- Diğer konusunda 471 cevap paylaştı.
+1 yılC - Diğer şıkkını seçtim.. Ama 4 soruna detay vermek ortaya Dede Korkut destanı gibi birşey çıkması demek olur ki hem kendi, hem de okuyanların yorgunluğu babında gerek yok..
"KS'de bir zaman bir SuskunMavi vardı, o demişti" filan diye hatırlarsınız ileride belki, hafızanıza not düşün..
Özellikle birkaçyüzbini geçen kent merkezlerinde kişisel asist firmaları yakında çok popüler olacak.. Aynen trafik sigortası gibi belli bir yıllık primle yıl boyu farklı kulvarlarda insanlara hizmet verecek firmalar..
20-30 bin liralık başlangıç sermayesi ve birkaç ana hizmet başlığıyla yola çıkmak mümkün..
Getirisi de reklam tanıtım ayağı akıllıca yürütülürse şaşırtıcı derecede güzel olabilir..10 Yorumla
En İyi Cevaplar
actım ztn..cevap veriyim sorularına;
1)2 ihtimal var,ya düşündügün işin cevresel olarak en çok tutucak olan semtine ya da hersemt esit sansda diosan trafik vs zmn gibi sorunları minimize etmen için evine en ykn yere
2)neyi en iyi biliosan o sektör
3)beyin sermayesi koy her zmn..sermaye gerektirmez,ofis kirası,sekreter parası o kdr..para,para koymadan ypılan işlerden kazanılır..
4)orası senin vizyonuna,zekana,iq'ne,insan ilişkilerine,bilgine,caklışma saatine,kovalama katsayısına göre degişir...00 Yorumla
A şıkkı işaretlemekten ve demekten başka bir detay veremiyorum.
Zira bildiğim ve daha önce de yaptığım iş bu. Ama detayları paylaşmanın çok gerçekçi olmayacağını bildiğimden boşa yazmıyorum.
Çünkü evde ki hesabın ve planların çarşıya çok uymadığı koşullara göre değişen durumları vardır bu sektörün..Hele 3 ve 4 e cevap vermek için bir araba laf etmek gerek:)
En azından benim deneyimlerim böyle gösterdi ve öğretti bana.
Kendi işini kurmak isteyen herkese, şans ve sabır diliyorum..312 Yorumla
Soran+1 yılBaşından geçen o deneyim birilerine ders verebilir. Bu yüzden paylaşsanız?
- +1 yıl
Deneyimler demeliyiz. Kendime ait iki yer ile bir çok mekanın sorumluluğunu üstlendim. Uzun yıllara dayalı bir tecrübe öğretiyor ki; her şehirde ya da ilçede şu kadar bütçeyle şöyle bir mekan açılır ve bu kadar zamanda kendini amorte eder,sonra da şu kadar kazandırmaya başlar gibi bu işin tek bir aklı hizan reçetesi yok.
Az çok işe aşinalar anlamıştır dediğimi
Ciddi planı olan arkadaşlar, detaylarını versinler özelden elimden aklımdan geldiğince soru/ cavaplarımla yönlendirmeye çalışayım.
- +1 yıl
Yorumlara baktım da. Lütfen az çok bildiğiniz/ iyi işi yapınız. Hele de şu işletmeciliğe oturulan yerden sırıtılarak kazanılan oh tatlı sıcak para gözüyle bakanlar;uzun ve tatilsiz çalışma saatleri, insanların keyfine zevkine hitap ediyor olmanın beğenilerde ki göreceliği, başında durmadığınızda çalınmaya ve savsaklanmaya çok müsait, cahil insan ağırlıklı ya genç ya da işinde fazla kaşarlaşmışların çalıştırıldığı,çok fazla iyi yapılması gereken detay içeren bir sektör olduğunu da bilin lütfen!
Soran+1 yılNet bir sayı verilemez ancak ortalama bir şeyler söylenebilir. Mesela Eyüp'te 70 bin civarı bir sermaye ile kafe kurulabilir ve aylık ortalama tahminen şu kadar getirisi olabilir gibi. Hiçbir sayı vermediğinizde hiçbir bilgi edinmemiş oluruz. Tahmini bir varsayımlarınız vardır illaki. Kendiniz bir yere kafe açacak olsanız sermaye gereksinimi ve gelirini az çok tahmin ediyorsunuzdur. Kaba bir hesapla söyleseniz güzel olurdu.
- +1 yıl
güzel yanı nedir vefasızlık etmeyelim kaç yıllık ekmek kapımıza; evet günlük senetsiz anında teslim işi olan sıcak paralı iştir. İnsanların kıyafetinden kıssa boğazından kısmadığı bir alanda hizmettir. Çok geniş ve farklı insanları tanıma, dost edinme fırsatı tanır. İşin içine zevkinizi, yaşam tecrübenizi, yaratıcılığınızı ve kişiğinizin olumlu yanlarını katarak her zaman iyileştirebileceğiniz ,çıta yükseltebileceğiniz bir alandır. Tabi yeterli sabrınız ve sağlam sinirleriniz varsa:)
- +1 yıl
İçkisiz işletmelerde yemek menüsü sağlamsa kar oranı birebir dediğimizdir. Yani çöpünü, masrafını, iliğini kemiğini sıyırınca kazanılan net para. Tabi lokasyon ve eleman seçimiyle, şansınız iyi giderse. Ana sermaye ilk 6 ayda en iyi olursanız,en fena değili 1 yılda kendini amorte eder. Gelen sıcak parayı işe yatırmadan cukka oradan hoppa ederseniz ikiside hayaldir.
Kazanmadağınız ve kaliteyi ilk başladığınız standartı bozmama kısmında sabır gerekiyor zaten. - +1 yıl
Bire iki kazanıyorsun diyenlere asla inanmayın onlar uzun vadede kaybedecek olanlardır. malzemeden çalan kötü müteahhit gibi hemen vermeden almaya başlarlar ama sonra bir bakarlar kazın ayağı o değil. Ne yapsan o ayağı alışan adam gelmiyor! Anladığında iş işten geçer. Ya kalitesi bozulur müşterinin ya da kazancı berbatlaşır.
Siz müşteri olduğunuzda ne istiyor nelere kızıyorsanız onları işveren olarak asla yapmayacak ve oluşturacaksınız. Formül basit aslında. - +1 yıl
Ama bu hükümet döneminde asla tavsiye etmem ama uğraşırım akılda beden de arkamda sağlam diyorsanız İçkili yer açın bire iki hatta üç bile kazanmanız mümkündür. Ama bedeli her türlü ağırdır. Hırsınız varsa, aileniz yoksa, sabrınız da çoksa uğraşın kazanın derim.Çünkü hayatınız o iş olmalı artık.
- +1 yıl
Katılıyorum bu dindarlık müsvettesi hükümet şu alkol ile olan düşmanlığını bıraksa çok kaliteli ve hoş mekanlar için yatırımlar olacaktır. Yüksek vergiler,yasaklar,kısıtlamalar,mahalle ve çevre esnaf baskısı silinip gitse. Anlayışlı,kaliteli ve sirkülasyonu yüksek müşteri grafiği sağlanır.
Soran+1 yılÇok güzel ve faydalı oldu yorumlarınız. Teşekkür ederim.
- Diğer konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılcafe sektöründe iyi iş var. eşim barista ordan biliyorum :D lüks bir yerde cafe açardım gençlerin yoğun olduğu bölgeleredeç yaklaşık 80bin lira gibi bir sermaye gerekiyor. ama günlük kazancı iyi oluyor. günlük 3 4 bin kazanan da var 1000 kazanan da var. daha fazlası da var.
13 Yorumla- +1 yıl
aslında çok mantıklı biliyo musun? gençliğin derdi cafelerde foto çektirmek olmuş... her gelen bir foto niyetine bir çay içse yarım saat en fazla oturup gitse bile çok getirisi olur. evet evet açayım ben bir cafe:D
- +1 yıl
valla paran varsa aç derim :d param olsa ben bile açıcam :D
Soran+1 yılKafaya yatıyor işlek bir yerde falan.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
+1 yılistanbulda 100 m2 presentable ofis
ithalat
sermayeye gerek yok aslında ama 1-2 m usd çok iş görür
aylık min 30,000 usd
daha küçük işler için önerim gelin+damat+evlilik konularına odaklanın. insanlar para harcamaya ve bunu zevkle yapmaya hazırlar.
ikinci önerim ise 3-4 doktor arkadaşınızı ayarlayın ve çok lüks bir klinik açın. doktorlar yakışıklı veya güzel olsun.
üçüncü ve son önerim kadınlar için sağlık kliniği açın. silikon, daraltma, küçültme, selülit, diş, lazer vs kadın güzelliği ve cinselliği adına ne varsa hizmet olarak sunun. süper para kazanırsınız. 2 m usd sermaye ile senede 2-3 m usd kazanırsınız ve her sene katlanarak büyür geliriniz. yer Nişantaşı olacak.10 Yorumlaen iyi iş bildiğin iştir
işe başlarken hesap kitap yapmak çok önemli ama bu şu demek değil
yatır 15 lira gelsin ayda 5 lira böyle bir mantık böyle bir kazanç yok
Rızık Allah Teala nın elinde olan bir şeydir.
İsteyene ilim istediğine zenginlik verir.
Rızkın nerde ise gidip arayıp bulacaksın ve çaba sarfedeceksin.
Bence önemli olan dürüst olmak ve çok çalışmak gerisi boş
Rahat yaşamanın sırrı bu aslında
Sen hangi meslek dalına kendini uygun görüyorsan hangi meslek seni mutlu edecekse bence onu yapmalısın
Maddi kazançtan ziyade mutlu olmak daha önemli insan mutlu olduğu işte başarılı olur
Başarıda zenginliği getirir pekala10 YorumlaIs yerin nerde olursa olsun...
Hangi sektörü secersen sec...
Cebinde ne kadar paran olursa olsun...
(Rabbim sana o kapidan ekmek yemeyi nasip ettiyse, olay bitmistir !
Bu arada aylik getirisini de sormusun:
(Rabbim HELAL LOKMA yemeyi nasip etsin insallah)20 YorumlaDiğer konusunda 829 cevap paylaştı. la benim oyuncak magazam var içindeki mal 200 bin tl aylık karı 4 5 bin arası ama buradakilerin çogu 10 bin yatırıp 20 bin kazanıyor ya onlara hadi len diyorum. hiç bir yeri işletmemişler bol keseden sallıyorlar.param olsa açarım diyor la 10 bin krediyi eşinden dostundan istesen alırsın nasıl olsa ay sonu 20 bin tl kar edeceksin 1 aylık borç alın madem. bu işler sözle olmuyor icraat lazım varsa öyle kazandıracak birisi gelsin yatırım benden o sadece işi kursun 10 bin yatır ay sonu 20 bin zuaaaa :D
10 YorumlaDiğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. ilerde böyle ..küçük bir dükkanda.. "el yapımı" çocuklara yönelik oyuncak-eşyaları satış yapabildiğim bir yer açmayı isterim. çok karlı bir iş olmaz belki ama bana yeterdi. sermaye fazla gerekmez, yaşadığım yerde merkezden uzak olsa bile tek tek renkli ilan yapıştırır sesimi duyurmaya çalışırdım :)
10 Yorumla- Diğer konusunda 606 cevap paylaştı.
+1 yılsahil şeridinde genç nüfusun yoğun olduğu iller
yemek üzerine cafe bistro pub tarzında
mekan için fazla bir sermayeye gerek yok asıl para mafyasına havasına cıvasına gidiyor genelde bu tarz mekanlarda
işin karından ziyade hazzından yanayım ben kendini çevirsin yeter benim için10 Yorumla 1- neresi olursa
2- ---
3- 2-3 inek,10-15 tavuk,bir dönüm arsa,dubleks prefabrik bir ev,elektrik (güneş enerjsi),su(kuyu),doğalgaz(metan gazı üreterek)
Hepsinin toplam maliyeti 110-120bin tl
4-Ömür boyu mutluluk...
Parayla işim olmaz.Allah gözünüzü doyursun cümlenizin der, selam ederim :)21 Yorumla
Soran+1 yılNamık Kemal diyorsun yani. Hayal edeni bir kere, etmeyeni iki kere :)
- Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılbenin eşimin hep söylediği bir söz geldi aklıma.bildiğin işi yap sonra pişman olma.sen sen ol bilmedin işlere kalkışma.
32 Yorumla
Soran+1 yılEsin haklı kaydettim bunu taslaklara
+1 yıl1- ankara/kızılay veya çayyolu
2- bar tarzı ama küçük aperatiflerin olduğu bir mekan
3- duruma göre değişir daha önceden bu amaçla kullanılmışsa keyfi olarak 15 bin civarı başlangıçta gider
personel ücretlerini saymıyorum
4-ilk aylarda belli olmaz, zamanla tanınmış bir mekan olduğunda 2.500-15.000 bin arası değişir10 YorumlaGünümüz koşullarını göz önüne alırsak , hiç bitmeyecek ve sürekli büyüyecek olan sektörler gıda ve sağlıktır. Eski kıyafetlede dışarı çıkılabiliyor ama aç dolaşılamıyor , diğer ihtiyaçlarda ertelebiliyor ama rahatsızlık söz konusu ise paranın tutarı dikkate alınmıyor elde olduğu sürece.
Geriye tek kalan sorun bütçeni zorlayabildiğin kadar zorlamak (artık görüntü ve mekan kalitesi önemli olduğundan) ve doğru yer tercihini yapabilmek.10 YorumlaŞu hayatta yasal olarak Network Marketing işinden daha güzel, daha kazançlı bir iş bilmiyorum, kendi matbaam var ama matbaamı bırakmak üzereyim bu iş daha iyi daha çok kazançlı her yönden daha güzel. Tabiki her şirket değil çünkü yasal ve en çok kazandıran şirket QNET. aylık 25 binde olabilir, 80 binde... sana kalmış :)
00 Yorumla- Diğer konusunda 613 cevap paylaştı.
+1 yılTam olarak maliyeti kestiremiyorum ama dükkan kirası parasına kıyıp iyi biryerde fiyat standartları ortalama olan bir cafenin iyi kazanacağı görüşündeyim . İçecekten ziyade pasta çörek börekte olabilir içerik ne kadar fazla olursa o kadar çok kesime hitap eder .
00 Yorumla İzmir ( Karşıyaka,alsancak) fitnesse pilates merkezi,açtığın konum ve dükkana göre değişir ama aşağı yukarı 150-200 bin araası bir sermaye ile açılır,aylık kar da çalıştığım yere endeksli sölüyorum ve piyasa olarak yani 10-20 bin arası değişir,ilgi ve alakaya göre
00 YorumlaDiğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. 1. Tabiki İstanbul merkezli- Şişli-Levent veya Maslak, ama Diğer bölgelerde Bölge Bayilikleri olabilir..
2. Geniş yelpazeli olur, İnşaat, Medikal, Tekstil, Kimya. Bu dört sektörü de kapsamalı mutlaka.
3. Yeterince geniş bir çevrem var tüm sektörlerde, az sermayeyle büyük işlere girebilirim.
4 Ortalama aylık 30 Bin lira masraf olur.. 6-7 Çalış + Kira+ Araçlar vs..vs.. Bunları çıktıktan sonra 35-40 Bin aylık net kar bırakmalı.
Yukardaki Şirketi ve hedefleri 2 Ay içinde sağlarım.00 YorumlaDiğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. eğer sermayem olsaydı yapacağım iş Bursa da kalıpçılık işi. Alırdım 1 tane 250 bin tl ye CNC Freze tezgahı ve de bir dükyan kiralardım ardından başlardım kalıp üretimine günlük veya 2 günlük kaar oranı 20 bin tl sora ilk ay bitiminde alırdım 2. freze tezgahını ikinci ay bitmeden de sağlam bir yer alırdım off daha ne :D ama tabi işler bu kadar hızlı yürümez bunun için de ilk önce tanınmak lazım, usta olmak lazım, müşteri bulmak lazım bu 3 şeyi hallettinmi iş tamamdır.
00 Yorumla
+1 yılakvaryum düzenlemecisi ekibi kurardım ve açardım. muhtemelen İzmir antalya gibi bir yer olurdu ya da İstanbul Ankara gibi.bunun için sanırım hiç yoksa bir 250 300 bin tl sermaye gerek.aylık kar getirisi ise tahminimce 30 bin doların üstünde olurdu.nasıl diyceksin.şimdi bir sürü firma şirket villa ev vs sahibi insanlar yaşam alanlarına akvaryumlar tasarlatıyorlar.en kötüsü 3000 4000 dolara falan yapsan.büyük karın olur.
00 Yorumla
+1 yılhedefımde bır cafe tarzı bı yer var yasadıgım şehırde acıcam mekanda bellı ama oncesınde bır marka olusturucam ısım duyurucam mesela ılk amacım pasta egıtımı pastacılık egıtımı alıcam kurabıyeler pastalar ama farklı olucak musterı cekıcek sekılde log olusturucam orda belırlı bı takıpcı musterı edınıcem kafamdakı mekanda cok hos ıster su sesı ve sakınlıgı ıster müzik eglence ıster okey tavla keyfı hepsı olucak cok manyak pılanlarım var ahahahha
00 YorumlaDiğer konusunda 12,1b cevap paylaştı. cevaplara baktım bol keseden yazanlar baya var ki çoğunun cebinde birbirne sürtecek 2 kuruşu bile yoktur bazıları babam o bu demiş onlar babalarından aldığı harçlık ile anca mahallesine en yakın parkta çekirdek çitler herkes her işi yapamaz para sıkıntısı olmasa bile hele bilmediğin bir işe girmek büyük risktir ne yaparsan yap ama yaparken keyif alacağın heyecanla gideceğin bir işin olsun ve bildiğin birşeyi yap öncelikle parası çok diye girdiğin zevk almadığın bir işte başarılı olamazsın
00 Yorumla
+1 yılmasraf olarak tam araştırmadım. ama istanbulda güzellik salonu açmayı çok istiyorum.
kira çalışan personel olarak ilk ay içşin 20bin yeterli olurdu sanırım. getirisi ay olarak 5er milyar gibime geliyor10 Yorumlailk öncellikle yer çk önemli merkezi bir yerde olması şart.Ticarete Para yetmezz yani 500bin tlnde olsa yine yetmezz ticarette para döner hep cünkü aylık karıda satıcıya bağlıdır.bence Yiyecek ve içecek ( kafe, pastane vb. ) fazla paralar dönmüyor ama çalışır
02 YorumlaSoruya biraz geç cevap veriyorum galiba ama olsun :).
Kendi mesleğimle alakalı cevap verecek olursam. il veya ilçe sanayinin olduğu herhangi bir yer.
sektör Bilgisayar yazılımı ve mekatronik çözümler,
Sermaye başlangıç için 20 bin lira civarının yeterli olacağını düşünüyorum.
aylık kâr getirisi sabit olamaz. Proje bazlı çalışıldığı için bikaç ayda bir toplu getiriler olur ve ilk 5 ay civarı bir kâr düşünülemez.00 Yorumlanereye ne açtığın çok önemli tatil şehri mi işçi şehri mi elit bir yer mi orta sınıflı bir yer mi neleri tercih ederler iyi gözlenim yapmak pazar araştırması yapmak gerek hatta esnaflardan fikir alabilirsin daha sonra sektöre sektöre göre de sermaye ihtiyacını belirleyebilirsin kar getirisi ortalama tahmin etsen de denemeden bilemezssin
00 YorumlaDiğer konusunda 13b cevap paylaştı. Kalabalık olan semtlerin birinde ( gop gibi bayrampaşa gibi)
yiyecek sektörüne
60-70 bin lira yatırırdım.
Bana aylık kalan keş para 7bin civarı olur.11 Yorumla- +1 yıl
gop ya da b.paşada oturuyorsun belliki
İstanbul/Bostancı ya da 4.Levent
İnsan Kaynakları Danışmanlık şirketi ve NLP Eğitim Koçluğu
50.000 ile 100.000 arasında
10.000 ile 100.000 arasında getirisi var..13 Yorumla- +1 yıl
neden koçluk ... ?
- +1 yıl
@bsrkrks İk hakkında bir kaç sorum olacak.. Ekleyebilir misin
Raki balikci acicam bu gidisle adi da efe sofrasi
Sermaye ne kadar olursa aklimda 20 bin filan var
Salaslikta oncu bir gorunus ama hizmet on numara nereye tabiki muglanin ilcelerinden biri :-)
Ne parasi beya maksat muhabbet icmek bahane karnimiz doysun yeter
Emeklilik hayalim :-)00 Yorumla- Diğer konusunda 788 cevap paylaştı.
+1 yılMinik bir pastane, taze pasta kokuları, poğaça börek. Çok para kazanmasam da olur, keyif verse yeter.
28 Yorumla
Soran+1 yılÖnce para olsun sonra keyif gelir :/
- +1 yıl
Kazan, işin ne?
Soran+1 yılAz kazanınca olmuyor ama.
- +1 yıl
Çok kazan sende, banka soy.
Soran+1 yılHe kalan ömrümü hapiste geçireyim hayatı yasayamadan
- +1 yıl
Ben yaşarım senin yerine de, olma mı?
Soran+1 yılCık olma!
- +1 yıl
Tamam :(
İş yeri açarken 6 ay hiç kar yapmıyacağını hesap ederek işe girmelisin.. Yapmayı düşündüğün işle ilgili birkaç yerde çalışıp işleri,giderleri tartmanı öneririm. Ancaj öğrencileri çekebileceğin bir kafe, düşünebilirsin. Burdada rekabet olduğundan, öğrenci klüpleriyle irtibata geçip toplantıları kafende düzenlersin. ama hemen kar sağlamayı bekleme,isim yapmalısın
00 YorumlaBende insan iş kuracaksa bildiği sektöre yatırım yapmalı. Ben giyim ithalatı ile uğraşıyorum iyi bir kardeşim veya ortağın varsa çocuk giyimi ile ilgilenebilirsin kendi markanı oluşturursun hem üretip hem mağazanda satarsın tabi çok sermaye lazım işten anlamak.
03 Yorumla- +1 yıl
aynen.
Gizli Üye(30-35)+1 yılmerkezi bir yerde yiyecek sektörü fazla bir sermaye gerekmiyor bunun için kar oranı baya yüksek makarnacılık .maliyeti düşük 30 çeşit soslu makarna yapabilirsin kış yaklaşıyor bardakta çorba da iyi fikir onun da maliyeti düsük ekstra makarna yanında bir yiyecek de olabilir su an düsündüm
00 Yorumla
+1 yılkıbrısta girnede olurdu çünkü ben kıbrıslıyım =) yiyecek üzerine cafe tarzı bir yer olurdu yaklaşık 35 bin falan sermaye gerekirdi... kıbrısta yiyecek sektörü ilgi gördüğünden dolayı getiriside yüksek olurdu =) ayda 15 bini geçerdi bence..
10 Yorumla- Diğer konusunda 24b cevap paylaştı.
+1 yılİstanbul/ Bağcılar
Ps 4 / Xbox One Cafe
40.000 / 50.000
3.000 / 5.00013 Yorumla
Soran+1 yılYakışıklı cevap vermişsiniz. Keşke herkes böyle net cevaplar verse tam istediğim gibi. Eyvallah.
- +1 yıl
teşekkürler.
Ankara/Aydinlikevler
Otomotiv - Galericilik
350 - 400 bin TL yeterli
Aylik minimum 15 - maximum 50 bin TL10 YorumlaDiğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. İstanbulda yer tam olarak yok aklımda..
hayvanlarla ılgılı bıse olmasını ısterdım petshop gbi .. kozmetik sektoru olabilir ya da aksesuar ..
sermaye baya boru misali onu geçtim :)
işi açmadanda kar getirisini soyleyemem ki :)))00 YorumlaDiğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. -İzmir
-Kedi/köpek oteli+petshop+sahipsiz hayvanlar için barınak bölümü+ortak bulursam klinik
-300-350bin kadar gerekir sanırım arsa vs dahil
-Bütün kazanç sahipsiz hayvanlara gider büyük ihtimalle,zarar bile edilebilir.00 Yorumla
+1 yılİstanbul/Üsküdar ya da Büyük Ada
Organizayson şirketi
10 Bin ile 50 Bin hatta daha fazla getirisi var.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1- Türkiye geneli
2- Çek-Senet Mafyacılığı
3- 0
4- İstğe bağlı getiri çok da olur az da, nekadarlık imzalatırsan
Amaç: Kanun açıklarından yararlanıp kolay yoldan zengin olanları cezalandıracak doğal bir mekanizma kurmak, çünkü tüm kanunların kitapta yazması mümkün değil.00 Yorumlayazılım şirketi açardım ankarada ya da istanbulda olurdu yüksek ihtimal... diğerleri de değişken şeyler sonuç olarak.
10 YorumlaDiğer konusunda 563 cevap paylaştı. 1-İstanbul/Taksim
2-Eğitim/Müzik eğitim merkezi
3- 1 Adet piyano + 1 Adet Bateri fiyatları çok değişken.
4- 3 bin TL ile başlarsın öğrenci sayısına göre 10 bine kadar çıkar00 Yorumla1- Ankara
2- Altyapı sektörü
3- Ofis için 5-6 bin tl total station ölçüm aleti ve ofis malzemeleri 1 tane harita teknikeri 1500 TL + diğer giderler
4- Aylık ihalesine göre 10 bin 15 bin belki daha fazlası getiri...00 Yorumla
+1 yılBursa, veya Kocaeli'nde dış ticaret ve finans danışmanlığı.
Sermaye maksimum 20000 TL. Aylık gelir en az 10 000 tl.10 Yorumla- Diğer konusunda 963 cevap paylaştı.
+1 yılyiyyecek içecek üzerine bir yer açardım çünkü her zaman toplumun en fazla alışveriş yaptığı şey
10 Yorumla kebapçı açardım 75 gram eti 10 TL ye başka türlü hiçbir enayiye satamazsın
20 YorumlaCafe/Restaurant açmak isterdim işlek bir yerde lakin Mimarlık kazandım...
11 Yorumlayemek üzerine açardım ama nerde acardım bilmiyorum el yapımı cupcake çörekler falan olurdu.
10 Yorumla1)istanbul cadddebostan koşuyolu erenköy taraflarında
2)body bouilding fitness crossfit boks mma ve her türlü karın dersi
3)yaklaşık bir 300.000 felan
4)fatura kira ve eğitmen masrafları hariç senede en az bir 70 bin tl00 Yorumla- Diğer konusunda 12,8b cevap paylaştı.
+1 yıl1-il ilçe fark yapmaz işlek cadde olsun yeter ...
2-yiyecek içecek ...
3-20.000 TL civarı yeter herlde
4-5.000 Civarı net kalması lazım kalırda (dediğim iş sandviç kumru fastfood tarzı iş yaparsın çay evi olabilir cafe olabilir gibi...00 Yorumla 1- Hangi il\ilçe? istanbul
2- Hangi sektör ? gıda
3- Ne kadar bir sermaye gerek? 100-150 bin
4- Aylık kar olarak getirisi ne kadar olurdu? 20-30 bin
zincir mağaza gıda üzerine, iyi gidiyor bilirim.00 YorumlaÇorlu yakınlarında katı atık depolama, bertaraf ve dönüşüm tesisi açmak gibi bir hayalim var. Yaklaşık en az 500 binle 750 bin Tl arası bir sermaye lazım. Eğer belediyeleri bağlarsan aylık geliri şöyle olur;
Parayla g*tünü silersin.10 Yorumlaben mermer sektöründe hizmet veren büyük bir firmanın muhasebecisiyim...
mermer ihracatı yapmak isterdim acıkcası...12 Yorumlaben olsam hepsi içinde olarak bir tane avm e açardım en mantıklısı ne dükkanı açsam diye düşünmeyiz hepsi içinde zaten ohh :) daha nolcak :)
00 Yorumla1- gaziantep
2- mühendislik/proje
3- en fazla 3000 tl
4- 5000-1000 tl arası ( müşteri ve müteaahit ilişkilerinle alakalı )00 Yorumla- Diğer konusunda 607 cevap paylaştı.
+1 yılistanbul ( asik oldugum sehir)
pastahane
sermaye bilmesemde, belki 30 bin civari diyeyim
gelir pek karli degil, ama zevkli olsa gerek00 Yorumla - Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılGiyim bildiğim bir sektör en azından avm de açardım.
13 Yorumla- +1 yıl
Avm'de mağazada çalıştım haberim var m.etme risk alamazsan başarılı olamazsın.
bir t sirt ü yeri geliyor 3 yıl giyiyoruz
ama 3 öğün aç kalamıyoruz.
gıda iyidir. ama mantıklı olmalı.
hedef kitle çok iyi seçilmeli.
misal eskişehirde bir bilardo salonu .langırt.internet.nargile ve kafeterya ideal olabilirdi.00 YorumlaHizmet sektoru cafe pstne vb 100 binliradan asagi is yeri acamazsin artik luks mekanlat para kazaniyor
10 Yorumla
+1 yılizmir alsancak bijüteri dükkanı açmak istiyorum kar oranı yüksek bir iş 15 bin tl sermaye ile yapılabılır
10 YorumlaDiğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. giyim veya pastahane tarzı sıcak bir dkkanım olsun isterdim :) 1erkek 1kadındaki zeynep varya onun dükkanına özenmişimdir :)
00 Yorumla
+1 yıltabıkı yıyecek ıcecek.her sektor bıter ama o asla. cunku ınsanların karnı sureklı acıkmaya devam edıcek
00 YorumlaBüyük veya Sahil kesimi , Gıda sektörü (insan aç kalmadan yapamaz ;) ) ,Franchising gibi bir şey olabilir...
00 Yorumlaistanbul-bebek-etiler-levent-maslak
büyük bir fitness salonu
100-200 milyr arası
tahminimce ortalama en az 8-10 milyar00 Yorumla- Devamını Gör (81)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar