruyu hemen silerim buneya
İkisininde kalbi güzel
Biz seni görmeden sevdik ya resulullah
yusufmuş knks
Sen azmissin bence