Gece gökyüzüne bakıyorum hep içim huzurla doluyor sanki gökyüzüne umutlarım kazınmış bir arkadaşım durumunu en azından aynı gökyüzüne bakıyoruz yazmıştı.. Düşündüm de evet, benim güzel sevgilim gökyüzüne bakarken ben de bakıyorum. Kim bilir neler düşünüyor parlayan gözleri nasıl güzellikler seriyor. O gün gelse hangisine bakardım merak ediyorum gözlerine mi gökyüzüne mi? Gece sana bir söz bırakıyorum, söz o gün çok mutlu olucam.
Yalnız serenat köken olarak Fransızca bide illa bir enstruman olmazı lazım he söyleyim bu sözlerde belli bir nota düzeneğine oturtman lazım bence güzel sol minör bir parça çıkar buradan andante hemde
Ben hiçbir şey çalamiyom şu an hafiften üzüldüm ben penceresine taş atıp şiir okumak isterdim ama sanırım heyecandan babasının penceresine atardım taşı.. Düşünsene kim olduğunu bilmediğim insana şiirler yazıyorum biraz garip
Ruh hali ile alakalı seninki birazcık olaylara edebi bakmak güzel bişey sonuçta herkes herkes gibi ne gökyüzüne bakabilir ne denizlere ne yıldızlara nede sevdiğine bakmak ve bakmak arasında ince duvar hadi buda benden gecenin sözü olsun
En İyi Cevaplar