Yardıma ihtiyacım var yardım edebilir misiniz?

Arkadaşlar merhaba,
Nereden başlasam nasıl anlatsam ne söylesem bilmiyorum. Evlendim evleneli maddi zorluklar ve sıkıntılar ile boğuşuyorum. Mutlu ve severek evlendim. Bir tane de çocuğum var fakat geçmişte yaptığım yanlış davranışlar sonucu sorunlar ve sıkıntılar peşimi bırakmıyor. Herşeyi düzeltmek bende mutlu olmak istiyorum. Şimdi de işsiz kaldım. Banka borçlarım icralık durumda oluşum ve sürekli sıkıntılar yaşamaktan eşime de bana da artık yeter gelmiş durumda. Sabır ettik sadece Rabbimize sığındık evet bu zamana kadar aç kalmadık bir şekilde doyduk ama artık dayanacak gücüm de sabrım da kalmadı. Şimdi çok iyi anlıyorum insanlar nasıl cinnet geçirip herkese eşine dostuna çocuğuna kendine nasıl zarar verdiğini. Para olmayınca hiç birşey olmuyor sözünün gerçek olduğunu. Bitik durumdayım.
Şu an bunu yazmak nefsime çok ağır geliyor. Kimseye minnet etmedim kimseden bu zamana kadar yardım da beklemedim ama ALLAH aşkına biri yardım etsin. Zor durumda olduğumu isteyen herkese her şekilde kanıtlarım. Dileyeni evimde misafir bile ederim. Lütfen durumumla dalga geçermişçesine mesajlar yazmayın. ALLAH kimseyi bu duruma düşürmesin :(
Güncellemeler
+1 yıl
ilk evlendiğim zaman o zamanki işim de iyi olduğu için ve erken yaşta evlendiğim için çok borcun altına girmiştim. O zamanlar herşey iyiydi ama şu an bırakın geçinebilmeyi evden çıkacak param yok. Çok çaresizim o yüzden yazıyorum. Maddi desteğe ihtiyacım var.
Güncellemeler
+1 yıl
eşimin herhangi bir mesleği yok. Düz lise mezunu ve 2 yaşında çocuğumuz var. Muhakkak bu çalışamayacağı anlamına da gelmiyor ama bulunduğum çocuğuma bakabilecek kimsemiz de yok. Ben şimdi böyle anlatınca sanki kendimi zorda göstermek için anlatıyorum gibi gelebilir ama gerçekten zorun en zorundayım. Dünyada en çok sevdiğim uğruna herşeyi yapacağım eşimle bitme noktasına geldik.
Yardıma ihtiyacım var yardım edebilir misiniz?