Arkadaşlar görüşmeye gittim kabul edildim ama mağaza bana a-101 ve bim gibi çalışma şartları iyi olmayan bir yer gibi geldi. Günde 10,5 saat 1 saati yemek molası şeklinde çalışıyoruz 1600 maaş yemek içinde yol yok mağaza yakın olduğu için.
10 da mağaza açılıyor biz 9,30 da geliyoruz akşam 7,30 da kapanış. Bazen sayımdı oydu buydu derken 12 yi bulur dedi kadın. Ama merak etme fazla çalıştığın her saati sana erken paydos ettirerek geri ödüyoruz mesai ücreti yok çünkü dedi.
Şimdi aklıma takılan bu bim a101 de falanda sayım var ama erken bırakma kısmı yok işe girdikten sonra saatlerimin üstüne yatarlar mı? Gece sayıma kalıp sonradan ya yarın erken çıkarsın falan deyip günden güne geçiştirirler mi? Birde kadın bana partnerin izinli olduğunda full çalışırsın o gün dedi ama bu çalışma saatleri zaten full daha nasıl full çalışabiliriz anlamadım yahu :/
10 da mağaza açılıyor biz 9,30 da geliyoruz akşam 7,30 da kapanış. Bazen sayımdı oydu buydu derken 12 yi bulur dedi kadın. Ama merak etme fazla çalıştığın her saati sana erken paydos ettirerek geri ödüyoruz mesai ücreti yok çünkü dedi.
Şimdi aklıma takılan bu bim a101 de falanda sayım var ama erken bırakma kısmı yok işe girdikten sonra saatlerimin üstüne yatarlar mı? Gece sayıma kalıp sonradan ya yarın erken çıkarsın falan deyip günden güne geçiştirirler mi? Birde kadın bana partnerin izinli olduğunda full çalışırsın o gün dedi ama bu çalışma saatleri zaten full daha nasıl full çalışabiliriz anlamadım yahu :/
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
7/24 hiç aralıksız mı çalıştıracaklar acaba
:D ilahi hocam güldürdünüz, valla bende anlamadım kadının dediği zaten full çalışma saatleri ee partner olmayınca noluyor acaba benden evrakları bekliyorlar götürüp ya da götürmemekte kararsızım
Bir adım olarak düşün 👍 Şimdi bu işte çalış fakat iş aramaya devam et daha uygun bir iş bulduğunda geçiş yaparsın
Tedi de işe başladın mı?