üniversitede seminer vardı. neyse bizide çağırdılar. biz arkadaşla biraz geç gittik. neyse kapıdan girdik içerisi tıklım tıklım bütün arkadaşlarım orda. boş sandalye yok. neyse köşede bir sandalye vardı boş onu aldım. oturmamla yere kapaklanmam bir oldu. sandalyenin ayağı kırıkmış fark edemedim. o an sanki rüya gibiydi. çok fena rezil olmuştum. tabi 1 haftaya unutuldu gitti. mesela bu olaydan sonra kalabalık ortamlara girmekte güçlük çekiyorum. allah kimsenin başına böyle bir olay getirmesin.
Ben değilde eski kız arkadaşım en yakın arkadaşım ve onun sevgilisi vardı. Arkadasim milkshake i yaptığım espiri sonucu gülüp ağzından masaya dokmustu :D
8. sınıfta bir çocuğu seviyodum. Kantinde ikimizde yan yanaydık. Elimde 3,5 tl var. Hamburger aldım adama verdim parayı dediki "bu 4 lira" bende çocuğa farkettirmeden sessizce "yarın vericem abi" dedim. Olmaz falan bağırdı. Çocuk bunu duymasınmı 😂 yanındaki arkadaşlarına diyoki parası yokmuş baksanıza versemmi acaba falan az daha çocuk parayı vercekti hemen hamburgeri aldığım gibi kaçtım ordan 😂 yarın olunca parayı sinirle verdim adama
10 kasımda, yolda bir fabrikanın önünde bulunan direkteki yarıya indirilmiş bayrağın düştüğünü zannettim ve "aaa fırtınadan bayrak düşmüş" dedim o andaki utancımı unutamıyorum 😬
En İyi Cevaplar