hepinizi seviyorum,sağolun<3
Bu mektubu nasıl yollayacağım?
hepinizi seviyorum,sağolun<3
bilekliği zarfa koyma küçük bir kutunun filan içine koy ve ses çıkartmamasını sağla mutlaka. onun dışında kargoyla da gönderebilirsin. adamlar binlerce dolarlık malzemeleri taşıyor ama hiç hırsızlık yaptıklarını görmedim.
imgim.com/4375incir2880174.jpg güzel mi:)?
Yurtiçi Kargo'yu götür onlar biliyor.Zaten adres filan gönderilcek kişinin adı soyadı senin adın soyadın.Sonra imza tamam.
maliyeti ne olur acaba?
e ziynet olmaz diyo:((
Ama en iyisi altın gönderme tehlikeli olabilir.Bir tanıdığınla gönder. :) Evine
e öyle imkanım olsa..yok ki
O zaman kargoyla gönder aşağıda verdiğim link'len sana en yakın hangi şubeyse gidip bırakabilirsin.Kargo Türkiye'de kaç senedir var yani.Güvenmiyorsan hiç yollama bence.
ben kargoyla hiç yollamadım bir şey şu ana dek
istanbulda değilim linke baktım ama..şaşırdım ya,göndermem lazım
anlaştık yani,O da tesbihini gönderecek..söz verdim bir nevi ayıp olur
Doğru diyorsun yani bulunduğun yerde kargo şubesi olması lazım.Yani yurtiçi kargo'ya git dicem en iyisi o çünkü oda ziynet almıyormuş.Yani en iyisi yani bu 11880 mi ne var ordan arayıp size yakın kargoyu öğrenmek mümkün olabilir belki.
pekş sağol:(içine saklasam bir şeyin,kitap falan?olur mu ki
Olabilir.@bsrakll dediği gibi yaparsan farketmeyebilirler, nede olsa açcak değiller.Ama kalın birşeyin içine sakla.Ama zor durumda kalmak istemiyorsan.Yani 11880 ara derim.Yineden senin dediğinde olabilir.
imgim.com/4375incir2880174.jpg bunu yolladım güzel mi:)zahmet olacak ama bakar mısın bi?
Ne zahmeti tesbih çok güzel hatta bu tesbihlerin diğer tesbihlerden ayıran özelliği bunu her çektiğinde rengi değişiyor.Tesbih çok güzel.. :) Yardımcı olabiildiysem ne mutlu bana.Böle güzel bir işe vesile olduğum için.
:)mutlu oldum ya sağol,O senden ne gelirse kabulüm dedi ama içime sinmiyodu hediyem..ucuz bir şey değil gerçi ama:)
Rica ederim.Ne demek böle tesbihler çok sevilir.Renk değiştiren tesbihler az olduğu için biraz pahalı olur.En iyi cevap için ayrıca teşekkür ederim size. :)
:))ben de çok teşekkür ederim,O da kendi tesbihini yollayacak inş:)))bana..
Rica ederim.Ne demek.Bir ömür mutlu olun inş..Mutluluklar size..Tekrar sağolun.
:)Amin,sen de,herkes:))Sen de sağol
mutlu akşamlar.
Sağolun sizede.Hayırlı akşamlar.
Ben de koymuştum mektubun içine bileklik :) Ama altın değildi kağıdın arasına koymuştum farkedilmemişti bile normal bir mektup gibi gitti
:)maliyeti ne oldu?ptt ile mi gönderdin?kaç günde ulaşır mesela?
uww çok zaman almış ya,kargoyla yolladın mı hiç bir şey?
peki çok sağol canım:)
Amin,sağol üzüldüm sana:(neden ayrıldınız ki?
ne olmadı ki?biz de uzağız evlenmeyi düşünüyoruz en yakın zamanda
Bu birazda iki tarafın tutumuyla ilgili.Mesela biri bir ilişki için çok çabalayıp diğeri o kadar da önemsemiyorsa bitiyor.Ya da biri hayatının merkezine onu koyup diğeri böyle davranmıyorsa bu da sorun olur.Ve en önemlisi göremiyorsun ne derse inanmak zorundasın biliyorum teknoloji gelişti görüntülü konuşma falan vs. var ama o da bir yere kadar.Tabiki uzaktan da çok güzel ilişki yürüten kişiler var.Ama bana göre değilmiş anladım.Bu arada soruyu iyi ki sormuşsun yazdım da rahatladım ya oh :D
:))sağol ya:(daha nasıl göndericem ben bilekliği onu düşünüyorum
imgim.com/4375incir2880174.jpg
bunu yolladım:)güzel mi?
:)Amiiinnnnnn,sağol
bi türlü sinmiydu içime:(bi de size sorayım dedim,Allah razı olsun.
Cevap
7Cevap
Altın bir bilekliği mektup ile mi yollayacaksın (: sen onu kutulayıp sarıp sarmalayıp "kargo" ile yolla...
imgim.com/4375incir2880174.jpg :)güzel mi?bileklik yerine bunu koydum
bence ayrılık falansa sebep git eline ver söliceğini söyle içinde kalmasın. ptt neyse de bu mektup direk adrese ulaşmaz apartmana falan bırakırlarsa sıkıntı
Allah korusun:)ne ayrılığı
Amin sağol Allah razı olsun:)
imgim.com/4375incir2880174.jpg :)güzel mi hediyem?
Mektup olmaz bileziği kargoya vermeyi dene ama içinde altın olduğunu söylüyerek ver.
Altın fiyatları malum.
tamam kargo maliyeti ne olur?
hmm,bi kaç sayfa kağıt ve bileklik sadece
öyle hayran kaldım ama şimdi onu alamam:/
imgim.com/4375incir2880174.jpg bir bakar mısın:)güzel mi?
O çekiyomuş..
yerinde olsam göndermem sağlam gitmez o bileklik kargoyla eşyanın içine mektuplarla beraber sakla yolla..
içine bakmıyolar mı ki sanki:((bi de yurtiçi kargoda ziynet gitmiyomuş ya:(nasıl olacak bu iş
:(göndermem lazım ya..
sağolasın kargo ile yollasam da mı çalınır?çok sağol inceliğin için gerçekten.
ya kargoya alrın bileklık yoladığını söleme ufak bir koliye kıtap olur eşya ne bılım kazak falan koy ufak bişi olsun yanı onların arasına da mektup ve bıleklığı sakla yolla
sadece mektup zarfına koyup göndersen çalınma ıhtımalı yuksek çalınsa sana kayboldu dese ne yapabılırsın geri gelmez asla onun için dedım
eh peki:/denerim..çok sağol
imgim.com/4375incir2880174.jpg bir bakar mısın şu resme:/güzel mi sence?
e alıp yolladım ki:/ne kötü mğ?
kargoyla gönder içinde ne olduğunu söleme kargo poşetini al güzel bir kutunun içine koy yolla gitsin
işte bundan sonra sorun olabilir
Ne bicim soru bu :((
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar