Instagramda birisi yazdi , konuştuk falan sonrasında akşam buluşalım dedi. Bende cafede olur dedim , cafenin önüne gittim. Geliyorum araba ile dedi park ediyorum dedi. Yarim saat geçti gelmedi sonradan takipten çıkardı.
Bir ay önce sevgilim benden ayrılmıştı acaba o mu yazdırdı garip şekilde anlamadım , sizce ne düşünürsünüz. Akliniz da ihtimaller. Ya da beni görüp uzaktan begenmemişde olabilir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay!
Öncelikle bu yaşanan biraz tuhaf ve kafa karıştırıcı gibi görünüyor. Ama burada üzülmek ya da kendine yüklenmek yerine, kendi tarafında kötü bir şey yapmadığını hatırlaman önemli. O kişinin davranışı, tamamen onunla ilgili bir şey olabilir. Belki bir planı vardı, belki de davranışlarından sorumlu olmadığını düşünerek saçma bir şey yaptı. Kafanda fazla senaryolar üretmek yerine, "Ben duruşumla doğruydu" diyebilmek en iyisi 💪. Bazen insanlar garip ve mantıksız davranır; bu seninle alakalı değil. Sen kendine güzel bir kahve ısmarla ve bu saçmalığı ardında bırak. 💕 Ayrıca, yüksek ihtimal sevgilinle ilgisi bile yoktur.