Benliğini üniversite sınavında bırakıp hayatta başarısız oldum saymak?

Üniversite mezunuyum 2 haftaya. Küçüklüğümden beri hep idealist biriydim güzel işler yapmak isteyen sadece kendimi buna adamıştım çocukken bile ama nasip olmadı.
Bir Tıp kazanamadım o sene çok bunalmıştım dersten hep kendimi sorguladım lise sonda o zamana kadar adam gibi tek bir arkadaşım dostum yoktu bunun için miydi falan dedim kendimi yedim. Bu psikolojiyle pek çalışamadım.

Sonra gittim bir üniversiteye. Özelde olunca (ben tam bursluydum) milleti gördükçe benim dengim değillerdi sınav puanı olarak değil ama hayat amacım hiçbiri ile aynı değildi kiminin evlenmek kiminin aşk kiminin gezme vs vs

Ama ben üniversite hayatım boyunca iyilere baktım durdum imrendim. Benle aynı seviye arkadaşlarımın da çoğu oradaydı çünkü, benden iyi yerlerde.

Arkadaşlar ben buna takıldım kaldım hayatımı yaşayamıyorum. Çevremdekiler de bana uymuyor bir ara kendimi geliştireyim vs olaylarına girdim zaten bulunduğun çevrede bunları konuşacak biri olmayınca onun da bir anlamı olmuyor. Entellektüel bir çevre de yok yani

Şimdi çalışmam lazım ama ben hırs yaptım sıfırdan başlayayım istiyorum asıl olmam gereken yer için savaşayım bu sınavı en iyi derece ile yapayım istiyorum ama boşa koysam almıyor doluya koysam taşıyor ne olur yardım edin bana

Ben bunu başardım diyene kadar kurtulamayacağım bu durumdan bıktım artık. Ailemin de durumu iyi değil çalışmam lazım para kazanmam lazım

Berbat bir ruh halim var ortada ve bununla çalışma hayatına atılıp iş öğrenmem lazım hayatım ve hayallerim için çalışmam lazım hem de çok.
Siz bana yardım edin nolur ben çıkamıyorum işin içinden
Benliğini üniversite sınavında bırakıp hayatta başarısız oldum saymak?