Evlilik ve aşk?

belki burada defalarca açılmış, ama ben hiç kimseye anlatamayacağım bir konuyu paylaşacağım. 13 senelik evliyim görücü usulü evlendim, eşim ve ben mütedeyyin insanlarız, kendimde gerçekten tesettürlüyüm. Eşimle normal sevgiyle bir evliliğimiz oldu, kendisi yumuşak huylu ahlaklı bir insan, yalnız duygularını belli etmeyen romantik olmayan düz birisi, sevgiyi bir şeyler almak çocuklara bakmak olarak biliyor. Bense duygusal şiir yazan dinleyen çok okuyan farklı düşünen biriyim, birde ailede destek olmadığı için hayatı tam olarak istediğim gibi şekillemedi. Bi edebiyat öğretmeni veya bir psikolog bir kreş öğretmeni olmak isterdim çocuklarla çok iyi anlaşırım. Hatta tanıştığım konuştuğum insanlar benimle konuşurken rahatladıklarını ve
öyle bir auram olduğunu söylerler. Neyse eşimle ilk önce bir kızımız oldu ve ikinci çocuğumuz oğlumuz sağlık durumlarından dolayı 8 sene sonra geldi. Bu arada aşırı derecede tembel ve temiz olmayan kaynanam ara ara bizde kalmaya başldı, kendi kızı dahi kabul etmiyor diğerleri kem küm ediyordu..
Oğlumun hamileliği ayrı bir stres lohusalık ayrı emzirmek ayrı bir strestı. Sonra panda mı döneminde hiç sosyal olmayan pasif bir şehre tayin olarak gittik, orada hem kayınvalidem hem pandemi hem sıfır arkadaş sıfır sosyal ortam bende yarı depresyon sinir krizi kalp çarpıntısı öfke nöbeti oluyordu ara ara.
Evlatlarıma da yansıyordu özellikle zaten sakin ve yavaş olan oğlumun gerilediği ni hissediyordum. 2.5 sene sonunda eski yaşadığımız şehre tekrar tayin olduk. Bu arada kaynana vefat etti ve oğlumun otizm olduğunu öğrendik, ağır değil dediler ama dünyam başıma yıkıldı.
Taşındığımda şehrime kavuştuğum için çok mutluydum gezdik eğlendik oğlumu hiç boş bırakmadık ve 5 ay önce raporu alıp özel eğitime başladık ilk 2 ay 3 gün sonra 5 gün olarak gitmeye başladık.
Tabi oraya gidip gelmek psikolojik olarak aşırı yoruyor..
Sonra 3 ayın sonunda bir şey farkettim.
Bizi en çok getirip götüren en genç servis şoförümüzü ben 35 yaşındayım oda en fazla 45 olmalı.
Zaten gidiştede dönüştüde yolumuz uzundu ve özel eğitimdede bekleme salonunda hep görüyordum.
Ben hayatımda çarşı pazar resmi işler dışında erkeklerle konuşup sohbet etmemiş alakadar olmamıştım.
Servis şöförüne bakmamak için çok gayret ettim ama farkettimki o çaktırmadan bana gizlice bakıyor bu beni daha çok etkiledi tabi.
Bu kadar tesettürlüyken neden bakıyor diyede düşündüm.
Ama yavaş yavaş bende bakmayı arttırıyordum ihtiyaç dişinda hiç konuşmadık ama yan yana geçerken bir çekim vardı aramizda sanki çok hissediliyordu aslında normal yakışıklı idi ama bana çok yakişikli gelmeye başladı.
Zaten eşimle oğlum doğduğundan beri özel hayatımız neredeyse hiç yoktu kaynananında etkisi olmuştu ve ben servis çiye tutuldukça eşimin eksikliği gözüme battı ama servisçi ile hayal ettiğim maddi bir birleşme değildi ama sanki bi sarılsam elini tutsam bütün dertlerim bitecek gibiydi bana bi gün bakmasa ağliyor uyuyamıyordum, zaten otizmli oğlum babaya düşkün olduğu için o

Güncellemeler
+1 yıl
Onun bahanesiyle eşimle ayrı yatmaya başladim.
Sonra servis Çin'in bana yavaş yavaş açılmaya başladığı nı farkettim..
Ve bende hiç yapmadığım bir şey yaptım ve servise gizlice bir not ve çikolata bıraktım içinde direk aşk meşk vb. yoktu ama cesaretlendirme vardı..
Ve ertesi gün bana bakmadığını uzak durduğunu farkettim..
Daha öncede yapmıştı bunu, eğer yine bakarsa yine mi kanacağım yine mi ağllayacağım kahrolacağım.
Birde özel eğitim Le sözleşmeyi yeniledik ve eğitiminden çok memnunuz..
Güncellemeler
+1 yıl
Ben anladımki müthiş bir duygusal boşluktayım nasıl kurtulacağım her gün onu gördüğüm halde..
Oğluma odaklanmak gerekiyor yapamıyorum
Evlilik ve aşk?