96 doğumlu bir arkadaşım bir süre etrafta çalışarak para biriktirdi. Yaklaşık 9 ay önce filan mide tüp ameliyatı oldu 55 kilo verdi. Ardından burnunu yaptırdı. şu an fıstık gibi.
Siz bu duruma nasıl bakıyorsunuz?
Siz bu duruma nasıl bakıyorsunuz?
Mide ameliyatlarını sağlıksız buluyorum. Burun estetiği ve haricinde bir ameliyata daha ihtiyacım var ayrıca. (Burnumdakine septum deviasyonu nedeniyle var)
Özetle, estetiği zorunlu değilse pek tasvip etmiyorum.
Mide ameliyatı çok akıllıca burnunda sorun vardiysa doğuştan o da akıllıca.. Helal olsun derim o azmine..
saçma bakıyorum. ameliyata o kadar para dökeceğine adam gibi bir diyetisyene gitse yine aynı kiloyu verirdi
hastalıktan ötürü vs veremiyor olsa öyle de veremezdi. tamamen doyumsuzluktan
doktor olmaya gerek mi var bunu bilmek için bir hastalığı yoksa boğazını tutamadığı için kilo alır insan
hastalıktan ötürü vs veremiyor olsa öyle de veremezdi. tamamen doyumsuzluktan
dedim zaten. bence sen önyargı ıvır zıvır konuşacağına okuma becerini bir geliştir
Ne yapmak istiyorsa yapsın. Sanki ülke çok zengin telefonu taksitle alana nasıl bakıyorsam oyle bakıyorum
Taksitli telefondan kastımda bilmem kaç taksitle iphone alıp hava atan manyaklar😂
Aşağılama amaçlı demedim yalnız normal bakıyorum demek istedim
Cevap
11Cevap
Senin estetiğie ihtiyacın yok ayrıca kilon varsa spor yaparak zayıflarsan daş gibi olursn yemek yemiyerek zayıflarsan kötü olursn ayrıc sporcular günden kaç öğün yemek yiyolar neden metabolizmaları hızlı yediklerini erityolar
Modifiyeden farksız.
Yanı fıstık gıbı de olsa çakma..
Azimli, hayatı karşısına alıp mücadele etmiş ve kazanmış.
tebrik ediyorum arkadaşını. bravo!
Bende yaptirdim gayet normal bisi
Bir hedefi olmalı insanın
Azim. Aferin. Derilerde sarkma var mı?
İşte orada biraz sıkıntı oluyor. İzler kalıcı. Umarım istediği görüntüye kavuşur.
akıllı kızmış nadir görülen türler arasında
Karşıyım
Karşıyım
Saygı duyarım
Karşıyım.
Gecmis olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar