Konuşurdum. Onlara deliliğin düşündükleri gibi olduğundan emin olup olmadıklarını sorardım. Bana deliliğin ne olduğunu ispatlamalarını söylerdim. Öyle ya da böyle orada olduğum sürece çeşit çeşit teoriler sunarak yani aklımı kullanarak oradan çıkardım. Eğer karşımdakilerde akıllarını kullanabiliyorlarsa tabii...
Yani deli insan, hareketlerinden, konuşmasından anlaşılır zaten. Ben kibar, doğru şekilde mantıklı konuşunca, anlamaları gerekir. Anlamıyorlarsa, lanet gelsin ne diyeyim.
Kanıtlamam, dermişim:) Ya bilmem ki... Sağlıklı adamı tutup da kapatmaları için işin içinde başka bir iş olması gerek ki o zaman zaten deli olmadığını bilseler de seni tutacaklardır ama onun dışında da, sıradan adamlar çalışmıyor sonuçta orada, çok geçmeden anlayacaklardır deli olmadığımı normal davranınca. *Gecen bol olsun.*
Ordan bir deliyi karşıma tutarım Doktoruda karşıma alırım Delinin eline bir sopa Benimde elime bir sopa Karşı karşıya gelince o sopasını saklıcak ben saklamıcam Deli deliyi görünce sopasını saklar atasözü
kanıtlamaya gerek yok dışarda bir sürü delinin olduğu dünyada sıkıntı içinde yaşamaktansa orda sürekli makara tukara kakara kikiri içinde yaşamak daha iyidir:)
En İyi Cevaplar