nelere maruz kalıyorsunuz?
ne gibi sıkıntılar yaşatıyor size?
ne gibi sıkıntılar yaşatıyor size?
tabi oda bir etken ama en önemli sebep insanların bir türlü kendilerini yetiştirememesi konusmayı nerde ne yapacağını insanlara nasıl davranacağın bilememesidir.Ben şahsen akraba ortamını sevmem girmemeye çalışırm çünkü çok pis dedikodu döner ve hasetlikte çok oluyor görürsen selamunaleyküm aleykumselam pis ortamlar bana uymaz
Kuzeninle aile dargınlığı girmeden önceki haliniz iyiyse bozulmaz daha da kuvvetlenir. Ama çok samimi değilseniz aile meselesi girince daha çok uzaklaşırsınız. Bazen aileler kızar görüşmenize izin vermez kötüler karşı tarafı. Ama çok yakın idiyseniz önceden, kimse bozamaz.
Kesinlikle.Anlattığın durumdayım.
Birbirlerimiz görmek dahi istemiyoruz.
Gönül isterdi ki güzel güzel geçinelim,çünkü kuzen kardeş gibidir.Paylaşabileceğin çok şey vardır.
Oysa yaşanılan olumsuz şeyler buna izin vermiyor.Elinde olmadan kin besliyorsun.Çünkü iki taraf da ailesini savunmak istiyor.
araya soğukluk giriyor evet.atıyorum sen haklısın onlar haksız,kuzenin ailesini savunurken deliye dönüyorsun.uyuz bir şey yani.en iyisi hepsinden uzak durmak.
aynen kimse yogurdum ekşi demiyor
Cevap
5Cevap
Hayır öyle bir şey olmuyor, hatta tam aksine ailelerin dargınlığı kuzenlerin onlar hakkında konuşarak birbirilerine daha yakınlaşmasını sağlıyor.
ne güzel şanslısınız nasıl başarıyosunuz yaa
evet kuzenlerimle samimi değilim kavgalı olmasakta
bazen evet, 1 kere yaşadım
Hayır bence öyle olmuyor
artık aile bağlarımı kaldı türkiyede
vur dedik öldürdün sanki ?
doğruyu dedik da ne kızıyosun
Evet aynen öyle asdasdghj
bi de mod olcak cevaba bak piiiiyyy
Piiyyy ne ya :D :D Öyle değil mi diye sormuşsun bende evet aynen öyle dedim işte ansiklopedi mi yazayım bunun hakkında?Çeşitli dillerdeki çeşitli kaynaklardan bilgi toplayıp içine kendi yorumumu katarak bir cevap mı yazayım? Hadi bunu da açıkla yaşam pınarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar