Sevdiğim insanla bir yandan deli gibi onunla olmak istiyorum diğer yandan ona çok aşığım evlilik olmadan böyle şeyleri doğru bulmuyorum. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Cevabın nedir?
Bence yapma sanal takılın şimdilik çok zevk verr avucunun su dolduğunu görürsün evlenşnce her türlü fantazini yaparsın
095 Yorumla
Soran+1 yılHerkes sanal sanal.. da ben dokunmadan zevk alan biri değilim
Soran+1 yılEvlenince güzel yia 🙏
Soran+1 yılYurt nerde soyunuyosun😂
Soran+1 yılUtanmam ya ilk iç çamaşır filan ama sonrasını sonraya öyle hemen de soyunmak gizemsiz bence
Soran+1 yılBen ilk aylar izin vermicem yavaş yavaş soyunucam
Soran+1 yılKorkmaz inşallah ya😂
Soran+1 yılYok ben çok istekliyim ona karşı belki yani bu nasıl bisi diyebilir ne bileyim 😁 çünkü şu an ona çaktırmiyorum o kadar yanlış anlamasın diye
Soran+1 yılKadınlar da da var ya erkekler kadar rahat konuşamadığimiz için bilmiyosunuz sonuçta hepimizi insanız nefis var 😅
Soran+1 yılDedim ya öyleyim yani 😂 ona dokucem ama yavaş yavaş
Soran+1 yılO kadar. tuttum bir anda. hazzin. en büyükunu hızlıca bitiremem 😂 alırız
Soran+1 yılOnu ayarlar odun değil herhalde😂
Soran+1 yılHii ya bunu düşünmemiştim 😒
Soran+1 yılKorkmadim ama acı hissi verir 😪 ama alışılir bence sonuçta o yapılan şey daha bastiriyor
Soran+1 yılUmarım işe gidebiliriz 😂 evlenince ilk alssiiın bana sonrası gelir herhalde
Soran+1 yılEn. Güzel yaşlarım evlenmeden geçiyor😒
Soran+1 yılHepsini deneriz
Soran+1 yıl20 de işte biraz beklicez
Soran+1 yılSevdiğim insanla olmak hayal gibi olur 🙄🙏🙏🙏🙏öyle deyince kaba oldu yalnis
Soran+1 yılHayalimde olan herşeyi gerceklestiricem 😁 o gün den sonra tutamaz kimse sırf ahireti düşünüyorum
Soran+1 yılBenim korkum herşeyi yaparsam sogur mu
Soran+1 yılHerşeyi denemeyim o yüzden slow motion
Soran+1 yılBaşka tavsiyen var mı😂yoksa uyucam
Soran+1 yılArtık uyurum😂 sağol bbr
Soran+1 yılO zor biraz
Soran+1 yılBı kere öyle oldu kasılma vs oda oo baya oldu yani o zor oluyor öyle olmuyor bende
Soran+1 yılBide barfiks aletinde oluyo işin garip yani.. evlenince gidicez✋
Soran+1 yıl*gorucez
Soran+1 yılBide kelebek diğeri barfiks
Soran+1 yılSansürlemedi😂 spor kulübünde barfiks veya butterfly varya onlar i yaparken oluyo bende garip yani onu dedim en son
Soran+1 yılO hissi yaşıyorum rüyadaki hissi bı o bir o😁garip ya takmıyorum biraz araştırdım bazen olabiliyomus spor yaparken
Soran+1 yılCoregasm adı ile geçiyor bakarsın yok ya bisi yapmadım sakin yani kendimi anlattım biraz fazla olabilir ama
Soran+1 yılBu nadir oluyormuş belki ondan öyle ✋ anlatmıyorum okey doğru dedin
Soran+1 yılTamam da sonuçta burdan görmüyorsun ben bsii yapmadım sadece dedim
Soran+1 yılAyrıca o fantezi değil aslında o iştem dışı olan bsii %3 Luk kesimde filan oluyomus
Soran+1 yılHi onu bilemicem o zaman ✋ ben etkilenmiyorum çünkü sanal ile ondan öyle anlattım belki pardon ya
Soran+1 yılYok benimki daha farklı çünkü bu spor meselesi normal değil bence bak sende sasirdin
Soran+1 yılYa anlamıyorsun spor da o kaslarim sanırım diğerlerine nazaran daha çok çalışıyor ve kasılma oluyor yani bide böyle cümleler kurmasak!
Soran+1 yılMesela hiç bisi düşünmüyorum ama barfiks veya butterfly yapınca istemsiz oluyor
Soran+1 yılGaza gelme bence✋ sadece ben merak ettiklerimi sormak istedim mesela hiç bisi düşünmüyorum direkt o aletleri yapınca 1 dk içinde e oluyor
Soran+1 yılBosalmak
Soran+1 yılBen düşündüm ki muhtemelen kaslarim çalışıyor ordaki ve kasılıyor o da onu sağlıyor çok garip ama böyle yani
Soran+1 yılİyi yani spora teşvik oluyor 😂 ama biri o an beni görecek diye korkuyorum yani
Soran+1 yılBosalma ne bilmiyorum aslında ama evlenince gorucem barfiks te işte şey oluyor kasılma titreme sıvı çıkışı biraz onun adı neyse işte
Soran+1 yılYok spor salonunda beni biri görmesin diorum
Soran+1 yılNormal ama hafif koyu sayılır
Soran+1 yılAkinti değilde yüz ifadem bire kasilmam
Soran+1 yılYok onla alakası olduğunu sanmıyorum da neyse
Soran+1 yılSpor yaparım ama sadece kızların olduğu alanda yaparım sanırım
Soran+1 yılSpor yaparken sonuçta zorlanınca da ses vs çıkıyo o şekilde bı şekilde ayarlarım 😪
Soran+1 yıl✋👍👍
En İyi Cevaplar
+1 yılNormal bu halde olman ancak nefsine yenik dusme evlen napiyorsan sonra yaparsin zaten
06 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum zaten ama işte mesela günümüzde evlilik yaşları uzadi buna sinir oluyorum! İnsanlar okumaktan kariyer yapmaktan vs hep sona bırakıyor hani aileme bu konuyu acsam yaşım erken vs diyecekler
- +1 yıl
O zaman nefsine hakim olacaksin yoksa sonuclarina katlanmak zorunda kalirsin ki sonuclari seni yipratir
Soran+1 yılYok hakimim ne bileyim insanlar bu konuda ne düşünüyor merak ettim sadece
- +1 yıl
seks yapmak dogal bisi ancak bunu evlendigin insanla yaparsan kendi benligine olan saygini korumus olursun
Soran+1 yılZaten sevdiğim insandan başka sini gözüm görmüyor benim. sadece sanırım bu yolla imtihanı. Oluyorum bilmiyorum ona karşı oluyor bu çok fazla bende şaşkınim neyse inşallah bu seylik devam etmez
- +1 yıl
insAllah👍
+1 yılAllah Kuran'da diyor zinaya yaklaşmayın bile o çok çirkin bir iştir. kendini muhafaza et yoksa çok pişman olursun
12 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum
- +1 yıl
eyvallah can😊
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
21Cevap
+1 yılEvliliği bekle, onu deli gibi arzulaman gayet normal, sabret..
022 Yorumla
Soran+1 yılO da bunu biliyor sanırım beni durduran da o yani bu daha garip sonra diyorum kendime ben. mi garibim
- +1 yıl
Herşey gayet normal, ama sen biraz daha isteklerini bastırmaya bak.
Her kes de bulunan şehvet duygusu aynı oranda değil.
Kiminde daha ağır basıyor bu duygu, sanırım sende de öyle , çünkü bende öyle 😀
Her neyse dur demek lazım😉😀
Soran+1 yılEvlenince yandı ama bence bu erkeklerin istediği bir şey diye düşünerek kendimi avutuyorum..
Soran+1 yılYoksa kaçar kendimi tutuyorum yanında çünkü 😂✋
- +1 yıl
😂😂😂😂
İster sanırım. ama yeterde diyebilir.
Dediğim gibi şehvet duygusu her keste bir değil. Bizim eşimiz olacak insanlar ya çok şanslı olur, ya da şanslı olur başka yol yok 😀😂✋
Soran+1 yılPeki karşındaki erkek bu kadar istekli birinden sogur mu yani tamam biraz naz yaparım ama sonra yapamam 😂
- +1 yıl
Ne soğuması, kaynar buhar olur😂😂
Soran+1 yıl😌bazıları çünkü şey yazmış yani hep istekli olması kötü vs bende korktum yani ben hergun olur diye düşünüyorum
- +1 yıl
Aslına bakarsan bende öyle düşünüyorum. Ve bu gayet güzel bişey. Olsun bence 😀
Soran+1 yılBence olmazsa sıkıntı benim için😂 zorla tobe ya.. yani bide benden daha istekli olsun istiyorum
- +1 yıl
Yav onu bırak beni al dicem şimdi 😂😂😂
Şaka tabi.
Orası artık onun bileceği iş. Umarım kıymetini bilir yani. 😀
Soran+1 yılAhahah 😂😂 umarım bilir çünkü nadir zevk aldığım şeylerden biri olucak biliyorum bunu elimden almasın
- +1 yıl
Almsın tabi.😂😂
Baktın bu iş olacak gibi değil. Bul beni ruh ikizim 😂😂😂
Soran+1 yıl😂 akrep burcu musun sen
- +1 yıl
Akrep kadınları genelde böyledir.
Bizde ise aslan lar ya da ikizler burcu erkekleri genelde böyledir
😂😀
Soran+1 yıl😂😂valla akrep için doğru ben öyleyim aslanı bilmiyorum küçükken öyle diyorlardı yok vs bilmiyosunuz siz filan diyordum ama büyüyünce anladım kendimi
- +1 yıl
😂😂😂
Kendini keşfetmiş olamn ve de akrep burcu olman ve de akrep burcunun özelliklerini taşıyo olan çok güzel😀😂
Sen bana özelden mesaj atabilir misin🙈😀😂
Soran+1 yılAhhaha yok atamam 😂 ama erkek versiyonu m olması bilmem iyi. oldu ama erkekler hep genelde öyle zaten
- +1 yıl
Yok hayır kızlarda da erkeklerde , arzu istek şehvet duyguları normal seviyede oluyo ya da altında. Bizim gibi max seviyeyi aşmış olmuo 😂😀😀
Ama sen yinede mesaj at 🙈
Oradan konuşuruz😀
Soran+1 yılKız ve erkek oranla erkek daha üstün oluyo diye biliyorum ama bende daha üstün bende bazı erkeklere göre işte sevdiğim insana öyle çıkar umarım 😂yok bura iyi
- +1 yıl
Umarım karşıma senin gibi düşünen bir kız çıkar. Yoksa senin gibi burda bu konuyla ilgili ilerde bende soru sorabilirm.
😂😂
Seveceğim insan benim yarım karım kadar istek olsu n yeter🙈😀😂
Soran+1 yılBence senin kadar istekli olsun ya😂bben öyle diyorum
Evliliği bekle be görmüyon mu kaç insan yırtınıyo burda gitti kızlık gitti diye
013 Yorumla
Soran+1 yılBurdakilerin çoğu abartı ya da ben gerçek hayatta çok rastlamıyorum ama bende zaten evlilik olmadan böyle bisiye karışmam sanırım.. ne kadar çok sevsem de😳
Soran+1 yılAynen kendime ş ş diyerek artık sakin olmaya çalışıcam evliliği düşünerek
Soran+1 yılYaşımız genc ya o da istiyor evlenmeyi 😂 kadınlığımi kullanırım ama sonra günaha girdiricem onu da beni de
Soran+1 yılOkuyorum ya😂illa bulunurum of
Soran+1 yılAhahah 😂😂Bursalılar manyak ya.. kaçarım ama annemlerin seviyorum üzülürler kiyamam
Soran+1 yıl😂😂😂 zaten sevdiğim insana hiç. Bu konuları açamıyorum korkmasın yanlış anlar diye bakalım artık.. sağol ya
+1 yılZinaya yaklasmayin. Ciddiyseniz biran once evlenin.
01 Yorumla
Soran+1 yılCiddiyiz.. ben öyleyim
Evelnmeden yaparsan kaşar oldugunu düşünür evlenmez seninle
011 Yorumla
Soran+1 yılDüşünemez hani öyle bişey olsa da benim ilk sevdiğim insan o
Soran+1 yılKusura bakma ama sen 3-4 yıldır sevgisinden şüphe etmediğin insanla berabersen ve böyle bir olay yaşayıp ya anında bunu diyorsan senin kişiliğinde bir sıkıntı vardır arkadaşım
Soran+1 yılUniye gidiyorum zaten.. ya ben çok sevdiğim için böyle duygular hissediyorum.. kızlar da böyle sevdiği insana karşı oluyor. ama dediğini anladim kıskanma olayını filan
Soran+1 yılYok ya buradan konuşalım ama ben sevdiği insanla yapmak istememesi evlenene kadar anlıyorum sevmedigi ile yaparsa o adam değil zaten 0.
Soran+1 yılBurdan ver taktik kimse okumaz zaten usenirler.. valla benimde başkasını gören insanla 1 gram isim. olmaz
Soran+1 yılHayır şöyle diyorum ya yapacaksak beraber yapmicak şak da beraber yapmicaz yok öyle o zaman kızlar da yapsın diyorum
evlenmeden sakın yapma ikiniz içinde sağlıklı bit karar olur
06 Yorumla
Soran+1 yılO kadarı aldım da zor oluyor işte
Soran+1 yılPeki evlenince olursa gitmez dimi?
Soran+1 yılErkekler alem ya🙄 güvendiğin biri ile yaptın ama gidiyo çok saçma.. neyse yapmicam tutucam kendimi herkes öyle diyor evlenince artık...
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayallerle veya biraz daha ileri gidip sanalla yetinebilirsin 😊
017 Yorumla
Soran+1 yılSanal aldatmak sanki ama
Cevap sahibi+1 yılBaskasiyla yap demedim ki onunla.
Soran+1 yılİşin cıcıgı çıkar sanki öyle
Cevap sahibi+1 yılBen ilk kiz arkadasimla basladim belki benimle alakali olabilir ama ikimiz de cok zevk almistik. Hatta bagimlisi olduk. Ama uzaltik sanalda tanismistik yuz yuze gorustugun biriyle sorun olabilir
Soran+1 yılŞöyle işte bağımlı olunca da o konudan başka bisi konuşamaz sin gibi geliyor
Cevap sahibi+1 yılEvet orasi oyle haklisin konu cok sik oraya gelir
Soran+1 yılO zamanda aşk kalmaz çok karışık durum
Cevap sahibi+1 yılBen ondan ayrildiktan sonra baskalariyla da yapmaya basladim kendime engel olamadim kotu bir aliskanlik
Soran+1 yılBencede bu kötü bisi bide dokunmak filan ayrı yani o bana çocuk gibi geliyor
Cevap sahibi+1 yılBu konuda katilmiyorum sana. Cunku reel deneyimim de var. Gercegiyle mast. arasinda gibi dusun. Gercege daha yakin
Soran+1 yılBen yapmadım ama düşününce öyle geldi bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılSoyle soyledim en son yaptigim kisi cinsel acidan tecrubeli yas olarak da yetiskin biriydi. O da on yargiliydi. Sonrasinda daha once hic bu kadar siddetli orgazm yasamamistim demisti 😊🙈
Soran+1 yıl😅ne diyim sen sevgilinle yap ya herkes farklı farklı iicin nası aliyo
Cevap sahibi+1 yılYok ya oyle her onume gelenle yapmiyorum tanimadan anlasmadan guven olusmadan.
Soran+1 yılBen bide bu olayları su açıdan sevmiyorum mast veya sanal yapmadım yani yapınca gercek duyguyu öldürüyomus bencede bu mantıklı
Cevap sahibi+1 yılEvet zararlari var tabiki cok sik yapilmamali ama kattigi olumlu seyler de var ben reel de sanalin cok faydasini gordum mesela 😊
Soran+1 yılReelde ne faydası var bence zararı var
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirlikte tatmin olmamaya gayret edin... Hisler normal ama biraz aşırı sanirim
032 Yorumla
Soran+1 yılBirlikte olamam işler karışır evliliği beklicez
Cevap sahibi+1 yılOlmamaya dedim zaten. Takip atsana
Soran+1 yılYok ya böyle iyu
Cevap sahibi+1 yılYaşınız genç zaten tutun şeyinizi mastürbasyon sevmiyorsan masajnaleti. al ise yarar
Soran+1 yılO var da denetim denemedim
Cevap sahibi+1 yılDenedin mı denemedin mı anlamadim
Soran+1 yılDenerim dedim
Cevap sahibi+1 yılBence onu acil dene evlenmekten vazgeçersin.
Soran+1 yılDeneyim he merak ettim
Cevap sahibi+1 yılSen bana güven su ufak. olan pille çalışan var onlardan aldıkları 10 TL falan.
Soran+1 yılElektrik çarpar filan boşver 😂
Cevap sahibi+1 yılPillisini al ufak ya mini-masaj-aleti-titresimli-p191. html? gclid=CLff553IxtQCFfIy0wodw3MClw
Cevap sahibi+1 yılAşağıdaki yorum yüzünden hesabın kapatilacak
Soran+1 yılKapatılabilir zaten girmiyorum hic
Cevap sahibi+1 yılO adamın boşalmasına yardım ediyorsun sanirim
Soran+1 yılBöyle bir şeyden şey olacagini düşünmem ben sadece bu yukarıdaki yorumu kimseye soramadım diye sordum açıkça onda da sakın ol dedim ama şimdi bsii yazmam
Cevap sahibi+1 yılAma yorumlar devam ederken adam sana direk hayalindeki şeyleri yazdı. Sende birşey var gibi devam ettin. Yanlış yaptin.. istersen sor şimdi boşaldın mı diye
Soran+1 yılYok yazma dedim. Şu an da da zaten okey dedim zaten başta eşi olduğunu söyledi öyle şey yok. hani son konuyu sormasam daha iyi olur du haklısın ama ben bu konuları burdan kimse beni görmeyince kafamdaki şeyleri. sorabilirim diye açtım eig de %1 yani isim olmaz
Cevap sahibi+1 yılAnladım haklısın ama yapmasaydin iyiydi adamın hayallerinde yer aldın iyi olmadı. Evli olsun önemli değil onlarında hisleri var.
Soran+1 yılYani başta ciddi konuştum sonda da sorumu sorabilme güvenini verdi sordum bak rahatsız da etmedi sorunun cevabınıalamadım hani ben etkilenmem öyle insanlar etkileniyor sa ne diyim eyv dedim yazmadim
Soran+1 yılZaten evli olsun olmasın hicbir zaman olmaz öyle şeyler bende
Cevap sahibi+1 yılEvet ama. adama sen pozisyon u bile anlattın o sana barrfikste yalar bilmem yapar ağzına sapar tarzi konuştu. Ha zevk. almadim zaten. masturbasyondan da almiyoraun ama o boşaldığı için seni rahat birakti
Soran+1 yılBidaha yazmam yani ben hiç öyle düşünmedi m sagol
Cevap sahibi+1 yılAklında eğer sorun varsa sapitmadan sorabilirsin bana ama. bu hesap gider muhtemelen.
Soran+1 yılYok ya sana sorsam seninde aynı kimseyi öyle düşündürmek İstemiyorum hesaba girmiyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılBen öyle düşünmem zaten. Senin gibi yazıya göre zevk alan birisi. degilim. aklinnbunkadar karışık iken yapılan son etmek. isterim
Cevap sahibi+1 yılYardım etmek isterim olacakti
Soran+1 yılBen mı öyleyim? Neyse teşekkür ederim uyarın için ama sorum yok. kimseyede sormicam sağol 🙏
Cevap sahibi+1 yılZevk aldin mı yoksa yazışmalardan. Anlamadım. gitti 😂😂😂
Soran+1 yılNiye alayım ben almıyorum diyorum neyden alicam karşımdaki de öyle düşünmemiştir sadece yaziyodur diye düşündüm ama sen dedin öyle olmaz diye yazmıyorum şu an anladın inşallah🙏 sorum yok
Cevap sahibi+1 yılTamam haydi. hoscakal dikkatli ol
Cevap sahibi+1 yılŞaşırdım kapatmadilar hesabini
+1 yılBağyan elin ne gu ne duruyor
026 Yorumla
Soran+1 yılÖyle sevmiyorum
- +1 yıl
Nasi ya ben fotoya bakıp elle yapmaktan afedersin seksten daha çok sviyrm
- +1 yıl
Ben erkek olarak kızla birleşmekten değil ona sarılıp öpmekten daha çok haz aliyorum
Soran+1 yılValla bende öyle olmuyor herkes. icin farklı demekki
- +1 yıl
Yaş kaç
Soran+1 yıl20 yad
- +1 yıl
İyi sen bu tiple en azından sevdiğine evlenince yapacksin ama ben sevdigimle bir ömür yapacağım ben napayım ondan başkasını istemedigim halde sende sabret evliliği bkle yaramı açtın kızım :(
Soran+1 yılBu tiplederken😂 bende bir. omur yapicam inşallah
- +1 yıl
Yanlis yazmış forum :) iyi yine olcakti
Soran+1 yılO nasıl bir t9 ya😁
- +1 yıl
Yapamicagimi da yapacağım diye yazmış :(
Soran+1 yılNiye yapmican ki
- +1 yıl
Beni sevmiyoki benle olamaz evlenemez
Soran+1 yılBir aşk acısı..
- +1 yıl
:( bir trol ilk kez doğru düzgün konuşuyorum oda sevdiğim aklıma geldigi için sanslisin
Soran+1 yılBen trol değilim ya🙄 aşk acısı varsa olayda mevzu ciddi
- +1 yıl
Başka konu açsaydın dalga gecerdim kesin :)
Soran+1 yılBunla da geçebilirsin ya bı ciddi bir konu değil
- +1 yıl
Geçerimde benim sevdiğimi ortaya koydum daha gecemem
Soran+1 yılİyi bari yurttayim😁😂
Soran+1 yıl*yirttim
- +1 yıl
:) :)
Soran+1 yılÜzülme ama elbet çaresi vardır
- +1 yıl
Var intihar etmek başka yok :(
Soran+1 yılSaçmalama Tabiki.. git gönlünü kazan zor bisi değil dir
- +1 yıl
:( anladim
Diğer konusunda 931 cevap paylaştı. Evlen nefsine yenik düşme yoksa kullanılırsın
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlencem
- Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılTut kendini biraz cok surmez demi evlenmeniz.
00 Yorumla Evlen bence ya garanti olsun işin
00 Yorumla
+1 yılFarklı şeylerle tatmin et kendini.
012 Yorumla
Soran+1 yılM dışında bişey yok bence onuda bej sevmiyorum
- +1 yıl
emin misin? Özele gelsene bir ya da takip isteği at. Tabii istersen
Soran+1 yılBurdan yaz bence
- +1 yıl
Çok açık olur :P
Soran+1 yılOlsun ya kaldirmazlar
- +1 yıl
Ban yerim ya ondan diyorum, daha önce kaldırdılar. İstediğin zaman takipten çıkıp engellersin.
Soran+1 yılAdına bak😂
- +1 yıl
Mesajlarda karşılaşacağın şey de öyle birşey olacak haberin olsun :P Tabii sana kalmış atıp atmamak.
Soran+1 yılDeli gibi istekliyim ama sadece sevdiğime
- +1 yıl
Ben sadece yardımcı olmak istedim :P Gerisi sana kalmış
Soran+1 yılBence sen kendini tut✋
- +1 yıl
Tamam, tuttum :)
sabret evlenene kadar
01 Yorumla
Soran+1 yılSabredicem inşallah.
Derin nefes al evlenene kadar bekle
01 Yorumla
Soran+1 yıl😁😁😂😂
+1 yılOnunla bir şeyler yaptınız mı
012 Yorumla
Soran+1 yılÖpme evet
- +1 yıl
Onu düşünerek mast yaptın mı
Soran+1 yılMasti sevemiyorum
- +1 yıl
Neden sanali dene birisi sana yardımcı olsun rahatlatsin müthiş bir şey
Soran+1 yılYani karşı cins dokunmadan mantıksız geliyor
- +1 yıl
Bu konuda oldukça iyiyim sanal yaptığım kızlar benden vazgecemiyor
Soran+1 yılYaş 30 ama iş bitmemiş
- +1 yıl
Kesinlikle mesela şu an bile çok fenayım
Soran+1 yılSen 30 evlen bence
- +1 yıl
Sen kaç yaşındasın
Soran+1 yılBen 20 😔🙄
- +1 yıl
Tam istekli olduğun yastasin
Cok fazla ileri gitmeyebilirsin 🤔
00 YorumlaOnu dusunup bosal rahatlarsin
00 YorumlaSeni sana birakiyorum 😊
03 Yorumla
Soran+1 yılBende kendimi kendime bırakıyorum ✋
Soran+1 yıl😂😂💃
Evlen gitsin
00 Yorumla
+1 yılSabret
00 Yorumla
+1 yılBekle... Kurtlanmaz
02 Yorumla
Soran+1 yıl96 yaşına gelince tecrübe herhalde😂
- +1 yıl
ne demessin efendim ne demessin... ya sen
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiraz daha sabır et
00 Yorumla- Diğer konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılevlen
03 Yorumla
Soran+1 yılO şu an biraz uzak görünüyor daha okuyoruz
- +1 yıl
sevişin
Soran+1 yılEvlenince 💃💃💃💃💃💃
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah ıslah etsin
051 Yorumla
Soran+1 yılAmin de bisi yapmadım ki
Soran+1 yıl@Yengec700 bence sorgulamayan insan yoktur kız ve ya erkek bunun ayrımı yok.
Soran+1 yıl@Yengec700 yaşım 20
Soran+1 yıl@Yengec700 zaten günümüzde bu şeyleri bilme oranı düştü yaş olarak yani. google da herşey çıkıyor yani bunu bilmen lazım
Soran+1 yıl@Yengec700 aşık olduğum insan o benim ama başkasini düşünmüyorum ki hiç
Soran+1 yıl@Yengec700 bide ahiret bar ben orayı düşünüyorum
Soran+1 yıl@Yengec700 peki o duygu nasıl bisi yani evlilikte anlamlı daha dimi
Soran+1 yıl@Yengec700 ben yemek yemeyi çok seviyorum ondan mı öldüm böyle ya 😂
Soran+1 yıl@Yengec700 valla ben mercimek çorbasnir bir ömür yerim 😂
Soran+1 yıl@Yengec700 şimdi ordan mantıkla sevdiğin mercimek çorbası gibi biri olursa ooo daha ne isterim ya
Soran+1 yıl@Yengec700 onu kimse. Bilemez ki ama gördüm an onu kotu oluyorum öyle diyim
Soran+1 yıl@Yengec700 😂onu düşünüyorum dusunmeyim
Soran+1 yıl@Yengec700 hi çok etkileyeceğim için orasını bilemem o ona kalmış kendini tutsun
Soran+1 yıl@Yengec700 yaparım daha yapmadım 😂
Soran+1 yıl@Yengec700 en az 1 saat öperim ya
Soran+1 yıl@Yengec700 yok ya.. bide. kizlae istekli olunca kötü damga yiyo ama bence bu normal bisi bunu da buraya yazayım içimde kaldi
Soran+1 yıl@Yengec700 yok biliyo ama sonra kızlar da böyle mı vs diyen dangozlsr var😂
Soran+1 yıl@Yengec700 ne😂
Soran+1 yıl@Yengec700 sor burdan
Soran+1 yıl@Yengec700 yani ya burdan ya da sorma
Soran+1 yıl@Yengec700 😁
Soran+1 yıl@Yengec700 uyucam ama sakınım de sevdiğime hala aynı duzeumy
Soran+1 yıl@Yengec700 yaş 28 evlenme yaşı bence bir dene 😁✋
Soran+1 yıl@Yengec700 evlen ama haram yani😁
Soran+1 yıl@Yengec700 evlen evlen😁
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı