Benim gözlerim sarımtırak renkte kahverengi, içinde yeşil çizgiler var. Ela oluyor sanırım, bilmiyorum. Eşimin gözleri açık mavi, içinde gri derinlikler var. Kayınvalidem mavi gözlü, eşim ona benzemiş. Diğer 2 abisi ise babasına benzemiş göz rengi konusunda, koyu kahverengi. Annem, babam ve 3 kardeşimin gözleri koyu kahverengi. Benim gözlerim dedeme (annemin babası) benziyormuş. Menekşe gözlü der annem bana.anne ve bebekEe ne diyorsunuz, oğlum kime benzer ki? Ben oğluma baktıkça eşimi görmeyi, tekrar sevmeyi çok isterim. Tahmini olan aşağıya yazabilir mi? 👇
Belli olmuyor cinsiyetle alakası yok onun. Ama anneye benzeyince bir huzur geliyor. Diğer türlü hamileliğin her türlü zorluğunu çek doğumu çek, sezeryansa dikiş acısını çek bakmakla uğraş hastalığını çek kocan farketmesin gece uykusuz kal gitsin babaya benzesin babasının yaptığı en ufak bişey yokken. Azcık oyala dersin eline almaz
Sizin ailenizde mavi göz olmadığı için muhtemelen sizin gözlerinize benzeyecektir. Ama büyük büyük annelerinizden gelen bir mavi göz varsa bebeğinizde kendini gösterebilir. DNA'yı bir yere bırakıp Allah analı babalı büyütsün demek istiyorum. Mutluluklar.
Valla 23 kromozom anneden 23 kromozom babadan toplamda 46 kromozomdan olusuyoruz artık şansa kısmet annemin gözü Kahverengi babaminki mavi benim gözümde çakır hadi buyur Burdan bak 😊😊
%50 %50 biyolojide gen aktarımı konusunu görmediniz mi? Her gen için yarı yarıya ihtimal var. Ama baskın gen durumu varsa baskın gen hangi bireyde ise ondan gelir çoğunluğu.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ela mı yoksa mavi mi baskın bunu bilmiyorum ve olayın içinde olup yaşamak çok daha farklı
Mendez caprazlamasi yapmak lazim. Arti birde bir sey daha var. Meninin miktari ve kimin once bosaldigi onemli. Once erkek bosalir ve erkeginki cok ise erkege bnzer huyuda erkek tarafina ceker, erkek once bosalir kadininki fazla ise erkege bnzer ama huyu kadin tarafina ceker. Kadin once bosalir kadininki fazla ise hem huyu hem sekli kadina bnzer. Kadin once bosalir erkeginki fazla ise kadina bnzer ama erkek tarafinin huyuna bnzer :))
Şimdi uzun uzun sana genetik anlatirdimda hiç gerek yok olayı şöyle bilsen yeter kahverengi göz geni renkli göz genine göre daha baskındır kocanın taraftaki kahverengi geni senin çocuğa kadar gelir
Şimdi detay çok uzunda annesi böyle olucaksa bir mahzuru yok annesine benzesin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Allah’ım bu insanlar neden bu kadar boş, Neden ben bunlarla aynı ülkede yaşamak zorunda kalıyorum. Neyse sana cevap olarak oğlun annenin teyzesinin torunun eşinin eniştesine benzer.
En İyi Cevaplar