Yapılan bir araştırmaya göre; kahvenin ishal yaptığı ortaya çıktı! Siz ishal olmamak için; kahvenizden vazgeçer misiniz? Kahvesiz durabilir misiniz, yoksa bu duruma kahveniz için katlanır mısınız? Bundan sonra kahve içecek misiniz yoksa; pes mi edeceksiniz zoru görünce? #Zorugörüncepesetme #Kahveaşktır
Yapılan bir araştırmaya göre; kahvenin ishal yaptığı ortaya çıktı! Siz ishal olmamak için; kahvenizden vazgeçer misiniz?
Yahu kuzen ve bir arkadaş bni türk kahvesine alıştırdı derken filtre bardağı alırken buldum kendimi. Çeşit çeşit kahve aldım baya içiyodum ramazanla birlikte ara verdim. Daha görmek istemiyorum 😃
1
13 Yorumla
Soran
+1 yıl
Neden görmek istemiyorsun yahu hepi topu ishal oluverirsin ölmezsin korkma :D
Bu da bağımlılık yapıyormuş ama bende yapmadı. Buarada dışarda bardağına 7.5 verdiğim filtre kahvenin aynısını evde bardağı ortalama 50 60 kuruşa yapabiliyorum 😃
Deneme yanılma yöntemi diye az girmediler beynimize araştırmacılar ne yapsın :D aslında şahane konu yahu itiraf et çok süper konu :D denekler de iş yokmuş sadece :D
Olgun ama çocuk arkadaşlarım olsun istemişimdir hep :D her tarafı faydalı olur çünkü senin gibi olanların hem yaş tecrübesinden hem genç ruhundan nemalanırdım :D
Benim de yeni edindiğim bilgiye göre her içilen kahve veya kola için bir bardak su içmek gerekmis. Neyse konuya dönersek kahve candır bilmiyorum böyle bir durum yaşamadım
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Var ya zehir gibi kızsın :D demek ki bu yüzden ishal teşhisi koydular. Her içen suyu indiriyorsa bünye ne yapsın normal olur tabi.
En İyi Cevaplar