Yaptığınız en büyük pişmanlık nedir?
Edit : Kaçarak evlenmek.
Edit : Kaçarak evlenmek.
Kaçarak evlenmişsin, ne ailen açısından ne de kaçtığın kişi açısından herhangi bir pişmanlık duymamışsın ki bu güzel, fakat eşyaların ikinci el olmasi seni pişman etmiş? Ya çok maddiyatçı birisin ya da burada amaç sadece kaçtığını ks halkına duyurmak
Kaçtığımı ks halkına duyurduğumda elime ne geçecek? Ayrıca maddiyatçı biri değilim alakası bile yok. Her kız ister evinin eşyalarının yeni ve pırıl pırıl olmasını. Yeni gelin evlerini görünce içim gidiyor sadece. Bende yeni gelinim. Ama benim eşyalarım hep 2. el. Sadece eğer kaçmasaydım benimde eşyalarım yeni olurdu evim düzenli olurdu. şu an ki evim kira ve yerler bile şap. Ama diğer yeni evlenenlerin evine bakıyorum yerler parke duvarlar boyalı tertemiz eşyalar sıfır o kadar güzel düzenli duruyor ki. Pişmanlığım bu. Başka yerlere çekmeyin.
Dikkat çekmeye çalışan tipler çok burada
Tek derdin bu olsun ne diyim buna da şükret
Yani sonuçta belki de çok güvenerek ve severek kactigin kisi seni hayal kirikligina ugratacakti Allah korusun. Pişmanlığın insanlar üzerine olacağına eşyalar üzerine olsun. Gerisi hallolur.
hayatımdaki en büyük pişmanlığın ailemin psikolojimi alt üst etmesi ve bunun sonucu olarak kızarkadaşım ile aramı bozup ayrılmamıza neden olması şu an aradan aylar geçmiş olsa bile hala onu seviyorum ama artık bir hata yapıldı ve geri dönüşü yok :(
Pardon birkaç görüşünü okudumda. Mutlu olduğunu ama parasızlık çektiğinizi söylemişsin. Mutlu olup aynı zamanda nasıl pişman oluyorsun anlatsana biraz?
Evlendiğim için pişman değilim yanlış anlaşıldı sanırım. Eşimi çok seviyorum oda beni çok seviyor. Ama biz evlenmeden önce eğer aileler izin verseydi, nişan yapar ve evimizi 0dan dizer döşerdik. Bir para birikimimiz olurdu. Eksiğimiz olmazdı. Ama aileler karşı olduğu için kaçarak evlendigimiz için para da olmadığı için, eşyalarımın hepsi 2. el. Ve hep sorunlu çıkıyor. Bundan dolayı pişmanım.
Yok ben evlilik kısmına değil mutlu aynı zamanda pişman olabilmene takıldım oda eşyadan dolayıymış. Peki.
Bu siteye üye olmak olabilir. Hangi akla hizmet üye olduysam?
Cevap
40Cevap
Çok var say say bitmez firlama oldugum icin ama son 3 senedir duruldum duzeldim hâla yaptiklarim var ve pisman oldugum halde yapiyorum niye boyleyim anlayamiyorum.
Yapyıgım şeyden pişmanlık duymam. Çünkü artık geriye dönüş yoktur.. Ancak hata yaptıysam telafi yolu ararım oda çok sık oluyor çünkü ben genelde önce yapar ardından düşürüm...😉😎
Denize kutu kola kabı atmıştım her aklıma geldikçe kendimden tiksiniyorum
birine 4 yılımı verdim herşeyim ile hata yapmışım ama her hatadan ders çıkartmalıyız ben öyle yapıyorum
Bir iti almıştım hayatıma 2012 senesinde. O gün benim pişmanlığım oldu nerde b. ktan insan var nerde pislik mikrop kişilere var hayatıma girdi ve mahvetti hatalarım oldu keşkem oldu nefretim oldu pişmanlığım oldu.
Yaş 18 abi 2012 yilinda 13 yasindasin o yasta hayatına almak ne liseye gecmemissin daha ahdjdks
@Thesecretone 3 senemi yedi bitirdi benim sen ne diyon Allahını seversen ya yaşanılacak şeylerin yaşı mı olur be
Yaşanılacak şeylerin yaşı olur aşkla ilgiliyse. Kusura bakma da orta okulda hayatına aldığın kişden ne bekliyodun ki?
@Thesecretone Cahillik işte söylemek istediğim de bu ! bana yapma etme diyen birisi olmadı. Nerde içen s. çan insan vardı arkadaşım oldu kavga gürültü bela pislik hepsi doldu çevremde..
Harbi ergenlik ya üzüldüm
@Thesecretone ne yaşarsam yaşıyım bu beni ilgilendirir sana yorum yapma hakkı tanıdığımı düşünmüyorum insanların yaşlarına göre yargılamak az veya çok şey yaşadığını düşünmek çok aptalca. Senin dudağını uçuklatacak ortamlara girip çıktım kimin ne mal olduğunu öyle öğrendim ben görmediğin kavgalar gördüm ben bunlarla övünecek değilim görende seni 30 yaşında sanar burda anca boş boş konuşursun ergenlikten bahsedersin sen.
Kavgalar görmüş vay be dudağım uçukladı cidden :D
Sen de benim neler yaşağımı bilmiyosun ama senin yaptığının ergence olduğu kesin
Dudak uçuklatacak ortamlara girip cikmissin ama daha ksde yorum yaparken gizli yapıyosun çok ironik 😂
@Thesecretone Herkesin hayatı kendine
ya kaçarak evlenmek çok mu kötü bişey o aşamaya geldik artık bizde napmam gerekir ki. bir pişmanlığım yok fakat pişman olur muyum kaçarak evlenirsem?
anladım mutlusun fakat yalnızca maddi açıdan sıkıntı çekiyorsun. o da zor bir yandan.. umarım düzelir durumlarınız
ya seninki de büyük cesaret.. göze alamıyorum sonrasını.. yani kaçtıktan sonrasını
Güvenilmemesi gereken birine defalarca güvenmek ve her seferinde sonucun değişmeyeceğini bildiğim halde tekrar sevmek
Baglanmaktan korktugum icin Selin`den ayrilisim. Ne korkakca. Simdi geri donusu yok bu hatanin.
ders almak lazım pişmanlıklardan
benim en büyük pişmanlığım universiteyi bırakmaktı
Bir kiza deger vermek olsa gerek.
Simdi öz anneme dahi deger vermiyorum.
Tek bir kisi var deger verdigim karsi cinsten, bir ömür dostum olacaktir. Kendisini çok iyi biliyor
Hiç pişman olmamak sanırım :/ Garip olacak ama en azından bir kere pişman olmak isterdim
Zamaninda insanlar ne der dusuncesiyle yaptigim seylerden dolayi pismanim ve kendime hep kiziyorum.
Hayatimda hic bir zaman pismannolacagim bir sey yapmadim...
İş yerindeki sorumsuz ve kendini bilmez kişilere karşı sabırlı olmak
Kızlar soruyora katılmak resmen p*rno yıldızı muamelesi görüyorum tm yakisikliyim ama o kadarda bana asılmayın
oldugun seyi degilde istedigin seyi yazmissin sanki
@Philharmonic ve istemem olurum
erkeklere güvenmek
dahada kimseye güvenmem bugün sondu
sende eski kankamsın senden hic zarar görmedim
evlendiğin için mi yanlış kişi olduğu için mi
bunu her zaman söylüyorum
Pişman olurum diye yapmadıklarım.
Hiçbirşeyden pişman değilim
Gözüm hala yapamadıklarımda
daha pişman olduğum bise olmadı yaptıgımın her zaman arkasındayım
Kaçarak evlenen ve mutlu olan henüz görmedim
kime kaçtın niye kaçtın
sonuç
niye pismansin o zaman?
herşeyi bir kenara atıp birine güvenmek
çalışmaya lisede başlamak
4 senemi bir ite harcamak ayy yine sinirlendim
Güvenmemem bir insana güvenmek
Doğmam
Hangi birini yazim ki?
Hayat pişman olunabilecek kadar uzun değil
Gunahlarimi paylasmak istemiyorum
Bakire bir kiz ile cinsel iliskiye girmem oldu
zamanında yarışı kazanmak
Ailemi dinleyip yurtdışına gitmryişim
lise sonda ygs ye düzenli çalışmamak
Güvendim
Okulu tamamlamamak.
bunun icin gec degil bence
@kivircikkafali Evet değil fakat ( çok fazla geç değil en azından) içsel meseleler var. Tembellik ya da eğlenme olarak gördüğüm için değil hayatı başka şeyler düşünüyorum bekliyorum şimdilik.
o zaman bu pismanligin olnamali :)
@kivircikkafali zamanında her şey farklı şekilde ilerleseydi herkes gibi normal şekilde olması gerektiği zamanda okulu bitirmek isterdim sadece.
Acele etmek
Sen mi kaçıp evlendin
hiç yok şükür
Sigaraya başlamak.
Pişmanlığım yok.
Henüz yok şükür
Kesinlikle sevgili bulup bide ona bağlanmak
Meslek değiştirmek
Hayir
kefil olmak 😉
olmadı.
var bişeyler