Ailemin her hareketi gözüme batıyor?

Maddi olarak durumumuz çok çok iyi ama köylü hareketleri içinde kalmış resmen. Konuşmayı bilmiyorlar, yemek yemeyi bile bilmiyorlar. Villada oturacak paramız varken apartman dairesinde oturuyoruz bu yüzden hayvan dahi besleyemiyorum. Durum olmasa anlarım ama var ve cimrilik kokuyor evin her yanı. Adam akıllı yemek yapan yok ya evinde. Misafirimiz yoktur biz kimseye gitmeyiz, dışarı bile çıkılmaz. Kafayı yiyeceğim artık bir insan gördüğüm zaman hareket ediyor olmasına dahi sinir kapıyorum evdeyken. Ne yapacağım? 3 senedir aynı bilgisayarı kullanıyorum kırık ekranı değiştirilmiyor, telefonum desen aynı şekilde 3 senelik. Ben her şeye sahip olayım demiyorum ama sahip olabilecekken olamıyoruz. Hadi bir şekilde kendime yakıştıramayacağım hareketleri onlarda gördüğümde kabullenebiliyorum ama en kötü aileler bile evlatlarına bir şey almak için uğraşıyordur herhalde ya. Fena halde sabrım deneniyor. Adam kendisine araba bile almıyor, şirketin arabası var insignia ona biniyor. Bu paralara ne oluyor kim yiyecek çok merak ediyorum ha. Üvey kardeşim falan var sanırım ona yolluyorlar.
Ailemin her hareketi gözüme batıyor?