Bugün bana sarkıntılık eden çocuğun bacak arasına tekme attım. Yerde kıvranışı kötüydü gerçekten. Hiç vurdunuz mu siz ya da yediniz mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Evet daha önce baya yedim ama en kötüsü sınıf arkadaşım yapmıştı onun ödev defterini karalamışlardı kızda benden bilmişti sonra gelip sert bi tekme attı yerden kalkamadım ama baya sertti yetmiyomuş gibi doğrulmaya çalıştığında yerde birini daha vurdu sonradan gülmeye başladı bide ne oldu patladımı topların diye dalga geçiyodu 😅😅
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kanka banada çok kız vurdu çok tekme diz yedim orama 😅 bir animi anlatayım okulda bir kız arkadaşım kizdirmistim bana fatih isemen gerekecek dedi bende nasıl yani dedim şimdi anlarsın dedi dizini seyime bir geçirdi dediğin gibi iki saat yerde kivrandim bende 😆
146 Yorumla
Soran+1 yılYerdeyken de vursaymış bir de
Soran+1 yılBen almıyım ama hikayem varsa böyle dinlerim :D
Soran+1 yılYok ben durduk yerde birilerinin canını yakmam
Soran+1 yılAnlatıcaksan burdayım
Soran+1 yılHaketmişsin bence 1-2 diz tekme falan da atabilirdi
Soran+1 yılBence iyi değerlendirdim :D
Soran+1 yılBence tekme ama her ikiside iyidir. Bu arada sen niye tekme yedin anlatıcaktın?
Soran+1 yılFizik derslerinde kuvvet×kuvvet kolu gibi bir şey düşündüm kafamda dhhdjfj
Soran+1 yılAnlatıcaksan anlat artık ama
- +1 yıl
bir gün hastanede staj yapıyoruz stajyer kız masada deskin üstünde oturuyor bende karsisindayim ayaktayim onun ama kolumun kilini çekip duruyor diyorum çekme yok neyse ben bunun bikegini tuttum sıkıyorum canı acısın diye bilrgimi bırak dedi bırakmadı m iyi canını acittim oda zaten dizi benim şeyini gösteriyordu yere indi dizini bir geçirdi yine iki buklum oldum
Soran+1 yılSonuç olarak zayıfsınız tek hamlede kivraniyorsunuz
Soran+1 yılDoktor musun
Soran+1 yılTabiki öyle ama orayı ıskalamak da biraz zor. Başka yedin mi birilerinden tekme?
- +1 yıl
Tabiki ama vuruş taktiği önemli. Cook yedim. Bak bu anlata cagimda bu kız vuramadi lisede bir kız arkadaşım la sakalsdiyorduk bu kızdı beni köşeye sıkıştırdi dizini geçirdi orama ama canım acimadi çünkü dizi karsidan vurdu yani esas ağrı verecek olsn yumurtama vuramadi bu penisime geldi yumurtalık daha assagida onda canım acimadi mesela hatta şaşırdı niye bu egilmedi bişey olmadı diye
Soran+1 yılPipinize gelince acıtmıyor mu yani
Soran+1 yılBilmiyordum bunu neyse öğrenmiş olduk :D
Soran+1 yılİyi yapmış :D
Soran+1 yılBen psikopatım sanırım lisede sürekli dalga geçen çocuğa önce diz attım sonra yere düşünce ayağımla basmıştım şeyine apartman topar hastaneye götürmüşlerdi
Soran+1 yılYerdeyken baya kötü olmuştu resmen ayağımın altında küçücük kalan birşey değişikti yani
Soran+1 yılSapık mısınız ya
Soran+1 yılYok niye sürekli vurdurmak istiyorsun şeyine onu anlamadım?
Soran+1 yılNedenini söyler misin bana :D
Soran+1 yılKıvranma sonra? :D
Soran+1 yılHer türlü hallederim
Soran+1 yılBeceririm
Soran+1 yılFarketmez de ben çıkayım sonra konuşuruz olur mu
+1 yılAferin bence iyi yapmışsın birşey olursa da ders olsun arkadaşa. Bir daha iki kez düşünür. Halısahada bir kaç kez darbe almışlığım var. Sakat bir durum ama haketmiş.
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yıloff çok acıtmıştır o. aklıma bana vuran kızlar geldi
171 Yorumla
Soran+1 yılNe yaptın da vurdular sana
Cevap sahibi+1 yılgeçen sene olmuştu bizim şirkette güzel uzun güzel bir sekreter abla vardı. facebook sayesinde eşinin başka bir kadınla konuştuğunu öğrenmesini sağlamıştım. yazışmalarını görünce görünce deliye döndü. baktım olay karışacak abla düşünmeden hareket etme falan deyip kadını sakinleştirmeye çalıştım. sonra telefonda eşinin konuştuğu kızı görünce. yalan yok hatun taş gibiymiş dedim. abla ayağa kalktı sonra sivri burunlu sivri topuklu çizmeleriyle bacak arama tekme attı. öyle kızlardan uzak duruyorsun yoksa bu kadarla kalmam dedi. ama gözümden yaş geldi. bu olayda haksız mıyım
Soran+1 yılOnu geçte senin ufaklık ne hale geldi peki? Kısalmıştır dhjdjfk
Cevap sahibi+1 yılkısalma olmadı ama kıpkırmızı idi. zaten abla nasıl olduysa 2 gün sonra eşi ile eski duruma döndü. daha sonra sordum ne oldu nasıl af ettin dedim. öyle birşey hiç olmadı dedi yanlış anlaşılma var dedi. bende abla bana vurduğunla kaldın yani dedim olsun tüm hepsi senin suçundu zaten beni gaza getirdin dedi. sonrada gülerek umarım o tekmeden sonra tohumlarını kurutmuşumdur dedi
Soran+1 yılSen ne dedin peki sonra?
Cevap sahibi+1 yılolsun abla senden kıymetli değil ya dedim. oda güldü tamam barıştık o zaman. hadi bana barışma hediyesi al bakalım dedi. bende ne istersin dedim sen kredi kartını ver bana ben internetten birkaç birşey beğendim onları alacam dedi. iyi abla al dedim verdim. öyle fazla pahalıd eğildi aldıkları
Soran+1 yılGüzel hikaye valla helal Kaye değilse de keşke 2-3 tane daha vursaymış.
Soran+1 yılHikaye değilse
Cevap sahibi+1 yılneden şeyim çalışmaz zaten o dünden beri ne zaman sinirlense bana ben vurdumu yerde kıvranırsın biliyorsun değil mi der. sen olsan vurur muydun
Cevap sahibi+1 yılhikaye değil gerçek
Soran+1 yılErkekliğini mi aldı yani? Onu desene bana ona göre cevaplıyayım
Soran+1 yılÇalışmıyor mu seninkini cidden?
Cevap sahibi+1 yılproblem yok hala çalışıyor. yanlış anlamada kanıtlayabilirim
Cevap sahibi+1 yılöyle kadının bir tekmesiyle gitmez erkeklik merak etme
Soran+1 yılGerek yok ama ben olsam ilk tekmeyi attım ertesi gün 3-4 tane daha tekme atardım yere düşünce de ayağımla ezerdim ufaklığını sonra da kontrol ederdim ne halde diye.
Soran+1 yılAz yapmış bence.
Cevap sahibi+1 yılsana sarkıntılık edenlerin wawy haline ama anlaşılan hiç böyle birşey yapmamışsın. ne diyeyim bilemedim. senden kıymetli değil ya. ekle beni yap istediğini
Soran+1 yılBiraz fazla abarttım ama 2-3 tekme daha atardım ben olsam :D
Soran+1 yılO kadın dalga geçiyor mu senle çalışıyor mu gibisinden
Cevap sahibi+1 yılyok geçmiyor sonuçta evli barklı kadım benden 6 yaş büyük. ama yalan yok güzel kadın ve ben nedense her istediğini yapıyorum. neden sordun böyle birşeyi
Soran+1 yılÖyle biriymiş gibime geldi sinirlendirince diyor mu peki kıvranırsın diye?
Cevap sahibi+1 yıldiyor hatta bir keresinde başka kızların yanında sana kartal vuruşu le vururum yaralı kartal olursun dedi. bende o nasıl bir vuruş dedim ayağını kaldırıp kıvranmaya hazır mısın dedi
Soran+1 yılKadın uzunsa ayakları da büyüktür benim gibi :) cidden o kadını kızdırma yoksa sıkıntı çıkar sende :D
Kesmesin sonra
Cevap sahibi+1 yılboyu 1.70 ayak numarasıda 39. yok canım o kadar da değil kesmez. evli barklı kadın ne yani kocasında denemediği faztaziyi bende mi deniyor. sen keser misin cidden bir erkeğin şeyini
Soran+1 yılNe kesicem de sen ayakkabı numarasını nerden biliyorsun :D
Cevap sahibi+1 yılbarışma hediyesi olarak diz üstüne çıkan kalın tabanlı çizme aldım oradan bilyorum. peki şu dediğin ayağınla ezip kontrol etme olayını yapar mısın
Soran+1 yılKontrol etmem de ezerim ama niye öyle bir hediye aldın daha sert vursun diye mi? :D
Cevap sahibi+1 yılonu beğendi ne yapayım almasam vurma ihtimali daha fazla sanki. düşündümde haklısın o çizme ile ezmeye bile kalkar. özelde yazışalım mı
Soran+1 yılXper yok hem burdan konuşalım işte bişey olmaz. Başka bir şekilde vururum kıvranırsın dedi mi sana?
Cevap sahibi+1 yılyok demedi benim vücut kaslı oluca ben buna karın kaslarımı göstermiştim popoma tokat attı bide
Soran+1 yılBen o çizmelerle tekme atsam sana pipin çalışmaz :D kaç numara giyiyorumdur sence
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum kaç giyiyorsun 39 mu
Soran+1 yılYok hayır 40-41 :) kick boks yapıyorum üstelik :D
Cevap sahibi+1 yılbende yıllardır kick boks yapıyorum sorun değil. bak bir ne diyeceğim gel görüşelim sana da bir çizme alayım abaklım dediklerinin kaçta kaçını yapacaksın. özelliklede şu şeyimi ezip kontrol etmeni merak ediyorum
Soran+1 yılYok abartma istersen he şuradan düzgün düzgün konuşuyoruz keyfimiz kaçmasın istersen.
Cevap sahibi+1 yılama yapmak istediğin benim pipiye konuşurken şeyimin acısı aklıma geldi. ben şimdi çıkmam gerekir. eğer bu konu hakkında ileride görüşmek istersen nasıl yapalım bilemedim
Soran+1 yılYok eğer burdan konuşacaksan olur neden çıkıyorsun hem?
Cevap sahibi+1 yılramazan şeyimin çalışıp çalışmadığını bir test edeyim. ama bir gün cidden tekme atmanı ezip şeyimi kontrol etmeni isterim
Soran+1 yılO kadını mı düşünücen :D
Cevap sahibi+1 yılseni de düşüne bilirim
Soran+1 yılBeni boşver de birşey sorucaktım sana sen hiç o ablanın yanında erekte oldun mu? Farkettimi o
Cevap sahibi+1 yıloldum olmam mı bir kaç kez hatta anladığı da oldu gülümsedi neden sordun
Soran+1 yılBen de farkettim de 1-2 kişiyi ondan sadece gülümsedi mi birşey demedi mi?
Cevap sahibi+1 yılya ne diyecek taş gibi hatun anun yanında olmayacam da kimde olacağım ama farkettiğinde şirkete güzel bir kız gelmişti bu ne lan deyip eliyle şeyimi gösterip gülmüştü. başka sorun var mı
Soran+1 yılNasıl değişik biriymiş o ya kaç cm falan diye de sormuştur kesin :D
Cevap sahibi+1 yılyok sormadı ama 21 cm bilgin olsun neyse iyi geceler şu an çok kötü azmış durumdayım
Soran+1 yılHaha 21 tamam sana da iyi geceler hsjdjfkfk
- +1 yıl
O abla neymiş öyle ya sırf bunun için çizmeyle vurulur mu
Cevap sahibi+1 yılnaber ne yapıyorsun
Soran+1 yılNapayım sen napiyorsun. Tekme yedin mi bı daha :D
Cevap sahibi+1 yılyok daha yemedim ama inanır mısın bugün tehdit aldım
Soran+1 yılAhahah gene o ablamı :D
Soran+1 yılOrdamısın?
Cevap sahibi+1 yılyok bu sefer ki benden küçük yeni boşanmış bir kız. attı bir kaç kere bende benim canım yanmaz dedim. canın yanması için yapmadım sevdiğimden yaptım dedi. canının yakacak olsam dizimle orana vururdum dedi
Soran+1 yılO abla çok iyiydi ya shdhjx sivri çizmeye geçiriyor bide inşallah çocuğun olmaz diyor sjjdkfkf. Var mı o ablayla başka yaşadığın birşey
Cevap sahibi+1 yılmaalesef görüşemiyoruz zaten onunla o işten ayrıldım. ama sen ablayı baya sevdin neden acaba
Soran+1 yılDeğişik bir kadın yani yüzsüz biriymiş gibime geldi
Cevap sahibi+1 yılidol edin işte... agrasif bir yapısı var iste
Soran+1 yılSende seviyordun herhalde o ablayı?
Cevap sahibi+1 yılbugün ki kızı daha çok seviyorum. daha güzel daha genç
Soran+1 yılOrana tekms yemek hoşuna mı gidiyor
Cevap sahibi+1 yılkızlardan yemek hoşuma gidiyor. senin vurmak hoşuna gidiyor mu
Soran+1 yılPek sayılmaz da neden hoşuna gidiyor ki canın acıyor sonuçta
Cevap sahibi+1 yılzamanla acı kalmıyor ama. sen bana vururmusun
Soran+1 yılBurdamısın
Cevap sahibi+1 yılburadayım.. nasılsın
Soran+1 yılİyiyim bende az gizliden çıksana takip atayım
Soran+1 yılGene birine vurmak durumunda kaldım birşey sorucam sana
Cevap sahibi+1 yılbenide takip et die yazım sana:-)
Soran+1 yılCikicakmisin gizliden
Cevap sahibi+1 yılçıktım
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
+1 yıl6. siniftayken vurmuştum
225 Yorumla
Soran+1 yılKüçükken niyeki
- +1 yıl
Şişko biseydi arka sırada sıkısiyodum uyardım yer açmadı ayağa kalktı bana vuracak napim napmiyim tekme attım
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
@aklımageldin tekmeyi salladın oraya mı geldi yoksa bilerek mi vurdun. ayrıca çocuk buna daha fazla kızmadı mı
- +1 yıl
Bilerek vurdum kızmadı acidan @rajabbolt8
- +1 yıl
Küçükken sürekli bizim şeyimize tekme atan kız arkadaşlarımız vardı. Özellikle biri çok fena vuruyordu anasını satayım :D
- +1 yıl
Yok ben çok sinirlendiğim için vurdum 1 kerecik
- +1 yıl
Cidden bir de hormonlu kızlar olursa hani 13 yaşında 1.70 falan olurlar öyle bişey di sürekli de vurmak için bana yanaşırdı sıska bişeydim
- +1 yıl
Hahahahahahab😂😂😂😂
- +1 yıl
O kız yüzüne iyi gelişemedim :D
- +1 yıl
Hahahah git intikamını al😂
- +1 yıl
O yaşta onu yapan bu yaşında keser makasla hiç bulaşmayayım :D
- +1 yıl
Bencede 😂😂
- +1 yıl
Küçükken psikolojimi de bozmuştu gene vurucak diye sınıfa gitmek istemezdim ulan ya :D ne günlermiş hdhfj
- +1 yıl
Hahahahauuaua 😂😂😂😂
- +1 yıl
Komik dimi :D
- +1 yıl
@aklımageldin benzer şekilde bu günde bir erkek sen, n üstüne yürüse yine aynı yere tekme atar mısın
- +1 yıl
Bir erkeğe karşı Kendimi savunmak için gücümün yettiği tek yer olduğu için evet atarım
- +1 yıl
@aklımageldin seni kızdırırsak vurabilirsin o bölgemize. ama oranın bir daha çalışmama ihtimali var
- +1 yıl
Kızdırmayın o zaman 😂
- +1 yıl
@aklımageldin ama sinirli olduğunda daha güzel oluyorsun
Soran+1 yılİyiyim bende az gizliden çıksana takip atayım
- +1 yıl
kime takip atacaksın senin dışında gizli yok ki
Soran+1 yıl@rajabbolt8 yanlıs yere yazdım ya :D
- +1 yıl
:-D benide takip et bari
+1 yılYaptığın şeyin sonucu dört duvar olucagini bilmeli insan
00 YorumlaSarkintiligi acarsan haklı veya haksız yorumunu yapayin