10 aylik evliyiz gecen hafta hamile oldugumu ogrendim. kocam bana asiri derecede duskun. sevinir diye beklerken cildirdi ben istemiyorum cocuk kimaeyle paylasmam seni yalniz beni sevmelisin diyor gecer mi bu hali ne yapmaliyim?
Cevabın nedir?
Baba olmak öğrenilen bir şey, anne olmak daha duygusal bir durum. Siz anne olacağınızı öğrendiğiniz andan itibaren kendinizi bu "yeni" duruma entegre edebilirsiniz. Karnınızda taşıdığınız canlı da size "anne" olduğunuzu sürekli hatırlatır zaten. Ancak "baba" çocuk doğmadan babalığının farkına varamaz. Bu yüzden "öğrenmeye" çalışır. Bu öğrenme sürecinde bir panik havası doğal olarak yaşanır. Şimdiki sevgi, aşk tanımıyla sadece size odaklıyken sevgisinin bölüneceğini sizi "paylaşacağını" düşünür. İlginizin azalacağını düşünür. Doğum olduktan sonra ise "baba" olmanın çooook farkı bir durum olduğunu, babalık sevgisinin ve hatta "aşkının" farklı olduğunu görecek ve öğrenecektir. Hele bir de "kız" olacaksa aman aman, belki de sizin onların ilişkisini kıskanacağınız zamanlar bile olacaktır. Azıcık sabır ile onu "baba" olmaya hazırlamalısınız. Veya en kötü ihtimal 1,5 çocuğunuza bakmaya alışmalısınız :p
Mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir gebelik dilerim.26 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkurler gercekten :) kizin olursa kiskanirim bende birazcik :)))
Soran+1 yılEvet :))
Soran+1 yılkesinlikle deneyeceğim elini alıp kanıma götürdüm bak burada ikimizin aşkı var demiştim gülmüştü :)
En İyi Cevaplar
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 431 cevap paylaştı.
+1 yılBak Burdakileri Boşver Beni Dinle Hemde Acil Bir Bakımdan !
+Eyer 40 Gün Geçmemişse Hemen Bebeği Aldır Yoksa
Allah Katında Günaha Girersin.
40 Günde Bebeğe Ruh Üflenir Ve Kıyamet Gününde Seni Delirterek Ölümünü Getirir.
Ayrıca Bebek İstemyorsa Kocan Yapma Şu Anda Sende.
Bu Bebek İşleri Zor Tatlım.
Herşeyiyle Zor.
Büyütmek, Stres, Sinir, Yorgunluk Zor Bitanem Zor.
Yaşın Gençse Yapma. Daha Olgun Bir Yaşta Yaparsın.
Kocan Sana Şiddet Uygulayıp Çeşitli Şekilde Taciz Ediyosada Boşan.
Bebeği Aldır Boşan.
Yani Sana Diyeceğim 40 Günü Geçmesin !
Yoksa Allah Katındada Bu Dünyadada Olanlar Olur Sana.24 Yorumla
Soran+1 yılyol aldırmayacağım o da aldırmamı istemiyor sadece şaşkın
- +1 yıl
Haaaaaa İlk Çocuksa Olur Böyle Şeylerrrr :D
İlk Çocukmu?
Zamanla Alışır ;DDD
Soran+1 yılevet :)
- +1 yıl
Eline Alınca Çok Mutlu Olur :D
Her Erkekte Görülür :DDD
+1 yılsevgili küçüğüm , sen kocanı bebek olsa dahi her şeyden ve çocuktan daha fazla seveceğine dair ikna etmelisin ayrıca diğer arkadaşın dediği gibi bu meseleyi onun anne babasına ve kendi ailene aç.. özellikle eşinin anne babasının bu konuda sana yardımcı olacağına inanıyorum , fakat bebeğini aldırmanı hiç tavsiye etmem. çünkü bu bir cinayet. netice de canlı bir varlığı üstelik evladını öldüreceksin.. bunu da eşine izah et.. bir baba olarak kendi evladının canına nasıl kıyacağını sor.. sanırım o bir panik yaşıyor şu an.. ama anlayışla aşılır bu da.. allah yardımcın olsun :)
01 Yorumla
Soran+1 yılamin ablacım sağ olasın :) aldırma gibi bir durum yok o da asla istemiyor sadece şaşkın
O bebeği aldırmamalısın, yoksa katil olursun. Onun ne günahı var, yazıktır. Böyle erkeklere sinir oluyorum. O senin bebeğin yahu, senin parçan. Hazzını yaşarken iyi, cefasını çekmeye gelince mi kötü? Bu sözlere kanmamalısın. Onu doğur, güzelce bakın. ''Annelik duygusu'' çok güzel bir şey.
01 Yorumla
Soran+1 yılyok hayatım asla kocamda asla istemiyor sadece şaşkın ve şokta galiba :)
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
49Cevap
erkekler biraz maddiyyatçıdır. muhtemelen doğacak çocuğun masraflarını düşünüyordur. ona de ki aşkitom, evimin direği, gönlümün padişahı, süleymanımmmmm, çocuğu doğurayım, 3-5 yaşında gelince kolunu bacağını kırar dilendiririz gelir kapısı olur de. kabul eder o zaman belki. sonra da unutturursun bu fikrini.
11 Yorumla
Soran+1 yılhhaha tamam :)
Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kocanın kafasına Arza mı var?
Sıkma canını ilk başta her erkek istemez ama çocuk dünya ya gelince gözlerin nuru olurlar benim abim de öyledi ama sonra yeğen doğunca gözü nuru gibi seviyor baba olduna gurur duyuyor şimdi sen yeterki sadece çocuğu değil eşine de değer ver o zaman göreceksin ki o çocuğunuzu da çok sever.
Enişte saniyordur ki çocuk gelince sadece ona sevgini vereceksin ondan öyle yapıyor.03 Yorumla
Soran+1 yılevet diyorum zaten rahatlıyor biraz
Soran+1 yılevet :))
+1 yılŞimdi adam baştan haksız alınmada adam biraz öküzmüş. şunu bilmiyor galiba ilişki esnasında tamam zevkdir ama içine boşalırsan kadın hamile kalır? bu adam hanzo mu'da bebek lafını duyunca bu şekilde tavır almış kendi beceriksizliği kendi yeteneksizliği kendi öküzlüğü sopalık aslında. bilmiyosan en azından prezervatif diye bişey var demi onu kullan. zevk için yapıyosan geldiği anda geri çekiceksin bilmiyenle iş zor ya ^-^
02 Yorumla
Soran+1 yılo bunların hepsini biliyorda ben korunuyordum bir dönem ihmal oldu o yüzden oldu bebek
- +1 yıl
orasını bilemem aile işlerine karışmak benim işim değil düşüncelerimi klavyem ile aktarmak isterim ^-^
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 806 cevap paylaştı.
+1 yılmala bağlamış o şokta şokta bir iki tokat atsaydın :)
o şimdi baba olma fikrine alışmamış merak etme bir kac ay gecince karnın iyice büyüyünce bebeğin tekmelerini görünce kendinden geçer inşallah kafasını calıştırırda okadarda beklemez keyfini çıkarır bundan güzel duygumu olur hayırlısı olsun allah analı babalı büyütsün :)01 Yorumla
Soran+1 yılRahatladi biraz ya alisacak insallah
+1 yılAblam sakın cocugu aldirmayi dusunme. Yavrunuz dogunca kocan sana dahada asik olucak. Benimde kocam ilk basta korktu istemedi nasil bakcaz bide ikizler falan diye şu an diyo ki ne aptalmisim dunyanin en guzel duygusu baba olmak diyor bak sakin ablacim kiyma yavrunuza
14 Yorumla
Soran+1 yılyok zaten asla düşünmeyiz korkuyor o da işte :)
- +1 yıl
Korkması gayet normal ama geçicek merak etme :)
Soran+1 yılinşalalh sağ ol tecrübeli birinden duymak rahatlattı :)
- +1 yıl
Ne demek canım hamilelikte sıkıntı falan yaşarsan yaz bana yardımcı olurum :)
+1 yılAllahım sen sabır, Senin kocan koca olmuş ama daha adam olamamış, çocukluktan çıkamamış. aç bir anne karnındaki bebek videosu ve kürtajın nasıl bir şey olduğunu görsün, onun dünyaya gelme hakkını neden elinden alıyorsunuz. Üstelik evlisiniz, gayri meşru falanda değil. Tanıdığım biri olsa tokatı yapıştırır, ağzından girer burnundan çıkardım. Vebalini kaldıramazsınız. Sen onu ikna edersin kardeşim. Sakın!!!
05 Yorumla
Soran+1 yılsakin kardeş çocuk falan aldır demedi bende düşünmem asla mutsuz oldu biraz o kadar
- +1 yıl
Söyler misin çocuğu istemiyorumdan başka ne sonuç çıkar.
Soran+1 yılyok ben sinirle dedim aldırayım diye nasıl kızdı asla istemez öyle bir şey
- +1 yıl
O zaman Elhamdülillah, sıkıntı yok o zaman. Eskisi kadar seninle zaman geçiremeyecek ve bazı sıkıntılar çekecek olmanın verdiği stresten olur bör böyle şeyler. Hayırlı olsun, O çocuğu bir görsün o zaman sen gör onu :D
Soran+1 yılevet sabırla bekliyorum
+1 yılcocugu yaparken iyidi diyeydin keske :) normal sartlarda illa bir gun olcak cocuk ama yeni evli oldugunuz icin tabi bir panik yasıyo olabilir. bebeginizle ilgili guzel seylerden bahsedin ona olan ilginizin sevginizin bolunmeyecegini hatta sizi birbirinize daha cok baglayacagından bahsedin. allah analı babalı buyutsun :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin teşekkürler :)
Bebegin anlamini anlatmalisin evine getireceği kismeti ve bereketi anlatmalisin onu kendi istediği için değil yaradan istediği için verdiğini soylemelisin ve allahin verdigine kendisinin engel olmasinin yanlis olduğunu soylemelisin. inşallah ailen için hayirlisi olur.
03 Yorumla
Soran+1 yılBende boyle bir konusma yapmayi dusunuyordum zaten
Soran+1 yılPeki tesekkurler :)
Bebeğini kucağına aldığında bu söyledikleri için pişman olacaktır, evlat sevgisi hiçbir şeye benzemez diyorlar. :) Bu arada siz evlenmeden önce hiç çocuk hayali kurmadınız mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılkurdukta evlendikten iki yıl sonra diye :)
Alışveriş & Hediyeler konusunda 8,7b cevap paylaştı. şu an evlilik hayalinde bebek yokmus olan bu heralde. Yani çocuk hayatı cok değiştiriyor ondan önce hamilelik.
Yinede cok mutlu olunacak bir haber. Zamanla sevinir inşallah.01 Yorumla
Soran+1 yılamin inşallah :)
insanlar yana yakila cocuk sahibi olmak isterken esinin yaptigi bencillik dogrusu dua etsinki Rabbim size anne baba olmayi nasip etmis ayrica bunu yapmadan once dusunmeliydi
01 Yorumla
Soran+1 yılya ben korunuyordum ama bir dönem ihmal ettim o yüzden oldu
Insanlar bunuyor ya biz 3aydir evliyiz cocuk istioz ama daha tik yok, ins duzelir zamanla aldirma bence oda alisir
13 Yorumla
Soran+1 yıldaha çok yeni canım olur
Soran+1 yıl:))
Alışveriş & Hediyeler konusunda 357 cevap paylaştı. senin koca conta yakmış :) :) :) :) sakinleşir sakinleşir bide kucağına aldığı zaman çocuğu içine çektiği zaman kokusunu seni bile tanımaz
01 Yorumla
Soran+1 yılhaha aman tanımasın sevsinde o beni unutmaz yinede
cocuk istemeyen erkekler var hazir hissedince zaten soyler sana sahsen bende erken yasta cocugumun olmasini istemem 30 dan sonra anca dusunurdum
03 Yorumla
Soran+1 yılYa oldu korundugum halde nasip meselesi
Soran+1 yılNe yapayim elimden gelen bir sey yok
Alışveriş & Hediyeler konusunda 424 cevap paylaştı. hemen istemiyordur belki o yüzden böyle tepki vermiştir seninle biraz daha rahat vakit geçirmek için öyle düşünmüştür ama zamanla yumşar
02 Yorumla
Soran+1 yılevet gerekçeleri bu zaten düzelir yani :)
eyvah simdiden baslamis kiskancliklar. ikna etmeye Calis. sevdirmeye Calis. beraber gidin mesela kontrollere. ultrasyonda görünce bebegi kesin isinir :)
05 Yorumla
Soran+1 yılBende bunu dusundum biliyor musun oyle yapacagim insallah
Soran+1 yılhaklısın sağ ol o da sana sevgiler diyor ablası :)
Soran+1 yılamin :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk yetiştirmek gerçekten zor bacım onada biraz hak ver yeni evlenmişsiniz erkekler baba olmayı sonradan öğreniyor ama bebek kucağına gelince yumuşuyor tatlı bir dille anlatabilirsin ve yaşınız kaç ki
02 Yorumla
Soran+1 yıl22 yasindayiz anlatiyorum rahatladi biraz :)
Cevap sahibi+1 yılİyiymiş dünyaya bir çocuk yetirceksiniz ve ona iyi bir gelecek hazırlayın inşallah hayırlı biri olur
Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bir kutu prezervatif 15₺. Çok para değil. 15₺'cik. Alıp takıyorsun kafan rahat. Bırak doğur. Hem kürtajda yok. 😎
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGecer ya babalik duygusu cocuk dogunca baslar zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen gececek inşallah
Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. bebeği doğur adamı boşa, sen kaç yaşındasında 10 yıllık evlisin, 18-24 yazıyor?
06 Yorumla10 aylık yazıyor
- +1 yıl
:-)
Soran+1 yılBosamak mi asla cok seviyorum cocukluk yapiyor iste daha 22 yasindayiz
Soran+1 yılYok oyke bir sey dedim sinirle kizdi yani
Alışveriş & Hediyeler konusunda 849 cevap paylaştı. ohaa o ney öyle saçma doğur ve o onunda canı seninde hem bebek doğunca ona gülümseyince bunlara gülcektir
03 Yorumla
Soran+1 yılBencede oyle olacak :)
Soran+1 yılamin teşekkürler :)
+1 yılçocuğu sakın aldırma böyle düşünen erkek bencildir. sadece kendisini düşünür senin vijininanın genişlemesinden korkuyor. sakın aldırma nerde inceyse orda kopsun
01 Yorumla
Soran+1 yılyok o da aldırmamı istemiyorki şok oldu sadece :)
+1 yıl))) komik bir durum acikcasi.. ona bebegi sevdirmeye chalish.. 3 ayina kadar bekle.. eger sevmezse yapacak bishey yok canim. eger bosharsa seni babasiz cocukdansa hic dogmamasi iyidir. ama olayi buyutme bence
01 Yorumla
Soran+1 yılyok o aldırmamı istemiyor ki mutsuz sadece
ne yani kıskanclığı yüzünden bebeğin canına kıymayı mı tercih edio çok kınadım -.-
04 Yorumla
Soran+1 yılyok yok aldırmamı istemez o çocukluk yapıyor sadece
Soran+1 yılyani neler diyebilirim ona anlamaında :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılpsikoloğa götür aile büyüklerinle konuş çocuk aldırmak çok günah sakın aldırma.. hangi dindne olursan ol..
05 Yorumla
Soran+1 yılYok aldir demiyordu mutsuz
Cevap sahibi+1 yılbaşlarım ben onun mutsuzluğuna ya saçmalama hayatınız boyunca hiç mi çocuğunuz olmıcak ayrıca o çocuklar bir gün gidicek evlenicekler siz baş başa kalıcaksınız yine yani eşin yeri ayrı çocuğun yeri ayrı hem oda çocuğunu sevicek al onu psikoloğa götür
Soran+1 yılYok tatli dille anlatiyorum rahatladi biraz
Cevap sahibi+1 yılAllah kolaylık versin herkesin başına gelebilir anlatmaya devam etde bare alışsın
Soran+1 yılpeki teşekkürler
Alışveriş & Hediyeler konusunda 3,3b cevap paylaştı. Özür dilerim, çok özür dilerim ama, kocan gerizekalı mı? Hani zorunluluktan falan mı evlendiniz?
13 Yorumla
Soran+1 yılYa degil tabi cok sevdik kavustuk birbirimize derken boyke sorun cikariyor
Soran+1 yılYok aldirmami istemiyor zaten mutsuz sadece
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilim de ilerde çocuğumuz olunca benle ilgilenmezsen sevmem o çocuğu diyor sanırım sizin gibi oluruz :(
01 Yorumla
Soran+1 yılAsarsiniz ya bizimde asacagimizi dusunuyorum
yalan anasını satayım 9 ay abaza kalacak die yapıyor :D
21 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
+1 yılikinizde salaksınız, o çoçuğun günahı neye korunmuyonuz.. bir bok yemişiniz sonuna kadar gidin
01 Yorumla
Soran+1 yılkorundumda bir dönem ihmal ettim malesef
Alışveriş & Hediyeler konusunda 301 cevap paylaştı. Tövbe yarabbi😳 çocuğundan bile kiskanıyor demek.. Belki sorumluluk almak istemiyordur.
01 Yorumla
Soran+1 yılgenciz biraz korktu azııcık kıskançlıkta yok değil
boşa gitsin.. çocuk yapmayı pasta yapmak sanıyo ergenlikten çıkamamış..
02 Yorumla
Soran+1 yılCocukluk yapiyor duzelir
Alışveriş & Hediyeler konusunda 364 cevap paylaştı. Ben Sana İki Cift Söz Sözüyümü O Adam Tam Bır Ğerize Kalıymıs Nerde Buldun Öyle Bır Kocayı :D
03 Yorumla
Soran+1 yılGeri zekali deme genc korkuyor biraz
Soran+1 yıl22 yaşındayız
sanki kuma geliyor üstüne aşkınız meyve veriyor daha ne istiyorsunuz alla alla millet olması için 15 20 bin tl para döker..
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin cocukluk yapiyor iste
Soran+1 yılHaha tamam :)
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılen fazla çocuk doğana kadar devam eder sonrasına şaşıp kalıcaksın tecrübeyle sabittir.
04 Yorumla
Soran+1 yılBende oyle dusunuyorum
- +1 yıl
ama kocanda haklı biraz kimse istemez öyle pat diye çocuk.. ben 2 sene istemem.
Soran+1 yıloda istemiyordu ama nasip meselesi
- +1 yıl
tabiki öyle bu saatten sonra yapılıcak birşey yok allahın taktiri
Alışveriş & Hediyeler konusunda 328 cevap paylaştı. Sevişmenin amacı çocuk doğurmaktır
Sevişmeyi öğret01 Yorumla
Soran+1 yılOnun icin sadece o degil :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBebeği görünce seni bile unutur :) ona bebek resimler göster telefondan falan ve onu ne kadar çok sevdiğini anlat :) sevginin sonsuz olduğunu ve kimseyi onun kadae sevmeyeceğini falan söylw
01 Yorumla
Soran+1 yılDigorum hep rahatliyor biraz zaten :)
Doğunca bunları söyleyen sen olursun birazda benle ilgilen diye ahhaha
01 Yorumla
Soran+1 yılbelkide haha :)
+1 yılneden evlendiki öyle biriyle önceden konusmadınız uckuruna sahip cıksaymıs
04 Yorumla
Soran+1 yılYa korundumda ihmal ettim bir donem unutkanliktan o yuzden oldu 2 sene istemiyordu
- +1 yıl
burada kocan hem haklı hem haksız bende istemem acıksası büyük konuşmimde ama olmussada bu kadar yüklenilmez yani
Soran+1 yılalışır ya rahatladı biraz şok etkisiydi onunkisi biraz
- +1 yıl
olabilir silkelensin kendine gelsin bir
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılDoğunca alışır anne ya da baba olmak harika bir duygudur !!
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet simdiden sardi beni
Merhaba peki esiniz cocuk istemiyorsa nasil hamile kaldiniz korundugunuz halde soyleyebilirmisiniz cunku benim esimde cocuk istemiyo ona gore taktik gelistiricem tesekkurler :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim anlamadığım şey bu çocuk bilmeden mi oluyor nasıl oluyor?
03 Yorumla
Soran+1 yılKorundugum halde oldu bir donem ihmal etmistim
Cevap sahibi+1 yılbu konular ciddi. adama söylemeden iş çevirirsen kızar. sordun mu istiyor mu istemiyor mu hiç?
Soran+1 yılYa hep diyordu ilk iki sene yok diye ama bilerek ihmal etmedim unutkanlik oldu
Gizli Üye(30-35)+1 yılzamanla geçer hocam rahat ol kocanın ailesiyle konuş konuyu onlara aç bu şekilde olay senin açından daha rahat olur :)
02 Yorumla
Soran+1 yılkonuşacağım :)
Cevap sahibi+1 yılaynen :) allah analı babalı büyütsün inşallah tebrik ederim :)
Alışveriş & Hediyeler konusunda 328 cevap paylaştı. bence o cocuk olmalı :D yani aldırma felan olmasın günah Allah verdi Allah alır bence o düzelir
01 Yorumla
Soran+1 yılyok öyle bir şey olmaz o da istemez naz yapıyor işte
Abla kocan bugda kalmis gmye bildir adam karisini çocuğundan kiskanirmi
016 Yorumla
Soran+1 yılBugda derken anlamadim ki :)
Soran+1 yılHaha ben bilmiyorum pek oyun tabirlerini ya :)
Soran+1 yılEvet biraz oyle delidor biraz iste :)
Soran+1 yılikisininde yeri ayrı derim ama evlat daha başka tabi
Soran+1 yılyok istemeiyor asla sadece üzgün biraz
Soran+1 yılbende dedim haklisin diyor zaten çocuğu olmayanlar var
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılkoy çocuğu kucağına doğumu kendi yapmış gibi sevinir
04 Yorumla
Soran+1 yıloyle olacak zaten o şimdi nazlansın bakalım
- +1 yıl
doğuncada sevdirme ceza ver :)
Soran+1 yılhaha yok kıyamam onlara :)
- +1 yıl
burnu sürtsün biraz :)
tabiki geçer anlık korku bu kızma alışması zor bir sorumluluk
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet korkuyir cok genc birde onun etkisi
Soran+1 yılYa korundugum halde oldu bir ara ihmal ettim
Soran+1 yıliğne ile
Çocuğu dogur istersen yemin ederim ben alabilirim bakarım yani
04 Yorumla
Soran+1 yılYok vermem bebisi :)
Soran+1 yılYok yok vermem aslaaa :)
+1 yılacele işe şeytan karışmış arkadaş zamanla düzelir inş.
01 Yorumla
Soran+1 yılİnsallah ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılkocan sadece sexten başka gözü görmüyor abaza kavat
01 Yorumla
Soran+1 yılterbiyeli olll
Gizli Üye(36-45)+1 yılonu tatlı dille ikna et. Anlat bebek gelince seni daha çok sevicem falan de zaten o kendine gelir
01 Yorumla
Soran+1 yılDiyorum rahatladi biraz eskiye gore
Gidin bir reset atın kocan bugda kalmış abla.
31 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim ki :))
+1 yılo nasıl bir koca l*n ahahahaha xD
11 Yorumla
Soran+1 yılazıcık kıskanç ve çocuk ruhlu dünyalar atlısı bir kişilik :)
Olabilir. Bence biraz bekle karari değisebilir.
02 Yorumla
Soran+1 yıldeğişir ya alışmaya başladı biraz :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılkocan bence kavayı yemiş bir psikloga götür derim Tanıdıklarım var
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki?
Cevap sahibi+1 yılbilmem öyle hissettim tatlım
Safmisiniz ya dalgaya alıyo millet
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 1,7b cevap paylaştı. Önce eşini büyüt çocuğu sonra yaparsın
11 Yorumla
Soran+1 yılCocuk gibi gercekten
+1 yılÇocuk istemiyorsa neden yapmış onu sorunmu kanky
03 Yorumla
Soran+1 yılKorunuyordum ama ihmal ettim bir donem
- +1 yıl
Zor bir durum kanky birbirinizi kırmadan halletmeye çalışın
Soran+1 yılPeki sag ol
kocanı getir şuraya agzını gozunu kırayım.
01 Yorumla
Soran+1 yılyok yok kıyamam ki ona :) alıştı biraz artık :)
Dümenci. Sorumluluktan korkuyor.
22 Yorumla
Soran+1 yılYok evlenmeden oncede derdi iki sene cocuk yok kesin diye ama oldu iste
Sen once yanindaki bebegi buyut :)
12 Yorumla
Soran+1 yılKardes geliyor ona :)
- Devamını Gör (15)
Devamını Gör(60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?