Yalvaririm😭 yardim edin dayanamiyorum sizce bir anne neden cocugundan bukadar nefret eder 😭?

Kucuklugumden beri annem beni hep asagiliyor hergün küfür ediyor bagiriyor dövüyor. Ne yapsam yapayim yaranamiyorum hersey yalnis hersey kötü. Kardeslerime oyle yapmiyor sadece bana! Tek kizim! Kucuklugumden beri evlende kurtulayim senden diyor cok uzaklara git seni gormek istemiyorum diyor :( ne zaman sorsam ne yaptim ki diye ( babamda kac kez sordu) hicbir cevap vermiyor veremiyor!! Ne yapmadinki falan deyip gecistiriyor. Inanin ben onu uzecek hic bir sey yapmadim! Kardeslerim bile uzdu aglatti ama ben onlar gibi seyler hic yapmadim onlara karsi oyle degil. Azarlamalarindan kufur etmelerinden issirip dovmelerinden ozguvenim hicbirseyim kalmadi. Kilolarimla hep dalga geciyor öküz zikkim ye falan seninle disari cikmam utaniyorum senden diyor (16 kilo fazlam var ) biliyorum az degil! ama duyan sanacak 100 kiloyum! Kac senedir bulimia hastaligim var yediklerimi kusuyorum ve tedavi oluyorum bunun yuzunden ve belki bana yardim eder artik kufur etmez diye anneme anlattim ama bildiginden beri hep dalga geciyor ve kilo aldigimda ciddi ciddi sen kusmuyormusun artik yine kus sen bence kilo almissin cunku diyor daha anlatmadigim okadar sey varki. Icim yaniyor cok yaniyor artik dayanamiyorum. Hergunum iskence sirf doverek degil psikolojik olarak mahvoluyorum😭
Yalvaririm😭 yardim edin dayanamiyorum sizce bir anne neden cocugundan bukadar nefret eder 😭?