Yani birliktelik sırasında kadın bebek istemiyorsa ne olacak. ya da erkek istediği zaman yapar mı?
Yani hamile kalmak istemiyorum.
Hap kullanmama izin vermiyor.
Yani hamile kalmak istemiyorum.
Hap kullanmama izin vermiyor.
bebek sahibi olmak tek basina bir tarafin istemesiyle olmaz
eger bir insan gelecekse zaten yeterince zor olan su dünyaya
dogru düzgün, olmasi gerektigi gibi sevilip destek olunmali
bunun icinde her türlü imkan sorgulanmalidir..
cünki herkes cocuk sahibi olmak zorunda degildir.
ve size gelince, siz istemediginiz müddetce hamile kalamazsiniz elbette, bundan korunmak sizin ellerinizde. esiniz su anda hazir olmadiginiz gercegine saygi duyamiyorsa ve size zaman tanimiyorsa cocuk sahibi olmaktan önce evliliginizde sorgulanmasi gereken cok sey var demektir.
İki tarafta hazır hissetmiyorsa kesinlikle çocuk yapmayın bazı kadınlar yeni doğum yaptıktan sonra psikolojileri bozuluyor çocuğu kabullenemiyor öldürenler bile oluyor o yüzden duygusal olgunluk ve hazır hissetmek çok önemli eşin yaş ilerlediği için istiyor ve muhtemelen senin naz yaptığını düşünüyordur tavsiyem bence onunla bu konuda hazır hissetmediğine dair ciddi bir konuşma yap eğer hala senin fikirlerini önemsemediğini fark edersen iğne yöntemiyle korunabilirsin
İlerde hiç çocuğunuz olmayacak ondan sonra tüp bebek merkezlerinde sıra bekleyersiniz... aklınız başınıza o zaman gelir
prezervatif diye bişey yapmışlar. bir de dışarı boşalabilir.
Kullanmıyoruz istemiyor. Kocam bebek yapmakta çok ısrarcı. ben istemiyorum
Şimdiye kadar kalmadığına şükrediyorum. İkna etmek mı imkansız. Artık adamla yalnız kalmamak kaçıyorum. Bebek bebek diye tutturdu daha çok erken ya istemiyorum
Cevap
4Cevap
Evet zaten bebek oyle yapılıyo bilmiyo musun biri uyuyo erkek uyanık oluyo sjshshsj
Ne diyon ys
İgne kullan sende haberi yokken. Başka türlü evet o isterse yapabilir. Senin korunman lazım
Kızım sen iyi misin? Çocuk sadece bir taraf istediği zaman mı yapılır? Sadece eşin istiyorsa çocuk yapmanın ne anlamı var ki?
Bir gece ansizin gelebilirim demis eniste bey 😂😂
DFFVJHFGHDGDFNHFH
ya bile koyar haberin olmaz
Bı kadın neden çocuk istemez.
Hazır hissetmiyorum
iğne yaptır sadece onun istemesiyle olacak değil
fark bile etmezsin o derece :D
hmde istemedigin kadar
iğne yaptır
Kocam yaptırmama izin vermiyor. İstemediğimi biliyor. Ve konuştuk kesinlikle hap vs. Kullanmış alsın anlarsam bozusuruz falan diyo
bu onun tek başına alıcağı bir karar değil
hap kullan
boşalırsa yapar :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar