Diğer İyilik de kötülük de bir seçimdir. Peki sizin seçiminiz nedir? 7even7 Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İyilik de kötülük de bir seçimdir. Peki sizin seçiminiz nedir? İyilik de kötülük de bir seçimdir. Peki sizin seçiminiz nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Cøsette Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 58% +1 yıl Benim seçimim ikisi de değil, iyilik yaptığımda başka birine kötülük, veya kötülük yaptığımda başka birine iyilik de yapmış olabilirim. Karışık gibi duruyor aslında ama değil. Olaylara realist yaklaşmak gerekiyor. Kimse Polyannacılık yapmasın. 2 2 Yorumla 7even7 +1 yıl Aranılan cevap. Yorumla Cøsette +1 yıl Teşekkürler. Yorumla
Şekergibiçocuk Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 59% +1 yıl Gercek dunya iyi ve kotunun icimdeki catismasinin dogurdugu bir kisilige sahibim diyorum... 1 0 Yorumla
karadenzfırtınasıı Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl İyi davranana iyi kötü davranana kötü adamına göre muamele. 1 0 Yorumla
Anrebnasa Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 34% +1 yıl Ay aklim su sondaki gibi 1 1 Yorumla 7even7 +1 yıl Hangimizin değil ki. Yorumla
1centilmen Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 47% +1 yıl yaptığın iyilik; kimine kötülüktür kimine iyilik. 1 0 Yorumla
GreeyWoLF Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 58% +1 yıl Yardımseverlik. Elimizden geldiği kadar. 1 0 Yorumla
Sunshine59 Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yin daha mutlu ediyor beni 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar