Stelyum Güneş, Venüs ve Satürn arasında. Bu kümelenme karşıtı mı işaret eder? (Başak)
Görüşlerinizi merakla bekliyorum..
Görüşlerinizi merakla bekliyorum..
Koca evrende iki gezegen bir güneş mi insanın karakterini etkileyecekmiş? Hemde hiç görmediği gezegenler. Nasıl oluyormuş bu durum anlatsana biraz? Güneş ışınları ahanda benim burcum diyerek aslan burcu insanları seçip onlara farklı mı ulaşıyor?
Burçlar yalandır. Hak olan ebced burcudur. Kuranda geçen burçlar asteolojik burçlar değildir. Uydurma bunlar.
Arap düşmanlığı arıyorsan bu sitede benden daha düşmanı yoktur, sanmıyorum. Ama mesele araplar değil.
Galileo nereden böyle bir kanıya varmış? Gezegenler sana da bana da aynı uzaklıkta sayılır. Neden sana farklı, bana farklı etki etsin? Gezegenlerin radyasyonu adam mı seçiyor? Nasıl varmışlar bu adam seçme meselesine?
İnsanın hangi gün doğduğu neden karakterini etkilesin? Yani bu işler nasıl yürüyor anlatsana biraz bana?
Öncelikle ben astrolog değilim ve de astrolojinin bir bilim olduğunu iddia etmiyorum keza neden sonuç ilişkisiyle açıklanabilir bir yanı yok. Bu mantıkla en başta size katılmayı ben isterim en şanssız addedilen burçtayım.
Gezegenler konusunda kütle çekim kuvveti mantıklı gelmiyor olabilir dahası sonsuz bir evren sözkonusu. Her şeyin enerji olduğu görüşünü bilen bilir. Elementsel bölünüm var.(Su, Toprak, Ateş, Hava) Nitelikler var;sabit, öncü, değişken diye.
Güneş Aslan burcunda doğmuş biri etrafına ışık saçacak diye bir şey yok ya da Venüsü Boğa/Terazi burcunda olan birisi ultra güzel/yakışıklı olacak diye de bir şey yok. Bir çok değişken devreye giriyor. Açılar, evler, harita aksları vs. Yapılan şey bana göre fal değildir sadece öngörüdür potansiyelin ve akıştaki rolün hakkında. Bence bir zararı yok.
Yani bugüne değin gelmiş metotların varlığı, kişi doğum haritalarındaki örnekler ve başa gelen olaylar, şaşırtıcı benzerlikler beni inanmaya itiyor.
Uzun uzun yazmışsın teşekkür ediyorum. Bak bu da benim inandığım, kuran da geçen burç hesaplaması. Bir bak derim. Ben Aslan burcuyum astrolojiye göre, özelliklerini de pek ala taşırım ama diğer burçlara da baktığımda onlarda da kendimi görüyorum. Ebced burcunu araştırmanı tavsiye ederim. Verdiğim link benim sorum, orada e. i. g seçtiğim erkek üyenin paylaşımını da oku derim.
www.kizlarsoruyor.com/.../q5178556-gercek-burcunuzu-ogrendiniz-mi
Tabloya itibar etme bu arada. Eğlence amaçlı o. Sen ebced burcunu öğren yeterli.
burçlarla uyum aramayın zira yarıyolda kalırsınız en kısa bir örnek terazi burcu barış ı simgeleyen bir burç ama dünyanın neredeyse yarısını fetheden Cengizhan terazi burcu :D
Keşke bilseydim...
Her yerdesin 😂
Seni büyük kankam yapmak istiyorum 😂
Cevap
2Cevap
insanın başına ya meraktan ya da meraktan demişler
Buradan stelyum güneşe selam olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar