Merhaba zaman zaman bu kusmuğa cuvalların üzerinde yerde filan denk geliyorum bu sabah taze haliyle denk geldim acaba nedir bu katılaşınca kaucuk cürümüşü bildiğiniz sarı köpük gibi görünüyor resmini çektim yılan mı kedi mi e kusmuğu bu korkuyorum artık googlede sonuç alamadım bilmeyince yanlış aramışta olabilirim lütfen neye ait olduğuna yardım edin lütfen
Korkmaya başladım bu hangi hayvana ait bir kusm*k?
şehrin ortasındayız ve yarı kapalı alan giren şeyler genelde kedi ve çok nadir köpek ama sıcak zamanlarda ortaya çıkıyor serin hafif nemli yerde yılan desem googlede baktım yılan kusmukları benzemiyor ki hiç bir yıanda bukadar kusmas sanırım kedi desk hep sarı renkli oluyor yalnız katılaşınca bildiğin sarı dolgu köpükleri gibi oluyor kacuk gibi kusmuk değilsede nedir acaba
bir anda ortaya çıkabiliyorlarmı bu mantarlar genelde gündüz görmüyorum hep sabah olan bir durum muhtemelen gece ortaya çıkıyor oluşuyor şapkasız mantar var mı bilimiyrum ama birde öyle araştırayım bir bakayım googlede teşekürler
şimdi bir poşetle dokundum cıvık halde sulumsu yapışkanlı bişi mantar olarak kükürt mantarıyla benzerlikte ama mantar olamıycak kadarda cıvık köksüz dağınık rengi kükürte benziyor ama acaba bir parça bir kaba alıp buradaki ziraat mühendislerinemi göstersem bitkisel birşeyse anlarlardır ya da kaale almayada biirler beni bilemiyrum ama canlılara zarar vermeyi sevmeyen ve en çokta yılanlardan korkan biri olarak zararda görmek istemiyrum sonuçta atık ürün topluyyorum sokaklardan çöplerden sütlü gıda kapları haliyle fazla oluyor istiflediğim yerde ee yılan filanda sütü sever nebileyim ya teşekür ederim ilgin için kardeşim
bu bir mantar değil kusmuk da değil bu bir canlı cıvık mantarlardan mantarlardan farklı bir canlı gruu fuligo septica bu arada nasıl oluştu bu ve nerdesin hala duruyormu
zehirlimi değilmi dokunmayada korkuyorum nereye başvurmalıyım bu nedir diye ürkütücü bir durum yılansa hangi yılan bilmiyorum ansızın bu şeyi bırakan canlı tarafından ısırılmak istemem bu kadar büyük kusmuk atan yıanda olduğunu sanmıyrum ama :(
bilmiyrum kanks önce tazeyken cıvık sulu bişey biraz zaman geçtikce altan bildiğin kan rengine dönerek birleşen ve katılaşan bir şey ne olduğunu bilmiyrum