Ailem herseyime karışıyor?

21 yaşında kızım. topuklu ayakkabai seviyorum giyiyorum sinirlenip çocuk gibi azarlıyor.

Heveslenip Madonna yaka bi bluz giydim omuzların açık , döşün açık diyip azarladı yol boyu.

yırtık pantolon giyiyorum abarti değil arada , bu ne böyle diye azarlıyor.

onu açık sandalet tarzı ayakkabi begendim aldım dolgu topukdu.

giymeme izin vermedi. Heveslenip topuklu bir ayakkabi aldım abiye altima felan. Zorla geri iade ettirdiler.

Kendi paramla alıyorum onlardan da istemiyorum.

ki çok açık giyen birisi de değilim.

Bluzumu pantolon ici e alıyorum öyle hoşuma gidiyor hani ona da bir laf yapıyor.

saçımı boyamak istedim bakıra izin vermedi azarladı.

saclarim kırık diyorum evde ben uçlarından alırım diyor. kuafore para verme diyor.

10 sene önce kuaför yüzü gördüm ben ya.

kendisi aldı birkac kez saçlarım daha berbat oldu.

kisaca herşeyime karışıyor ailem hatta annem daha çok...

Ya kendi paramla istediğim bişi alamıyorum yapamıyorum. bir yere gidip gezemiyorum. kiyafet alamıyorum hiç bişi yapamıyorum.

bi arkadaşımla oturtup bi yerde bir yemek bile yiyemiyorum.

sevgilimle buluscaz gelsin eve birlikte oturakim diyor annem. gelsin evin bahçesinde 1 saat oturun diyor. adam zatem 6 saatlik yoldan gelecek 1 saat çocuk gibi bahcede ya da onların yanında oturup gitmeye mı gelecek.

ki asla amacımız yanlış bişi değil öyle algılamasın bazi zihniyetsizler.

kendileride çalıştığı halde evin suyu doğalgazı elektrigi benim üstüme.

17 bin maaş alıyorum zatem benim cebime 1000-2000 tl felan kalıyor onu da annem harcamama izin vermiyor.

yine sevgilimle buluşacaz hatta seneye Nisan takmayı düşünüyoruz cepte beş kuruş yok.

Nisan alışverişine cikcaz para da yok izinde yok.

sevgilim her şey benim üstüme olacak dese de ben böyle bişi asla kabul etmem.

hastaneye gitmem gerek sehir merkezine goturmuyorlsr tek gitmeme de izin vermiyorlar

sinavim vardi yine götürmediler de göndermedilerde.

daha neler neler...

ne çocuk olabildim nede bir genç...

nolur yardım edin ne yapabilirim ya.

artık çok bunaldim

Ailem herseyime karışıyor?