12 yaşımdan beri vitiligo hastasıyım bu neden yüzünden içime kapanık biri olarak büyüdum.19 yaşıma girdim şuana kadar hiç erkek arkadşım olmadı çıkma teklifi eden insanlar oldu ama nedense hastalığımı öğrenince benden uzaklaşcak diye kimseyle çıkmadım diyer insanlar söyleyince bike acıyarak bakmaları sevmiyorum ve bu yüzden erkeklerden uzaklaştım. Kimseye güvene miyorum. Ne yapmam gerekiyor
Vitiligonun biliyorsundur tek etkin ve kalıcı tedavisi immunoterapi, yani bağışıklığı onarma tedavisidir. çok etkin Bu tedavi aynı zamanda diğer risk yani başka hastalıklara faktörlerini de kişiye özel olarak ortadan kaldırmış olacaktır. inş İmmunoterapiyle sistemik tedavi sağlarsın, yani bağışıklık sisteminde var olan tüm arızalar bulunur, 👍çıkartılır, etkin ve kalıcı tedavi sağlanır bunu başaranlar ver veya bitki ile bu işte uzmanım ama nenemin bitki ilacıda çok etken şifalar diliyorum 🙏😊
Yanlış hatırlamıyorsam bu hastaliga sahip ünlü manken vardı. Ve galiba senin gibi içine kapanikmış. Sonra bir yapımcı onu kesfetmis ve şu an kendiyle barisik.
Senin veya bir başkasının kusur olarak gördüğü şey, aslında bir ayrıcalık olabilir. İnsanların ne düşündüğünü umursama. Ne de olsa, öldüğünde kimse seninle o mezara girmeyerek. Herkes tek başına aslında.
Ek:winnie harlow. manken olan kadının ismi. İnternete yazınca çıkıyor. Bir bak ıstersen.
i.internethaber.com/images/gallery/33165/4.jpg www.tumblrturkiye.com/.../Ads%C4%B1z-240x300.png Bak bu kadında vitiligo ama gördüğüm en çekici kadınlardan biri. Sana bişi söyleyeyim mi? Eğer bu hastalığı olmasıydı çok sıradan görünürdü gözüme. Bu hastalıkda değil tam ama ya neyse, pigment bozukluğu mu. Evet farklısın, ama bunu iyi ya da kötü yapan tek şey zihnin. Bence böyle de olmadığını düşündüğün kadar güzelsin.
bir şey yapmana gerek yok? hepimizin fiziksel kusurları var? ne yani? hepimiz diğer insanlar bizi daha güzel görecek diye kusurlarımızı saklamaya mı çalışacağız? boş işşler bunlar. yaşa hayatını yiaa.. kaldı ki nerelerinde pigment sorunu var bilmiyorum ama dövme niyetine güzel kullanılabilir bence. fırsata çevir bu durumu.
Bu hastalık nerende belli ve ne gibi zararı var normal yaşantını olumsuz etkilemiyorsa neden üzülüyorsun yani sebep ne hem kim neden acısın ki acınacak hal mi?
Melagenina plus ( Küba’da tedavi başarı oranı % 86 ) Reyhan ali usta ( Türkiye’de Devitale s plus ) İmmünoterapi ( Ülkü görmez ) Bu saydıklarımın başarı oranları çok yüksek.. Öncelikle geçmiş olsn bende de dirseğimde ve sağ elimde var. Uğraş veriyorum ve çok araştırdım vitiligo üzerinde hangi yöntemler başarılı ve kalıcı olır diye.
Hayır vitiligo bence güzel bile duruyor kişide. Vitiligo hastası bir kadın model var hatta. Çok hoş birisi ve insanlar zaten seni beğenmese çıkma teklifi de etmezlerdi değil mi :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Uzm. Dr. Ülkü Duraksoy ile iletişim kurabilirseniz, tedavi konusunda bir şeyler elde edebilirsiniz belki.
Vitiligo için medikal pigmentasyon yöntemi var. Açık olan bölgelere ten renginde pigment uyguluyorlar eşitlenmiş oluyor tabi bu bir tedavi değil sadece açık olan bölgeleri kamufle etmiş oluyor ama en azından ömür boyu kalıcı.
En İyi Cevaplar