Yaa bugün 50 gram kadar epimedyum macun yedim sonra da alkol içtim âmâ içemedim 2 yudum aldım hop kustum yilmadım 2 yudum daha aldım gine kustum çok israrciyim gine biraz içtim ve gine kustum en son dedim sokarim birasina attim biralari😄 epimedyum macunla alakalımidir? acaba...
Arkadaşlar bugün 3 kere falan kustum epimedyum macunla/alkol karistirdik onla alakalimıdır?
Çokta sormak istemiyorum ama macuna ne gerek varki 😂😂 kanka dün bende bira içiyodum benimde midem bir değişik oldu ama macundan değil poğçadan galiba sabahın 10 unda 😂
0
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
sabahın 10 unda bira mi içilir cano😄 macun kuvvet verio cano 😄
Bira herzaman içilir ama popösyla pek iyi olmuyor şimdide içtim bitane baya iyi geliyor ya :) mesela Popeyesdan kova alırdım yanına kırmızı şarap o fena olmuyo cano 😂
haha sesli güldüm 😄 ya bir ara çok iciodum bir ara dediğim işte 1 ay önce falan üst üste abarttım biraz haftada 1 iciodum 3 e çıkardım şimdi ara verdim işte icmiodum bir içiyim dedim 😄 gel beraber banak ekmeği biraya😄
olabilir aslında âmâ gece güzel oluo ya alkol/sohbet falan ... bu gün kız arkadasimlaydim mesela nrmal arkadaşım. ama neyse kusunca gözlerim. benim. kirp kirmizi oluo akşama kadar öyle kirmizi camera gibi gezdim zehir oldu gün
En İyi Cevaplar