Cinsel Yaşam konusunda 49,7b cevap paylaştı. Bunu başkaları da koruyabilir aslında sağda solda yalnız başına biri gördüğüm zaman rahatsız edilip edilmediğine dikkat ediyorum mesela bizlere de görev düşüyor aslında bu da bir nevi koruma yöntemi bence tabii bunu fırsata çevirip gittiği yere kadar takip eden dengesiz insanlardan bahsetmiyorum ya da yanına kadar yaklaşıp konuşmaya çalışmaktan bahsetmiyorum.
20 Yorumla
+1 yılHebere hübere herkesin dini kendine saygımız sonsuz ama öyle dualardan bişey beklemek yerine her bir bayan savunma sporuna gitse ve böyle birşey başına geldiğinde mudahale etse daha mantıklı olmaz mı 😁
12 Yorumla- +1 yıl
Gitmesine gerek yok yanlış anlama beni sakın squata heves edilceği kadar onada heves edilse günümüz teknolojisinde herşeyi internette bulabilirsin elbet bunlarında videosu var günde bir saatini ayırması yeter yanlışmıyım
Arkadaslar dualar guzeldir ama elinden gelen bir sey kalmadiginda artik buna basvirulmalidir... samanyolu dizilerinin gercek oldugunu dusunmuyorum... ara 155 i ya da varsa yaninda gozyasartici spey kullan tekme at tokat at bagir cagir ama sadece dua edip beklemek yetmez bunlari sana verende yaratici degil mi zaten... kullan
12 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 917 cevap paylaştı.
+1 yılBunun arapça hali nerde yazıyor, link atabilirmisin?
12 Yorumla- +1 yıl
madem oraya bir durum attın artık bu boynunun borcu :) bul şunuda hakkıyle öğrenelim, öğretelim, okuyalım :)
+1 yılSen öyle yazınca erkekliğimden utandım. kızların günahı neydi tanrı türk kızlarını korusun amin
20 Yorumla
+1 yılböyle purperestlerin arasında dua paylaşıyorsun gör bak şimdi
10 Yorumlaya da bir pompalı kullanabilirsiniz tabi buda bir çözüm bence.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 27,4b cevap paylaştı. Duayla korunsaydı afganistanda ve pakistanda kadınlar tacize uğramazdı
20 Yorumlaallahım senden razı olsun çok guzel bır paylasım tesekkurler
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılNihat söylediyse o iş yaş hacı.. 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Orası zaten hep nihata kalıyor.. 😂
+1 yılNihat Hatipoğlu söyledi bu dua oradan mi
22 Yorumla- +1 yıl
Sahur programında söyledi orda kaldı aklimda
+1 yılBen denedim hiç bir kadın beni taciz etmedi çalışıyor yani.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKeske dua edin dicegine erkeklerinize adam olmayi ogretin deseydi
31 Yorumla
+1 yılAllah yardımcınız olsun devir kötü
10 Yorumlaişiniz zor Allah yardım etsin
10 Yorumla
+1 yılanlamını bilmediğin duayı okusan ne yazar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Umarım faydası olur sizler için :)
10 Yorumla
+1 yılSaçmalık.
31 Yorumla- +1 yıl
sa -(çmalık) ➡️sa +(ygı duyuyorum)
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah razı olsun
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım