Diğer En semt abisi sözler? satürndekiterazii Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Herkes bildiği semt abisi sözlerini yazsın. Ben size iki tane bırakıyorum.😂 -Ezanla başlar selayla biter, biz G. O. P çocuğuyuz şeklimiz yeter 😂-Semtin yolları bayırdır, seni benden çok sevene hayırdır? 😂 (internetten buldum 😅) En semt abisi sözler? Cevapla İnternet Soruları Sevgi Soruları En İyi Sözler Beğen Paylaş Takip Et
Sjjjz Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 33% +1 yıl Çok kaliteli günahlara imza attık cehennemde locadayız 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ya 1 0 Yorumla
yakuuupt Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 49% +1 yıl gazi Osman paşa da 1 yıl takilmistim değişik insanları var😂 1 1 Yorumla satürndekiterazii +1 yıl Çok değişik 😂😂😂😂 Yorumla
mavimilenaxx Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Kusura bakma matmazel bu semtte herkes müptezel asfsfj 4 1 Yorumla hotdog +1 yıl :)... Yorumla
beyz23 Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl ߀n yAnıNıZdAn q€ç€rİm siZ q€nDiniZd€n hAdi €yV..! 2 1 Yorumla Sagopaciks +1 yıl auajahua Yorumla
Higgins Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 61% +1 yıl gardashh yakion hanyy ist luyum ama ankarada 1 sene durdum 😀😀 1 0 Yorumla
imyourkingbitch Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl ĢőŃlűŅdê Ýeř Ýoͧa ĢűżeĻiM ĢeŘeĶ ÝoĶ AyAĶŤÁ đa ĞîdÈrîm 2 3 Yorumla mavimilenaxx +1 yıl milléthin étiqett oldhuhu yérdé fiyhatı bis qoyarıss😉 djdkdkf Yorumla imyourkingbitch +1 yıl @mavimilenaxx Ne kadar duman o kadar randıman 😉 asdf Yorumla mavimilenaxx +1 yıl Iıı uyuz oldum özümüze dönelim jdlfjsg Yorumla
Bal10cuk_ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Lafa gelince fena esersiniz, icraata gelince pamuk şekersiniz. 2 0 Yorumla
Trileçe Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Sakin durduğuma bakma, bir esersem mevsim değişir ;D 1 0 Yorumla
hotdog Takip Et Master Yaş: 43 , eic 45% +1 yıl Diğer konusunda 5,1b cevap paylaştı. Senin güttüğün koyun kadar benim çoban zikmişliğim var yiğen. 0 0 Yorumla
AmeleMühendis Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Varsa şekerin patlayalım şekerim ayık ol ayan addffgj ben ne diyorum amkkk :D 1 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Diğer konusunda 13,5b cevap paylaştı. Yediğimiz lahmacun İçtiğimiz çay Işine geliyorsa güzelim Sanada kola 0 0 Yorumla
-_Karadenizli_-_ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 459 cevap paylaştı. Zeytinburnu cocuguyuz adamin gotunden kan aliriz 😁 0 0 Yorumla
Olmedimkihehe Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 31% +1 yıl Diğer konusunda 842 cevap paylaştı. bir mermi mi varmış şarjörde djdjdh 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Diğer konusunda 24,1b cevap paylaştı. ks merkez kafasına göre herkes 1 0 Yorumla
Fhıufhkl Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl mahallemizin kızı 1 1 Yorumla satürndekiterazii +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
En İyi Cevaplar