Denk geldinizmi hiç bilmiyorum ama ben her twitch'e baktığımda denk geliyorum. Oyun oynamak yerine orasını burası açan kıxların amacı ne? 

çok mantıklı bir şey kadın açıyor gögüs çatalı açıyor lol yayını tüm abazalarda bağış atıyor kadın ayda 2 bin tl yukarısı para kazanıyor ne yaparak her gün pc başında 3 saat oturup boş boş konuşarak memlekete ki abazaları aptalları salakları kullanmak ne zaman dan beri bir sorun ki =D =D bak mesela ben 2 senedir twich takip ederim bir kere denk gelmedim kadın yayıncıya ne gerek var yani
ben bir tek bu tarz inşanlara twicht te lol. oynayanlarda denk geliyorum
öyle giyinen kadın kendini bildi bile öyledir ancak amacını allah bilir
Cevap
26Cevap
Para kazanmanın kolay yolu işte. Memesini belli edip abazanları daha da azdırmak. Oyun oynayarak kendini neden heba etsin ki?
Hiçbir zaman duo girmek istemedim kızlarla. Ne kadar güzel oldukları değil oyun seviyeleri önemli.
Twitch bilmem ama tek bildiğim kendini bu şekilde ön plana çıkarmak takipçi sayısını yükseltmek amacı açıkça ortada yani
Beğenilmek, arzulanmak ve erkeğe heyecan vermekten gizli cinsel haz yaşamak. Başka ne olabilir ki?
amacı ne olabilir ki göğüsleriyle prim yapmak istiyor işte
ben o kadar giriyorum bana neden denk gelmiyor anlamıyorum :(
Akıl çelip para kazanmak.
Prim şov time , abazan avı ya da
Memeden ibaret olduklarını
twitch bir bahane bacım asıl olan vücut gösterisi
kesinlikle erkekleri tahrik etmeyi seviyordur 😊😊
Denk gelmedim ama gereksiz dikkat çekme şekli.
Dikkat çekmek için dekolte takılıyorlar
Hanımlara sormak gerek ned
yani sevgilisi yoktur tahrik etmeyi seviyordur :)
Amaç belli değil mi?
Orasini burasini acip para toplamk
İlgi çekmek
Herkesin amaci ayni aslinda
kendi mallarını göstermek bebeğim
Bağış topluyorlar
Twitch ne ki
Bu bitch ile karıştırmış herhalde
para kazanmak cicim
silikon mu lan o
Fenaymis ya
cok iri
cinsel güçü fazla olan kızların karşı cinsi ne etkilemek amaçlı bir takım gösteri
3 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar