Arkadaşlar..Şubat ayında bowling turnuvamız var hiç anlamama rağmen kendimi turnuvada buldum.Bununla ilgili ince detayları öğrenebilir miyim?Tüyo verebilir misiniz?
Teşekkürler..
Teşekkürler..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir bowling salonuna git ve iyi oynayan birini bir süre izle, sonra eline bir kaç top al ve ağırlıklarını hisset. Evde elinde topun ağırlığını hissederek imgeleme yöntemi ile bowling oyna. Bir hafta sonra sakin bir bowling salonuna git ve antreman yapmak istediğini söyle ve imgeleyerek yaptıklarını gerçek hayat da yapabildiğini gör ve şaşır.
Güzel bir yöntem bunu denemem de fayda görürüm umarım.Tşk ederim.
Ben hemen iyi bir tiyo vereyim...Oyunun en önemlisi o delikli top olduğundan Top'dan anlayanlarla aynı takımda olman gerekiyoy...kih..kih..kih.. ve amaç her ne kadar mantıksız olsada bi TOPla yolun sonundaki Sapları devirmek...ya ben bu oyunu anlatmayayım yahu, sonra banlanacağım heee...
Eksik kal:D:D
Adam işi biliyor.
İlk defa oynıcaksan eger hafıf topla oyna turnuva boyunca , atması daha kolaydır daha rahat edersın :):) Atarken elını cok sallama dırek,hızlı ve tek bır hamlede at ,elını delıklere tam olarak gecırme her atısında rahat cıksın top elınden ,sonra parmakların cok acır :S rahat ol bosver eglenmene bak sen :)
en okolayı ben daha kucuktum bılmıyordum annemle oynadım yenılıyordum sonra ken dı kendıme bır sey buldum bowling topunu attıgımız yol varya orda tam ortada cizgi var ona bakarak aat topuuu sonra annemi büyük farkla yendımm
:D
Cevap
14Cevap
topu fırlat yeter. Tek taktik bu :D Top 4 ya da 5 kg ağırlığında galiba. Onu kaldırmakta zorlanabilirsin. Topa hakimiyetin iyi olmalı. Toplu bırakma salla
Deniycem:):)
Topun gitmesini istediğin nokta ile topu attığında ilk düşürdüğün çizgiden çıkmazsa sıkıntı yok.
Ama hile yapmak istersen büyük olasılıkla kendi yoluna değilde yan tarafında bulunan yola atarsın :)
Yan tarafa mı?Anlamayız dedik de o kadar değil:D:D
Yani sen bowlingi ogrenmek yerine hilelerini ogrenmek istiyorsun?
Evett ::) yaa öğrenilecek bir tarafı yok işte ama hilesi varsa onu alsam yeter:):)
Bir ara beşiktaşa gel uygulamalı öğretebilirim.. mesela üst üste 5 strike nasıl yapılır..
Falso nasıl verilir.. gibi gibi..
okey anlaşılmıştır ama geleceğimi sanmıyorum:))
Nefter ediyorum bowlingden yaa bögggg milletin giydiği ayakkabıları giyiyorsun ıykkkkk...
Oynamıyorum pek saglıklı değil :D
Bitti mi:))Beni bowlingten soğutamazsın::):)
iğrenç yaa :(( üfffffffff mantarlı mantarlı ayaklar hemde kaçtane koşarken falan terlio bidee böğğğ...
Sende gidiosun tanımadın(tanıdıgım adamın bile ayakkabısını giymem) adamın giydiği o palyoço ayakkabısı gibi şeyleri giyorsun :S iğrençç tek kelime ilee...
Turnuva olacağı için yeni ayakkabı getireceklerini düşünüyrum.Başka sıkıntı var mı:D:D
Gıcıkk:))Uyuzzz:))
:)) kusura bakma benden bu kadar :D
bence de ıyykkkkkkkk..hele ben yoksam daha da ıyykkkkk:/:/:/
en önemli tüyom şudur ayakkabıya dikkat.altı bazılarının fena kayıyor düşer şaşarsın maazallah.onun dışında topu ortadan yolla gitsin oluyor bir şeyler.
Bismillah de topu al gözlerini kapatıp havaya fırlat gerisini akışına bırak ben öyle yapiyorum derece bile aldım
Ne derecesi:):)
25 santigratderece :)
kendine özel ayakkabısı var ceşitli agırlıktaki topların icinden sana en uygununu bulacaksın sonrada sıra sana geldiginde cok sakin bir atış yapacaksın alindeki top karşındaki hedef topu hedefin ortasına gönder bakalım ama sakinnnn :)
Sorunu iyi okursan hiç anlamama rağmen demişsin bende ona göre cevap verdim.
Ama bowling basit oyundur oynarken fazla düşünmeyeceksin.
Pekala teşekkür ederim:)
Topa biraz kavis vererek tam ortadan vurman lazım labutları. Dümdüz atarsan hepsi inmiyor, kavis şart. Ama narin bir bayanın o kavisi vermesi de zor.
Hiç bilmeyenle oyna şansın dahada artar ama genel bir hilesi yok hee bide senden daha cılızsa kolları topu atmakta zorlanır yine şansın artar.
ders verebilirim sana istersen :))) :)))
Artık seneye öğretmeye başlarsın:D:D
İvvvettt:D:D
Haklsın bugün varız yarın yokuz:D:D
Seneye nereye gidiyon evleniyon mu:))
Ben bilmiyim de kim bilsin play:))
Değilim play:)
Sağ ayağını hafif öne koy. Topu havaya fırlatma yuvarla. Topu fırlatırken hafif geriye doğru tut kolunu. Çapraz atma. Dümdüz atmaya çalış.
Foto istiyorum
hayır yok
çok vala hile var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar