Yaklaşık 3 gündür azimle deniyorum ama bırak mesaj gelmeyi "yazıyor..." bile olmuyor Allahsız. Gercekten saçma bir şekilde yoğun konsantre olmuş şekilde zihin gücümle mesaj attırmaya zorluyorum ama nafile gram işe yaramıyor. İşin tuhaf yanı gün içinde her saniye telefonunun elinde olduğunu fark etmemi sağladı bu bekleyiş. Çevrimdışı olduktan sonra maksimum 1-2 dakika içinde çevrimiçi oluyor. Bir insan nasıl böyle yaşar. Ben 3. günün şafağında pes ettim resmen, zaten baya da sıkıldım. Hani bir şeyi gerçekten çok istersek olurdu?
Cevabın nedir?
+1 yılSon günlerde aynı süreci yaşıyorum. Özellikle dün gece 4 e kadar çevrimiçiydi, kendi uyumadigi gibi beni de uyutmadi. Gerçi o uyuduktan sonrada "ya tekrar girerse" diyerek ben amansiz nöbetimi devam ettirip gün boyu uykusuz gözlerle dolandim ama olsun. Allahtan bugün tekrar o asosyalimsi haline dönüp "hala yalnizim huntersandfoxes korkma" dedi birnevi bana. Ben ne sacmaladim ya, gidiyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılYa benim sorum aslında biraz şaka amaçlı ama aklıma geldikçe zihin gücüyle bana mesaj atmasını sağlamaya çalışıyorum :D
En İyi Cevaplar
+1 yıl19 Yorumla
Soran+1 yılHaha :D ya işin şakası bir yana hiç hesapta yokken mesaj atıyor ama ben isteyince yok lanet olsun atmıyor. Ben de artık sırf acaba başaracak mıyım diye merak ettiğim için devam ediyorum resmen. Konsantre zihin gücümle kaşığı bükecek hale geldim resmen ama bir "yazıyor..." göremedik. Zaten "yazıyor..." gördüğüm anda bir daha 1 ay girmemek üzere whatsappdan çıkış yapıcam resmen.
- +1 yıl
Umudunu kaybetme :D
Soran+1 yılYok yemin ederim umudu falan sattım 2. El Opel Astra aldım. Bir defa da istediğim bir şey gerçekleşsin istiyorum çok mu şey istiyorum.
- +1 yıl
Çok şey değil ama.. Olmayınca olmuyor bazen
Soran+1 yılBir kereye mahsus karşımdaki insan benim onda birim kadar düşünceli çıksın istiyorum. İşin şaka boyutu elbette var ama bir yandan da işin gerçek bir umut ışığı arayış kısmı var. Bir defa da benim binde birim kadar düşünceli bir hareket yapsın birisi bana şu lanet dünyada. Çok mu şey istiyorum be üstad?
- +1 yıl
Elbet biri çıkacaktır ama ne zaman? Belki de tüm umutların tam bittiğinde denk gelecektir. Umarım en kısa sürede olur.
Soran+1 yılKardeşim valla açık konuşmak gerekirse bende umut falan kalmadı. Şu son yaptığım olaya resmen sadece kendimi eğlendiriyorum diye devam ediyorum resmen. Öyle yakınımdaki insanların öyle hakk etmediğim halde iğrenç davranışlarına şahitlik ettim ki bir yenisine karnım fazlasıyla tok. Ama insan bir seferde rüzgarı arkasına almak istiyor sanırım, bilemiyorum Altan.
- +1 yıl
Değiş, değiştir. Yeni bir başlangıç yap.
Soran+1 yılElde bir şey kalmayınca nereden başlayacağını bilemiyor insan her gün bir diğerinin aynısı şekilde geçiyor yok başlanmıyor bir türlü şu hayata. Koli bandının ucunu kaybedersin de arayıp durursun ya onun gibi tıpkı.
- Diğer konusunda 11,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlur ama sen tam inanmıyorsun saçma bir şekilde demenden bile belli, eğer tam inanırsan olur ama hiç şüphe duymamalısın
12 Yorumla
Soran+1 yılMaksimum 1 gün daha denicem tam konsantre şekilde olursa olur artık yapacak bir şey yok. Resmen zihin gücümle kaşığı bükecek hale geldim
- +1 yıl
Onları bu mantıkla yapıyorlar zaten
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
1Cevap
Bir ihtimal daha var o da evrene mesaj göndermek mi dersin :) Sonuç alırsanız lütfen bana da bildirin :)
11 Yorumla
Soran+1 yılUnutmazsam mutlaka haberdar ederim söz :)
Zihin gücünün sinyali çekmiyordur belki. İstemek yetmez icraat lazım. Sen at. Veya göndermeli durum at mesaj beklediğine dair
13 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle bir şey yapamam da gün içinde emin ol üstüme düşeni fazlasıyla yerine getiriyorum. Daha fazlası çok üstüne düşmek olur rahatsız edici olur. Hiç hesapta yokken mesaj atıyor ama ben isteyince yok lanet olsun atmıyor. Gercekten sırf acaba başaracak mıyım diye merak ettiğim için devam ediyorum resmen. Konsantre zihin gücümle kaşığı bükecek hale geldim resmen.
Soran+1 yılOrtada bir ilişki de yok aslında :D
+1 yılBunların hepsi hurafe. Beklemeyeceksin bak o zaman evren ona nasıl sinyal gönderiyor 😂
18 Yorumla
Soran+1 yılYemin ederim yıldım usandım. Hiç hesapta yokken mesaj atıyor ama ben isteyince yok lanet olsun atmıyor. Gercekten sırf acaba başaracak mıyım diye merak ettiğim için devam ediyorum resmen. Konsantre zihin gücümle kaşığı bükecek hale geldim resmen ama nafile.
- +1 yıl
Sen istersen 40 takla at netice değişmez. Bence bu azmini başka kulvarlarda göster. Boşa kulaç atıp yorma kendini boşver.
Soran+1 yılBelki de her kulvarı denemiş ve en son bu imkansız kulvarda koşmaya çalışıyorumdur.
- +1 yıl
Peki sen mesaj at. Onun atmasını bekleme.
Soran+1 yılGeç oldu artık saat başka bir zaman denerim o yöntemi de. Ama elimden gelenin fazlasını zaten yaptığıma inanıyorum yani bilmiyorum
- +1 yıl
Bak sana şunu söyleyebilirim ki beklemek yerine adım atmayı denemeli ve durumdan gocunmamalisin. Zaten bu gönül işleri hep elinden gelenin fazlasını yapmaya zorlamaz mi? :) Boşver böyle durup "acaba mesaj atar mi? " diye düşünmek yerine sen harekete geç. Umarım karşılığını alırsın kardeşim iyi akşamlar ✋
Soran+1 yılYa aslında iş tam olarak bir gönül işi değil yani bir arkadaşlık ve biraz daha fazlası sanırım ama henüz o raddede değil. Teşekkürler dinlediğin için ben de içimizde döktüm rahatladım sanırım. İyi akşamlar kardeşim
- +1 yıl
oluyor öyle arada, ne demek :)
+1 yılBana, birinin yazmasini istiyorsam yazarim direkt.
Belli ki olmuyor. Daha fazla denemeye devam ettiginde gun sayisi da arttigindan dolayi yazsa da tesaduf olmus olur mantiken. Denemeyi birak bence.12 Yorumla
Soran+1 yılAslında ben de tam olarak tesadüf olan olayı bu sürece denk getirip mutlu olmak istiyorum :D
- +1 yıl
🙂 bir sey diyemeyecegim
+1 yılBen de denedim biliyor musun 😂😂😂 benimde olmamıştı
11 Yorumla
Soran+1 yılYa hiç hesapta yokken mesaj atıyor ama ben isteyince yok lanet olsun atmıyor. Artık mesaj gelsin istediğim için değil acaba başaracak mıyım diye meraktan denemeye devam ediyorum resmen.
+1 yılÇok isteyince oluyor diyorlar evet ama bazen olmuyor gerçekten 😕
117 Yorumla
Soran+1 yılHiç hesapta yokken mesaj atıyor ama ben isteyince yok lanet olsun atmıyor. Gercekten ben de merak ettiğim için deniyorum samimi söylüyorum acaba yeterince konsantre olursam mesaj atacak mı diye meraktan denemeye devam ediyorum resmen, başta gerçekten mesaj gelmesini istiyordum şimdi ise iş tamamen deney haline geldi. Konsantre zihin gücümle kaşığı bükecek hale geldim resmen.
- +1 yıl
Genelde de öyle olur zaten hiç beklemediğin anda olur ama istediğin zaman beklediğin zaman olmaz, sen de çok kafana takma olacaksa olur zaten sen çabalıyorsun bunu da karşıdaki kişi düşünsün.
Soran+1 yılHiçbir zaman da karşımdakine insanları benim onda birim kadar bile düşünceli bulamıyorum ne yazık ki. İşin şaka boyutu elbette var ama bir yandan da bir defa da birisi beni şaşırtsın, istediğim bir şey gerçek olsun istiyorum.
- +1 yıl
Bazen iyi niyetler süistimal ediliyor, değer verdiğimiz kişi verdiğimiz değeri anlamıyor işte bize de yapacak birşey kalmıyor.
Soran+1 yılValla pes ettim anasını satayım ya. Yok olmayınca olmuyormuş demek ki :D
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı olsun 😄
Soran+1 yılResmen konsantre zihin gücümle kaşığı bükecek hale geldim lanet olası bir whatsappda yanlışlıkla aramaya sebep olamadım.
- +1 yıl
Cesaretsizlik sorunun mu var peki?
Soran+1 yılYok gayet cesaretim yerinde, üstüme düşeni de fazlasıyla yerine getirdiğime inanıyorum bundan fazlası çok üstüne düşmek olur doğru olmaz. Sadece şu aptal whatsapp mesajı değil aslında derdim, hayatın rüzgarını bir türlü arkama alamıyorum, alamadım. Her seferinde daha berbat bir dibi görmekten sıkıldım resmen.
- +1 yıl
Anladım demek istediğini
Yeterince çabaladığını düşünüyorsun, ondan bir adım bekliyorsun. Peki o bunun farkında mı?
Soran+1 yılHiç zannetmiyorum farkında olduğunu. Eşek değilse fark eder aslında sanırım ama eşek demek de istemiyorum.
- +1 yıl
Sen aşıksın :d
Farkında değilse ona bunu fark ettir
Soran+1 yılYok yahu öyle bir hissiyatım daha henüz yok inan. Samimi söylüyorum öyle bir hisse sahip değilim henüz. :)
- +1 yıl
Umarım olursun yani karşılıklı olur 😄
Soran+1 yılUmut etmekten başka bir şey kalmadı elimizde zaten bugünlerde :D teşekkür ederim dinlediğin için sanırım biraz içimi dökmeye ihtiyacım varmış hafifledim resmen
- +1 yıl
Rica ederim bir sorununuz olursa anlatabilirsiniz 😄
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim :D
+1 yılYok yalan o söz olmaz. Asıl çok istersek olmaz.. Bekleme kendine yazık ediyorsun.
110 Yorumla
Soran+1 yılBeceremedik valla 3. günün sonunda sıfıra sıfır elde var sıfır
- +1 yıl
Tek üzülen sen oluyorsun, onun bundan haberi varmı? Yok.. Kendini yıpratma. bir anda unutamazsın zaten yalandan düşünme demicem sana ama sürekli bakarak kendine eziyet etme yeter..
Soran+1 yılYok aslında sen durumu biraz yanlış anladın. Ortada başlamış veya bitmiş bir ilişki yok. Zaten başlamış veya bitmiş bir ilişki olsa ne yapmam gerektiğini bilirim. Henüz yeni arkadaşım olan birisi ve pek ciddi de değil soru biraz şaka amaçlı. Ama gercekten merak edip denedim ve beceremedin bana mesaj atmasını. Olur olmadık zamanlarda mesaj atıyor ama ben isteyince yok lanet olsun atmıyor :D
- +1 yıl
Öyle atmasını düşünerek olsaydı herkesin istediği mesaj atardı zaten :)) evet ben bitmiş bir ilişki sandım, yanlış anlamışım. Madem öyle başlamış birşey değil rahatlıkla mesaj atablrsin, sen at ondan neden bekliyorsun ☺
Soran+1 yılYa ben elimden geleni yaptım aslında. 3 gündür fazlasıyla ilgi gösterdim daha fazla da üstüne düşme niyetim yok
- +1 yıl
Ozaman sana buradan sılanın oluruna bırak şarkısını armağan ediyorum.. ☺
Soran+1 yılOluruna bırakınca işler daha sarpa sarıyor. Bir haftadır büyük bir sıkıntım var ve bu sıkıntımdan beni kurtaran kafamı dağıtan şey hiç hesapta yokken alakasız bir sebeple onun mesaj atması oldu. Üç beş konuştuk vs. Oluruna bırakırsam sıkıntımı derdimi yine aklıma getiricem kafam dağılmayacak
- +1 yıl
Aslında önemli olan o kişi değil bu söylediğinden şey anlaşılıyor kötü bir zamanında denk gelmiş kafanı dagtmanı sağlamış oyuzden senin gozunde kıymetli şu an. Onla konuşmazsan o meselelerini dusuncegin icin onunla konusmak istiyorsun sadece. Normal zamanına denk gelse boyle onemli olmayacaktı belkide..
Soran+1 yılAslında büyük olaylar yaşadım ve bunları aşmak için bir yerden başlamam lazım diye düşünüyorum bilmiyorum. Benim aradığım bir ilişki veya sevgililik değil. Karşımdaki kişinin arkadaşlığı da aynı derecede önemli benim için. Sadece yalnız kalmak istemiyorum.
- +1 yıl
Seni çok iyi anlayabiliyorum. Sorunlu zamanında biriyle muabbet etmek, konuşmak, dertleşmek çok iyi geliyor.. Allah yardımcın olsun dertlerin için. Bu kadar çok konuşmak istiyorsan da o kişiye mesaj at ve konuşmak istediğini ihtiyacın olduğunu söyle. Hem bu şekilde sana verdiği degeride görmüş olursun..
+1 yılyanlış yapiyosun doğru tekniklerle yap olur o zaman
014 Yorumla
Soran+1 yılDoğru teknikler nedir hocam?
- +1 yıl
ya şimdi yazarsam millet beni psikopat sanicak Ahah :))
- +1 yıl
öncelikle ben bunu beni seven kişiler üzerinde denedim. yani hiç yazmama ihtimali olan birini yazdirmaz sana ama konuştuğun bir kızsa mesela önceden de olsa o zaman kesin aklına gelirsin yazar yani
Soran+1 yılBekliyorum bakalım ama sonuç yok henüz.
- +1 yıl
şimdi en başta mesaj atmasını istediğin kişinin resmine bakiyosun ve diyosun ki Şu an bana mesaj atiyosun Şu an bana mesaj yaziyosun falan beyin gelecek zamanı sevmez o yüzden sakın yazacaksin falan deme yapiyosun demen gerek ya da seni sevmesini istiyorsan beni cok seviyosun her an beni düşünuyosun falan da diyebilirsin sonra kapat resmi gözlerini kapat ve o resmi düşün sanki sen bir şekilde kızın aklına girmissin gibi hayal et bildiğin kafasindaymis gibi ve dicen ki ismin herneyse Iste mesela hakan dicen ki hakanı ara hakanı ara baya tekrar etcen sürekli farklı telkinler vericen ve gece yapmani tavsiye ederim şu saatlerde enerji akışı daha Hizli olur. ay ne kadar konuşmusum yaa Ahahah :)
Soran+1 yılOha sen bu işi baya biliyorsun. Gercekten denicem bu arada dalga geçmiyorum. Adım da gerçekten Hakan bu arada
- +1 yıl
ohaa ciddi olamazsın şaka yapiyosan şaka de bak korktum gece gece resmen hissettim adını lan tobeestagfurullahh
Soran+1 yılYemin ederim adım Hakan. Pekala çok soruda da adımı paylaştım inanmıyorsan kontrol edebilirsin
- +1 yıl
profilin gizli bakamıyorum da inandim kendime şaşırdım
- +1 yıl
bak bu hislerle sen bana ver kızı ben hallediyim hakana yaz falan ahdhhdjdjdjs olcak gibi
- +1 yıl
kızın adı ne peki dur tahmin etcem dilara mi
- +1 yıl
yanlışsa karizmami çizme he :)
Soran+1 yılDeğil maalesef yanlış tahmin. Kız Türk olmadığı için ismi de Türkçe değil bu yüzden bilme imkanın yoktu maalesef yani kendini suçlama :D
- +1 yıl
Ahaha peki o zamann
Bende öyle yetenek yok 😂😂
36 Yorumla
Soran+1 yılBende de yokmuş meğer
Soran+1 yılYa öyle olmaz. Alakasız bir nedenden o atsın istiyorum. Aslında ilk mesajı alakasız bir nedenle o attı zaten ama ben bunun rutin hale gelmesini istiyorum
Soran+1 yılVarsın sonuçsuz kalsın madem ne diyelim :D
Cevap belli... o zaman yanlis kisi
14 Yorumla
Soran+1 yılBüyük ihtimalle :D zaten hep yanlış kişiyi bulma konusunda master sahibiyim :D
Soran+1 yılBen de olmayacak duaya amin deme olimpiyatları olsa madalya sahibi olurum
Hic beklemediğin anda acar umutlar 😂
15 Yorumla
Soran+1 yılYa sorma hiç hesapta yokken mesaj atıyor ama ben isteyince yok lanet olsun atmıyor
Soran+1 yılHayır gün içinde ben üstüme düşenin fazlasını yapıyorum bence zaten. Daha fazlası çok üstüne düşmek olur diye düşünüyorum.
Soran+1 yılHenüz özleyeceği bir insan değilim :D
+1 yılhaha boşa kürek çekme boşver...
13 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten azim ettim ama nafile. Kendim için de bir test oldu bir şeyi gerçekten çok istersek olur mu diye test ettim ama netice alamadım. Resmen konsantre zihin gücümle kaşığı bükecek hale geldim
- +1 yıl
hahah o dereceye kadar geldin geldin ama atmadı be... :D
Soran+1 yılGerçekten artık mesaj gelsin istediğim için değil acaba başaracak mıyım diye merak ettiğim için devam ediyorum. Hiç hesapta yokken mesaj atıyor ama konsantre olduğumda olmuyor.
+1 yılZihin gücümü kullandım sen atcan bana kdksm
13 Yorumla
Soran+1 yılDenedim de olmadı :D
- +1 yıl
Nasıl da bildim 😂😂😂
Soran+1 yılHehehe
+1 yıloluyo sankş😂☺
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yapıyorsun kardeşim?
- +1 yıl
içime doğuyor sadece😂
Hahaha komedi mk.)
11 Yorumla
Soran+1 yılYa sorma kaç gündür işi gücü bıraktım bunla uğraşıyorum.
o tam tersi beklersen hic yazmaz beklemezsen yazar
10 Yorumla
+1 yılZihin gücünle nasıl deniyorsun 😀
01 Yorumla
Soran+1 yılValla kaşık bükecek kadar konsantre bir zihne sahibim ama olmadı :D
+1 yılSağlayabiliriz.1 sefer denedim, olmuştu 😊
11 Yorumla
Soran+1 yılHiç hesapta yokken mesaj atıyor ama ben isteyince yok lanet olsun atmıyor.
Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. benim oluyo tlfonu elime aliyorum mesaj geliyo
04 Yorumla
Soran+1 yılYa en başta hiç mesaj atmasını beklemiyordum bile hiç hesapta yokken mesaj aldım karşı taraftan ama şimdi nafile resmen konsantre zihin gücümle kaşığı bükecek hale geldim bir mesaj atmaya zorlayamadım karşımdakini
Soran+1 yılKendim için de bir test oldu yok beceremiyorum bu işi
Ahaha ne güldüm ya gece gece
01 Yorumla
Soran+1 yılHehehe teşekkürler
+1 yılÇok istediğin şey bazen imtihanın olur nasip olmaz
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi