Gece yatmadan önce neler yenebilir?
Siz neler yiyorsunuz?
Siz neler yiyorsunuz?
Bizde gece yatma dıye bısey yoktur. sabaha karsı yatmak vardır. otururulur mhabbet edılır bzde o sırada sekerler cıpsler cıkolatalar masada ısteyen buyurur. saatlerce drmaz ama masada hemen bıtıverır :D bırı acıktım demıyedursun hemen hazrlıklara baslanır. erkek olmamıza ragmen gecenın 3unde kımı zaman menemen kımı zaman pizza ( elle yapılan ) kızı zaman makarna kımı zaman tost :D öyle ekmegmın arasına koyım kasarı yok.. hem bız kaşar sevmeyiz.. biz ögrencıyız fakır ama gururlu ögrencılerız :) saygılarr..
Ağır şeyler yenmeyebilir yağlı ağır çikolata ve tatlı yenmeyebilir içki sigara kafeini bol içecekler kuru fasulye mantı kuru baklagil türünden şeyler yenmeyecek hafif tatlılar yenebilir su çok olmamak kaydı ile tüketilebilir ayran süt peynir yoğurt yenebilir
Vücut sağlığı için aklam saat 21:00 den sonra bir şey yenmemesi gerek. Ama bu kurala kşm uyuyor ki ! Ancak çok sistematik yaşayanlar ve dikkat etmesi gerekenler. Akşam genellikle meyve veya yoğurt dondurma tercih edilmeli çerez cips çekirdek çikolata gibi abur cuburlar kilo yapar ya da ağır gelebilir.
Hafif seyler yemelisin. Meyve olabilir veya yoghurt turu birsey. Gerci gece yatmadan suyunu icip, disini fircalasan daha iyi olmaz mi cicili-bicili? asdff :)
Erken yiyorum akşam yemeğini. Gece yatmadan da acıkmış oluyorum tabii. Yoğurt yemeyi tercih ediyorum fakat bu sefer de sabahı edemiyorum. :)
Hafif seyler ye ozaman. Mesela kepek ekmegi ye bir dilim uzerine birsey koyup. Birde hafif bir meyve veya sebze turu birsey yersende olur.
5* ;)
Teşekkür ederim. :)
Iyi uykular sana simdiden, hayirli geceler :)
Hayırlı geceler. :)
Cevap
28Cevap
baklava
ekmek arası
bol acılı salata ve yarım ekmek
Hey maşallah.
yemensi zaarlılıdır yeneceksede meyve ya da hafif şeyler yanmeli bizim burada bir her gün gece 3 te yemek yermiş bir gün kalğ krizi geçirdi ve şimdi felçli allah korusun kanka
Kekler, meyveli sodalar, çikolotolar yiyorum bazen.
Ondan sonra ben niye kilo alıyorum? :)
Sık sık ye. :)
Yemeye mi üşeniyorsun. Keşke ben yesem, sen kilo alsan. asdfg
Yaşamak için yiyenlerden değil de, yemek için yaşayanlardanım. asdf
Maalesef. :(
Evet, hem de vitamin. Normal tabii.
Eksikliği varsa mecbur alacağız. Doktor veriyor. :)
Doğadakiler yeterli değildi. :)
düğün dernek muhabbetine kahvaltı bile yapamamıştım.işte 10 dk önce tereyağlı pilav mı dersin İzmir köftemi sen düşün :( vicdan azabı duymuyorum :D
Afiyet olsun da rahatsız etmesin. :)
zaten sabah 6 da uyuyorum.sağlık açısından yatmadan en az 5 saat önce yemek yiyin dediklerine göre ben gidip bişeyler daha yiyeyim :D :D :D
Yatmadan yarım saat önce bir kahve yatmadan öncede su ama yemek yemeni önermem :D
Kahve uyku kaçırır.
Yalan inanma onlara :D
Doğru, tecrübeyle sabit. :)
Şimdi tecrübeye girecek olursak bende kahve içmeden yatamam ...
Kahve sana işlemiyor anlaşılan. :)
Doğru cevap. :)
Meyve :) Mesela az önce 1 şeftali, 1 armut, 2 siyah incir ve 7-8 tane mor erik yetim. Şimdi bunları yazarken hatırladım biraz da siyah üzüm olacaktı onu da yiyeyim yatacağım. :)
makarna. peynir domates kahvaltılık vs :) özellikle makarna iyi gidiyo :)
Gece nasıl yakacaksın onu? Kilo yapar.
Bir bardak süt iç yanında atıştıracak kurabiye tarzı şeyler olabilir uyku getirir hemde
Yoğurt ye rahat uyur dinç uyanırsın çok acıktım ölebilirim dersende ekmek arası peynir domates biber ye yat çok değil yarım ekmeğin yarısı . Yatmadan önce yememek iyidir aslında . Meyve yersen kilo alırsın zamanla sürekli yaparsan tabi.
yoğurt ye yağları yakar pul biber kat içine birazda yağlardan kurtul.
Aslında bişe yemek iyi değil ama yemek istiyosan Meyva tercih ederim ;) veya çok açsan 1 bardak ılık su idare eder
hiç birşey yenilmez. yoğurt ye. ben arada kokoreç söylüuorum ama sen bana kulak asma :)
Aparatif şeyler kahvaltı gbi falan aksi taktirde ağır olur kilo ya da hastalık yapar
az önce cipsi yedim :D ne kadar sağlıksız ıyk
En sevdiğim. <3 :(
sana ayırdm kii <3
Bana kilo aldıramayacaksın. :(
iyi ki hatırlattın ben sabahtan beri birşey yemiyorum sağolasın ya
makarna yiyorum ben :)
Kilo almak için mi? :)
Ilık keçi sütü ya da bir fincan papatya çayı.
kahvaltı et kahvaltı -.-
meyve .şeftali armut erik üzüm
varsa elma..yoksa su içer yatarım
ayran ve ya süt içebilirsn...
2 tane poğaça çay bide üstüne çikolata yedim :(
Hollanda waffle ı üstüne krem şanti yanına süt.
Domatesi tuzluyarak yiye bilirsin ama dolanmasın .d
Meyve yerim bazen üzüm iyi gider
Gözleme yedimdi az önce:/
Ondan sonra vücudumda çizikler oluyor. :)) Olur tabii.
Snickersssssssss
Rahat uyku :)
cut.
karpuz. kışında ayran içer uyurum.
su. sadece su.
Yoğurt
Yatmadan önce bir şey yemem.
et türü ya da hamurlu yiyecekler yenir süper olur
yeme.
Yoğurt yiyip yatıyorum genelde ama, sabahı edemiyorum.
Bir şey yemiyorum. Adaçayı içerim genelde.
Leblebi ye.
çok farklı yerlere gider bu soru demedi deme :D
Fesatsınız!
Çay içilir.
Ekmek arasi makarna
aklıma birşey geldide neyse :D
Ondan sonra beni niye sevmiyorlar... :/
Yemiyorum bir şey.
yaprak yemelisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar